reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

i jest coś fajnego?
tv pomaga w samotności to fakt :tak:

choć my nie mamy telewizora już od ośmiu lat! - qrcze aż się przeraziłam jak policzyłam :szok:
na początku jak się przeprowadzilismy "na swoje" ;-) tv nie mieliśmy i nim kupiliśmy to się odzwyczailiśmy :happy:

lecz jak widać substytut musi być :-) - siedzę ciągle w necie :-D

reklama
choć my nie mamy telewizora już od ośmiu lat! - qrcze aż się przeraziłam jak policzyłam :szok:
na początku jak się przeprowadzilismy "na swoje" ;-) tv nie mieliśmy i nim kupiliśmy to się odzwyczailiśmy :happy:
wow to mnie zakoczyłas!:-)
niezle... ja to w ciagu dnia tv prawie wcale nie oglądam bo mam duzo roboty, ale wieczorkiem to sobie nie wyobrazam siedziec i nie obejzec jakiegos dobrego filmu:tak:
No oglądam horrory bo je uwielbiam;-) nie ma sie co bać to tylko świetny film.
A w necie tez fajnie posiedziec racja
ja tez lubie

A co u reszty dziewczyn? halo co sie nie odzywacie bo wam nakopie na du.. !:wściekła/y::-D

wow to mnie zakoczyłas!:-)
niezle... ja to w ciagu dnia tv prawie wcale nie oglądam bo mam duzo roboty, ale wieczorkiem to sobie nie wyobrazam siedziec i nie obejzec jakiegos dobrego filmu:tak:
No oglądam horrory bo je uwielbiam;-) nie ma sie co bać to tylko świetny film.
A w necie tez fajnie posiedziec racja
ja tez lubie

A co u reszty dziewczyn? halo co sie nie odzywacie bo wam nakopie na du.. !:wściekła/y::-D

nooo gdzie reszta? :rofl2:

i ja uwielbiam filmów oglądanie:happy: stąd też kupiliśmy sobie rzutnik i wydajemy dość regularnie kasę w wypożyczalni filmów:-D

No witam cieplutkooooooo i wieczornie !!!!!!!!!!!!!

Kurcze duzo dzisiaj spraw miałam na głowie :szok: dopiero teraz usiadłam sobie z mężulkiem i pije browarka. Mała usneła - ostatnio strasznie grymasi - pewnie zęby daja o sobie powolutku znać. Byłam dzisiaj u fryzjera i załatwiłam ustrojenie samochodu także powoli zbliżamy sie do finałuuuuuuuuuuuu NIE POWIEM ZE POMAŁU. Co do planów majowych zsotajemy w domku z Neluszką . Jak na razie zero planów. Spadam bo mąż chce mnie podsiąśc z komputera :laugh2::laugh2::laugh2: jutro się odezwe i tak na szybkiego focia Neluszki w sukience do chrztu :-D miłego wieczorku do jutrA

Hej Gaduły :-)
Kucia jaka piękna sukienusia :happy::happy::happy: Po prostu się zakochałam ;-)

Izakasia masz fajną córcię. Widać, że zuch z niej dziewczynka. :rofl2::rofl2:

Kinga
jesteś takim samym "horroromaniakiem" jak mój Rafał. Jak on zaczyna taki film oglądać to ja już muszę spać, bo później "chodzą" za mną wszędzie zjawy i strach iść do kibelka :-D:-D:-D

Rafał już w drodze do domu, będzie około 4-5 rano. Już nie mogę się doczekać :laugh2:

natalia fajnie ze sie odezwalas!
jak tam córunia? :happy:
a no widzisz jak to jest z tymi horrorami :-p

Dzis zrobiłam sobie świeżą foteczkę. W przyszłym tygodniu ide farbować włosy na czekolade:tak: ciekawe...

Ja juz nie nadążam z Tobą Kobieto z tymi włosami :laugh2: Ciągle coś z nimi robisz :laugh2: To skracanie to farbowanie... :rofl2::rofl2:

Amelka dziś miała dzień pełen wrażeń, bo byłyśmy u mojego wujostwa na rocznicy ślubu. Było sporo dzieci, a ona oczywiście musiała być w centrum zainteresowania gwiazda mała :-) Padła po 20 jak zaczarowana hihi

Kupiłam jej na imprezkę urodzinkową pięne białe leginski z koroneczką i spódniczkę :-p Buciki juz kupiłam tydzień temu. musze jeszcze pomyslec nad bluzeczka zeby pasowala GIRL2GIRL folk, hafty, boski fason SZAŁOWA!!!! (351545252) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry