reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam laseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze ostatnio w związku ze ślubem mam tylee pracy że ho ho :szok: do tego dochodzi piękna pogoda ( co oczywiście jest duuużym plusem ) ale 3 godziny bite spędzam na dworzu z małą. Także czas naprawde jakos zaczął mi przyspieszać ostatnio bardzo moocno :baffled:. A do tego stres ślubno-chrzestny ale co Was bedę zanudzać:blink:. Kurcze ominęło mnie świeto Jakubka ale mimo że tak późno z całego serduszka ciocia Monia składa najszczersze żyżenia i wieeeeeelkie gratki dla Jakubka z okazji 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natala Ty zrozumiesz mój stres najbardziej bo dziewczyny wszystki po. Tez Ci sie udziela:rofl2: Chociaz macie jeszcze troszke czasu do uroczystości. Suknia przesłodka wyglądasz jak księzniczka nic nie zmieniaj!!!!!!!!!! BOOOSKO

Nineczko czekamy na sesje Haniuli i rowerka :tak: KONIECZNIE

Kinguś fotki jak zwykle przecudne - fotogeniczny ten Wasz synuś nie ma co :tak:

pandorax ja jestem z Olsztyna i zakupy dla maluszka kupuje w hutrowni MALUSZEK naprzeciwko Domu Handlowego Gracja. Tam jest suuper miła obsługa i ceny dośc przystępne.

Grubelku a co u Was????????????????

Spadam ciotki mała własnie zasneła a my zmykamy z meżem na grilowe party na balkonie - korzystając z okazji. Miłego wieczorku papaśki

ps szybciutka fota mojego szkraba :-)

Kinga ale masz pociesznego synkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filmik the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nAPRAWDE pierwsza klasa !!!!!!!! Poprosimy o wiecej :-):-):-):-) ale sie uśmiałam - super te nasze dzieci :tak::tak:

Hejka lasencje :-)

Dziękuję wszystkim za komplementy :))

Nineczko ja jak zwykle zazdroszczę budowy domu i przyłączam się do prośby o sesję zdjęciową Hanulki :laugh2:

Kinga zdjęcia po prostu obłędne :-D A z filmiku nieźle się uśmiałam, Amelka też, wołała - Mamo! Patrz! Dzidzi myj myj :happy::happy:

Tak Kucia ja też juz przemyśluję jak to będzie na tym slubie , chociaż to jeszcze tyle czasu. Neluszka coraz piękniejsza! :tak: Ty się nie zamartwiaj, wszystko będzie super, zobaczysz. ;-)

U nas jakoś leci, Amelka znowu chora. Nie wiem juz co robić. Non stop przyczepiaja się do niej paskudne choróbska. Tym razem to zapalenie jamy ustnej, poszłam w końcu prywatnie do lekarza i mam nadzieję, że nie pójdzie to na marne i w końcu będzie zdrowa. Mój Rafał przyjeżdża na weekend majowy i już się nie mogę doczekać :-D:-D:-D Wtedy też zrobimy Meluni urodzinki.

Załączniki

• DSCF1942.JPG
    DSCF1942.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 15
Hejka! Wpadam na chwilke, cały czas duużo pracuje a dzisiaj Antka urodziny wyprawiam, co prawda 2 latka jutro konczy! a w niedziele do wawy jade bo szwagierka urodziła dizisaj córeczke, 4300 ważyła hehe:-) Pozdrawiam!

kucia,natala ciesze sie że filmik wam sie podobał i ze sie pośmiałyscie hehe on jest smieszny na maksa:-)
natala zdrówka dla córeczki życzę! fajnie że mężus przyjedzie na pewno sie cieszysz:-)bedzie radosc w domu:tak:
marta100 udanej imprezy urodzinowej!!!!! Antos juz 2latka konczy ojejj:-) ja z życzeniami poczekam do jutra!;-):tak:

a ja dzis oczywiscie na dworze jak zwykle z synem, spacer i bieganie za czpiotem po parku hehe:-D
Filus śpi a ja juz obiad przygotowałam, czekam na męża:happy:

SIEMANKOOOOOOOOO

aLE dzisiaj przecudna pogoda oj ślicznie w Olsztynie. Całe 3 godz spedzilismy z Neluszką na podwórku. Wprawdzie spacery ostatnio wygladaja tak że taszcze wózek a mała wisi mi na rekach bo coraz częściej beczy w pozycji leŻącej ale pogoda była boooooska . Dopiero jak dałam jej jaśka pod plecki na 15min był spokój. Dziewczyny wiem że to za szybko ale prosze napiszcie od którego miesiąca używałyście spacerówki :baffled::baffled::baffled: A kiedy mniej wiecej wasze maluchy zaczeły siadać. :baffled::baffled::baffled: Bede z góry wdzieczna za opnie. Jak pamietacie - tez miałyście problemy z maleństwami w gondolach ? też już pod koniec był ryk ? Może ja coś źle robie:szok::szok::szok:

Maarta oczywiście ja tez zycze Wam udanej imprezki i oczywiście życzonka bedą jutro!!!!!!! a i oczywiście pozdrowienia dla szwagierki WITAMY W GRONIE MAM:laugh2:

Natala mam nadzieje że lekarz pomoże Amelce. Swoją droga to przesada że trzeba chodzic do lekarzy prywatnych z dziecmi jak mamy państwową służbę zdrowia.... ale to juz temat na inną dyskusje:sorry2::sorry2:

Grubelku a co u Ciebie ? Dawno się nie odzywałaś.

Uciekam kochane jutro jedziemy na cały dzień do tesciów do Brodnicy z małą na grila i obgadac sprawy organizacyjne jeżeli chodzi o ślub. Buziam i do juterka

reklama
kucia ja w spacerówce zaczełam sadzac Filipka jak miał 9miesięcy. Siedział sztywno mając 7miesięcy. Ja nie miałam problemu z Filolkiem w gondoli wsio było ok.
ok lece robic mleko
wieczorem bede to jeszcze cosik napisze i moze ci cos poradzę;-)

Zlazłam sie bo drugi raz byłam z synem na dworze. U nas tez slicznie ciepło i słonecznie. CUUUDNIE:-)

Do góry