reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

:-) super że dołączyłaś do nas! Na pewno masz sliczną córeczkę i bardzo uroczą.
Jak bedziesz mogła dodac zdjecia to bardzo chetnie oglądniemy i Ciebie i Gabrysie;-)
milego dnia!

A ja dodaje dzisiejszy filmik:-)
nagrałam mojego szkraba hehe
Wrzuta.pl - FiLuś

reklama
:-) super że dołączyłaś do nas! Na pewno masz sliczną córeczkę i bardzo uroczą.
Jak bedziesz mogła dodac zdjecia to bardzo chetnie oglądniemy i Ciebie i Gabrysie;-)
milego dnia!

A ja dodaje dzisiejszy filmik:-)
nagrałam mojego szkraba hehe
Wrzuta.pl - FiLuś

Właśnie obejrzałam filmik: Filuś jest przeeeeeuuuuuuroczy!!! :-)

Jejku, kiey to było gdy Gabi była taka malutka....
przy Filusiu to już stara babka jest :-)

izakasia hehe moj tez zaraz z pracy wróci:tak: racja trzeba sie przyszykować :rofl2:;-)hehe.
Filol wcina własnie rybe, całą sam wpitolił no!:szok::-) apecior to ma! w tate hehe

milego popoludnia!

Właśnie obejrzałam filmik: Filuś jest przeeeeeuuuuuuroczy!!! :-)
Jejku, kiey to było gdy Gabi była taka malutka....
przy Filusiu to już stara babka jest :-)
hihihi no leci ten czas, dzieci rosną szybko:tak:
moj tez niedawno tylko leżał a teraz juz biega jak szalony!:-D
i zaraz tez bedzie mial 2 lata itd...
tak to jest:tak:

Witajcie!
Izakasia witaj!
Kucia co do plam to ja namaczam a jak nie pomaga to vanishem...tylko jeszcze na jabłka nie znalazlam odplamiacza :wściekła/y: Ojoj już tylko 10 dni macie do ślubu....oj zazdroszczę....no i z niecierpliwością czekam na twój wielki dzień... Ja suknię miałam całą noc...i wcale nie czułam się źle...wręcz fantastycznie hehe
Kinga ależ Filip ma apetyt!! Dobrze, że ci tak ladnie je! I nie ma się co dziwić bo jak tyle pobiega na dworze to i głodny.

A ja sobie siedzę. Mąż w pracy, Jakubcio znowu spi :) A ja przed komputerkiem wcinam rzodkiewki

izakasia koniecznie czekamy na focie córeczki ale juz dzisiaj nie bedziemy katować... suwaczuś wyszedł suuuperrr!!!!!!!!!!! fajnie że z nami jesteś.;-)

Kinga filimik odjazdowy !!!!! rozpłynełam sie z oczach Filutka!!!! oj mozna sie zakochac :-):-):-):laugh2:

Martaja a vaniszem nie zniszcze ciuszków????

Ja własnie wróciłam ze spacerku. Miło byc ładnie i tak sie zapowiadało a tu okropne wiatrzysko i chyba deszcz:crazy: i z grilka nici.

Macie racje dziewczyny czas leci jak opętany....

Kinguś mówisz plamy schodzą po szarym mydle? to mnie zaskoczyłaś nie wiedziałam poważnie. Musze sprawdzić :nerd:

reklama
Kinga filimik odjazdowy !!!!! rozpłynełam sie z oczach Filutka!!!! oj można sie zakochac :-):-):-):laugh2:

Kinguś mówisz plamy schodzą po szarym mydle? to mnie zaskoczyłaś nie wiedziałam poważnie. Musze sprawdzić :nerd:
moja droga szare mydło jest NAJLEPSZE na plamy i najbezpieczniejsze:tak:
musisz najpierw natrzec mydłem plame i namoczyc, a potem przeprac i do pralki:-) plamy nie bedzie!!

Ciesze sie że filmik sie podobał;-) na pewno sie tez nasmiałas heh.

Do góry