reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Magdziara witaj!
No i reszta ekipy również hehe!!

My po weselu, poprawinach...zakwasy w nóżkach jeszcze nie zeszły. Ale wbawiłam się za wszystkie czasy! Później jakąś fotkę wrzuce ... JAkubcio nie był z nami na weselu ale za to na poprawinach się wyszalał...
Dzisiaj mamy słoneczko...więc jak w miarę dojdę do siebie to wyskoczymy z małym na spacerek...

reklama
Witajcie Kochane :-)
Weekend minął mi cudownie. Mąż zrobił mi super niespodziankę. Zabrał nas na dwa dni do Mikołajek, w sobotę mieliśmy urodzinki Amelci, wczoraj wizyta siostry z Niemiec.
Wszystko co dobre oczywiście szybko sie kończy i dziś znów same z Melunią zostałyśmy.
Została nam sterta prania i brudnych naczyń, ale dałyśmy radę ;-)

U mnie wsio oki!
sorki ze nie popsze ale nie mam teraz czasu.
wieczorkiem zajrzę do was;-)

a to mój syn w nowej fryzurce

21.gif

Amelko!
Spóźnione (przepraszam :zawstydzona/y:) ale szczere i gorące życzenia
z okazji twoich urodzinek
składają Hania z mamą i tatusiem :-)

Ostatnio nie miałam nawet chwilki żeby do was napisać :no: Na długi weekend pojechaliśmy do Białegostoku - odwiedziliśmy dziadków Hani i zrobiliśmy spore zakupy do domu (umywalki,kibelki,wanna,glazura, panele itd. itp.) Umęczona wróciłam strasznie. Do15tej siedzę w pracy a potem zajmuję się małym wulkanem energii, bo mąż od razu po pracy pędzi na budowę i wraca jak Hania już śpi :-( A potem to już tylko marzę o śnie hehe Ale wizja przeprowadzki latem trzyma mnie przy życiu ;-) Dziś siedzę w domu, bo nie ma kto zostać z małą-rodzice wyjechali-więc mam w końcu czas żeby zobaczyć co u was - przynajmniej dopóki mała śpi :sorry2:
Hania zdrowa i rozrabia za trzech - najchętniej siedziałaby ciągle na dworze.

Kinga - Filipek z nową fryzurką wygląda świetnie! Mały gentleman :-)
Kucia - twoja mała jest prześliczna!
Pozdrawiamy wszystkie mazurskie mamusie i ich pociechy!

Witam kochane.

A my co zamykamy forum mazurskich :szok::szok::szok:
Jestem na momecik kurcze ostatnio nie miałam czasu nawet zajrzec na BB ale widze że dużo nie straciłam :-D Jestem na moment miedzy przymierzaniem sukienki a kosmetyczką tyle tego zamieszania. Ale pewnie wiecie co mam na myśli. Dobrze że zajechała do nas mama i zajmuje się troszke Neluszka bo bym sie nie wyrobiła ze wszystkim. Jutro odbieram sukienke a pojutrze ślub....:rofl2:.

Nineczko dziekuje za komplemencik w imieniu Neluszki.

A co u Was laski haloooooooooooooooooooooooooooooooooo:laugh2:

hej Kucia! dzieki za odwiedzinki na blogu!:-);-) miło nam bardzo i zapraszamy częsciej oczywiscie. Nie dziwie sie ze tu teraz zalatana hehe
zajzysza do nas jak juz bedziesz na spokojnie, i foteczki dodasz:-p 3maj sie!

U mnie ok. chodzie z synem na spacery bo ładna pogoda
a po za tym to nic ciekawego nie slychac.
wszyscy zdrowi:-)

buziaki pozdrawiam!

kąpiel Filka

reklama
No kochane trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj i za Neluszke też;-) Ale mam mega stresa:sorry2:. Miłego słonecznego weekendu Wam życze.

Do góry