reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej!
a co tu taka cisza?? dziewczyny odzywac sie no co wy;-)
U nas dzis sliczna pogoda jak zwykle, byłam juz z synkiem na spacerku w lesie:-) wybiegał sie na maksa, bylo miło.
Teraz śpi. a ja piję kawke i mysle co zrobic na obiad hmm.

milego dnia!!

reklama
Antosiu ciocia pomimo tego, że spóźniona sklada Ci gorące życzenia urodzinkowe i śle buziaczki!!

Dziewczyny wieczorkiem nadrobię zaległości, bo trochę mi się zebrało...aż wstyd :zawstydzona/y:
My po imprezowo udanym weekendziku...tylko spać się chce :) A dzisiaj taka piekna pogoda, że albo na spacerku albo na tarasie siedzimy...
Buziolki kochane!

Dziewczyny wpadam na chwilkę, bardzo bardzo dziękujemy za miłe zyczenia urodzinowe:tak:
Jestem w Warszawie. Moja Szwagierka z Malutka caly czas w szpitalu leżą, mała ma ostrą żółtaczkę. Mamy nadzieje ze dzisiaj bedzie juz lepiej, za chwilke do niej jade.
Pozdrawiam cieplutko!!!!

Witajcie!
U nas dzisiaj znowu cieplutko. A tu mój brzdąc już sobie drzemkę ucina... Wczoraj cały dzień na dworze to i rano o godzinę dłużej spał hehe
Maarta mam nadzieję, że z malutką już lepiej...i żółtaczka spada.
Całuski!

witam!!

marta100 życze z całego serca aby bilirubina spadła jak najszybciej. Wiem jak to jest... bo Filip tez miał żółtaczkę. 3mam kciuki za malutką!:tak:

A ja własnie wróciłam z Filipem z miasta. Zaliczyłam też fryzjera:happy:
Dzis spalismy do 9 mmm supcio normalnie:-) A teraz mój szkrab przysypia a ja ide juz po kawę i troszke odpocznę. Potem trzeba brac sie za obiad;-)
A po obiedzie znowu na spacer bo u nas w Iławie śliczna pogoda!!!

miłego dnia!

Witam słonecznie!!!!!!!!!!!

Kurcze ładna pogoda to i pUsto na BB:tak::tak::tak:. Oj laski ile załatwiania z tym ślubo -chrztem :szok:. Pewnie wiecie co mam na myśli. Najgorsze to te ostatnie duperelki są najbardziej pracochłonne:baffled: Wczoraj wybrałam ostatecznie suknie i dodatki sama nie wiem jak ja bede w takiej ogromnej sukni sie poruszać a co dopiero tańczyć:sorry2::sorry2::sorry2: A wybrałam wersje najprostszej kiecy:laugh2: Jakoś to bedzie.... mam nadzieje:-D Jutro fryzjer. pojutrze kosmetyczka i tak dzień mija. zA chwile wychodzimy na spacer z Neluszka ładna pogoda w Olsztynie a pod wieczór robimy ze znajomymi grilka - mam nadziej że pogoda dopisze.:rofl2:

izakasia pewnie że możesz dołaczyc kobitkooooooo witamy cieplutko i serdecznie !!!!! fajnie że jesteś i fajnie że z Olsztyna tak ja. Opowiedz nam coś o sobie i dzieciaczku ? Z tego co widze na fotce masz starsza już córeczke.

Kinga85 cos nowego robiłas z herami?????? koniecznie pochwal się !!!!!!

maarta100 koniecznie pozdrów szwagierke !!! mam nadzieje że już niedługo wyjdzie do domku z maleństwem.

Laski mam do was pytanie. Odkąd karmie Neluszke jedzeniem ze słoiczków kurcze co normalne brudza się jej ciuszki a te plamki mimo zaprania czasmi zostają . Co używacie na plamy ? jakiś dobry proszek ? babciny sposób. Podzielcie sie opniami bede wdzieczna

Bożeeeeeeeeeeeeeeeeeee do ślubu zostało 10 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam słonecznie!!!!!!!!!!!

Kurcze ładna pogoda to i pUsto na BB:tak::tak::tak:. Oj laski ile załatwiania z tym ślubo -chrztem :szok:. Pewnie wiecie co mam na myśli. Najgorsze to te ostatnie duperelki są najbardziej pracochłonne:baffled: Wczoraj wybrałam ostatecznie suknie i dodatki sama nie wiem jak ja bede w takiej ogromnej sukni sie poruszać a co dopiero tańczyć:sorry2::sorry2::sorry2: A wybrałam wersje najprostsza kiecy:laugh2: Jakoś to bedzie.... mam nadzieje:-D Jutro fryzjer. pojutrze kosmetyczka i tak dzień mija. zA chwile wychodzimy na spacer z Neluszka ładna pogoda w Olsztynie a pod wieczór robimy ze znajomymi grilka - mam nadziej że pogoda dopisze.:rofl2:

izakasia pewnie że możesz dołaczyc kobitkooooooo witamy cieplutko i serdecznie !!!!! fajnie że jesteś i fajnie że z Olsztyna tak jak ja:-):-):-) moze się kiedyś wybierzemy na spacer razem??????

Kinga85 cos nowego robiłas z herami?????? koniecznie pochwal się !!!!!!

maarta100 koniecznie pozdrów szwagierke !!! mam nadzieje że już niedługo wyjdzie do domku z maleństwem.
\

baaardzo chętnie!!! :-)

i dzięki za przyjęcie!!! w dodatku takie milutkie :tak:

wiesz, my rok temu organizowaliśmy ślubo-chrzciny, także wiem, jakie zamieszanie to wprowadza :-) i pamiętam, że rzeczywiście ciężko było tańczyć w sukni (a też miałam najprostszą wersję) i marzyłam aby ją zdjąć, choć szkoda mi było :-)
i potem się przywyczaiłam i jakoś poszło...:-) alejak po północy zdjęłam to myślałam że odfrunę - tak lekko było :laugh2:

izakasia witaj serdecznie!!! jasne ze mozesz nawet nie pytaj tylko pisz jak najwiecej co tam u ciebie i twojej corki. pokaz nam jakies zdjątka i moze pomyśl o suwaczku forumowym;-) pozdrawiam!

kucia ja jak Filol pobrudzi ubranie to od razu zamaczam i przepieram w ciepłej wodzie z krochmalem, szare mydło czyni cuda!:tak: a potem to juz piore w proszku w pralce normalnie.
no juz ślub za 10dni moja droga!:-) pewnie jest stresik co?;-)
bedzie cudnie zobaczysz!

Filol śpi
a ja ide robic rybe na obiad:happy:

reklama
Siedzę już pół godziny i próbuję wrzucić jakieś zdjątko i suwaczek i nic mi nie wychodzi :surprised: ;-)

to może narazie bez zdjęcia parę słów o sobie i mojej córci:

Mam na imię Iza, mieszkam w Olsztynie,
Córcia ma na imię Gabrysia, ma 2 latka, 9 miesięcy i 3 dni (przepisałam z suwaczka :-)) i jest naszą jedyną córeczką-raczkiem (12lipca). Od miesiąca chodzi do przedszkola, z czego jest bardzo zadowolona i gdyby nie jej "bunt dwulatka" powiedziałabym, że jest bardzo spokojnym dzieckiem :-D . Póki co walczymy tak sobie i kłócimy się, bo obie jesteśmy uparte (choć ja przy niej to jestem pikuś :-D)

w avatarze na zdjęciu jest moja ukochana siostrzenica, która "jest już prawie nastolatką" ;-) (ma 10 lat)

forum BB jest pierwszym forum na które się zapisałam, więc jestem takim "trochę" nowicjuszem :-D

Jeszcze raz dzięki za przyjęcie i teraz to tu z Wami będę często :-)

Do góry