reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie Kochane.
IZAKASIA witaj :-):-) fajnie, że co jakiś czas dołącza ktoś nowy :tak:

Co do plam to ja też stosuje mydło :happy:

A wy ciotki nie wiecie, że Amelusia dziś skończyła 2 latka :rofl2::rofl2::rofl2:

Amelcio co prada już wieczorek...ale wybacz cioteczka dzisiaj nie wie na jakim świecie żyje...

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą... !!

Amelko słodzinko Ty nasza
Żyj nie licząc wcale lat
I z uśmiechem patrz w świat :)
wszystkiego najlepszego z okazji 2urodzinek!
:-):-):-)

AMELCIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KSIĘZNICZKO Z OKAZJI URODZINEK WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO MARZYSZ SKARBIE, NAJPIEKNIEJSZYCH URODZINEK cI ZYCZE I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ................ ciotka Monia i koleżanka Nelusia :-):-):-)

Dziękujemy za życzonka. Imprezka dopiero w sobotę. Nie wiem kompletnie co zrobić do jedzenia.
Dziś w nocy wraca Rafał :-):-) Szkoda, że tylko do niedzieli, ale zawsze :tak:

Pogoda sie popsuła............ buuuuuuuuu, pada deszcz. A ja chciałam wyjść na cały dzień z domu :baffled:

oj, kobietki, jakie Wy kochane jesteście!:tak: - takie milutkie pzyjęcie. Dzięki!!!

wczoraj wieczorkiem chciałam z Wami pogadać, ale przyjechał kumpel z NY ;-) i do dziecka wezwaliśmy babcię a my do pubu ;-) i nagle 3 nad ranem się zrobiła :-)
i choć bawiliśmy się świetnie to myślałam o Was - bo tak się cieszę że z Wami jestem :-)

i śniło mi się że wszystkie włamałyśmy się do banku i wyszłyśmy z reklamówkami pieniędzy :-D

i Amelci składam spóźnione :zawstydzona/y: choć baaaardzo szczere życzenia: Amelciu, rośnij nam zdrowo, śmiej się mnóstwo i bądź cały czas taką cudowną dziewczynką!!!! :-)

co do plam, ja stosuję vanish, ale tylko ten podwójny - nie działa tylko na plamy z farby niebieskiej :tak: i potem zawsze płuczę trzy razy, bo Mała ma skórkę tak delikatną, że księżniczka na ziarnku grochu to przy niej nosorożec :-D
ale spróbuję mydła szarego bo przypuszczam, że delikatniejsze i .... tańsze ;-)

co do plam, ja stosuję vanish, ale tylko ten podwójny - nie działa tylko na plamy z farby niebieskiej :tak: i potem zawsze płuczę trzy razy, bo Mała ma skórkę tak delikatną, że księżniczka na ziarnku grochu to przy niej nosorożec :-D
ale spróbuję mydła szarego bo przypuszczam, że delikatniejsze i .... tańsze ;-)
to racja, vanish trzeba bardzo dobrze spłukać:tak:
a szare mydło tez jest bardzo dobre i bezpieczniejsze i tansze;-) polecam!

milego dnia!

kucia a co u ciebie?

reklama
Do góry