reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

marta 100 prace zaczynam w tym tygodniu:tak: a co do dziewczynki to tez bym chciała coreczke i nie wiem czy sie z mezem nie postaramy o rodzenstwo dla syna;-):-)

milego dnia!

reklama
witajcie dziewczyny!!
My piszemy od teściów...hhehe ale z racji, że jesteśmy tutaj sami z Jakubkiem...wszyscy w pracy, to zaraz pakujemy się w auto i jedziemy do moich rodziców :) tzn do mamy do pracy... Zostawię z nią Jakubka i wyruszam z siostrą na zakupy. Muszę kupić sobie strój na weselę, bo to już za niecałe 2 tygodnie... Wczoraj tak marudziłam mężowi, żeby mi auto zostawił, że rano przy kluczykach pieniądze na paliwo zostawił hehehe No to chyba mu skapnie jakaś koszula :) Jeszcze dzisiaj muszę kupić prezent dla dziewczynki na roczek...ach
A co do córci...śliczne są wasze perełki...ale ja się wyłamię chciałabym drugiego synka :) Ale jeżeli będzie druga dzidzia to najważniesze, żeby zdrowa była...
Teraz was buziakujemy i lecimy bo mamy durzo rzeczy do załatwienia!

A co tutaj tak pusto?? Pogoda dopisuje i na BB nikogo... :-)
My tez wczoraj pół dnia na dworzu. Amelka sie wychasała za wsze czasy, dziś idzie do cioci, bo ja jadę wybraćs ukienkę ślubną:-):-):-)
Denerwuję się tym bardzo nie wiem czemu:sorry2:
Lecę się szykować, miłego dzionka

natalia koniecznie pochwal się nam nową suknią! :tak::-)
No my teraz też przeważnie na dworze z synem:-) piekna pogoda a dzieci aż się rwą aby wyjść.
Mój Filip bierze kurtke, buty idzie z tym do mnie i mówi: "mama dada.." no i co? idziemy!:tak::-D

pozdrawiam!
miłego dnia

hej, jestem styczniową mamą, ale zajrzałam do was na wątek, bo chciałam podpytać mamy z olsztyna - jeśli takie tu są - gdzie robicie zakupy ciuszkowe i inne dla waszych pociech? :happy:

Hej Kochane. Jestem wykończona dzisiejszym dniem, ale zarazem bardzo szczęśliwa. Wybrałam taką sukienkę, ale do ślubu jeszcze 5 miesięcy, więc może być inna :-D

Załączniki

• sukienka.JPG
    sukienka.JPG
    33,9 KB · Wyświetleń: 24
natala wygladasz w tej sukni ślicznie! :tak::-)

A my dzisiaj bylismy na spacerze bo ładną mielismy pogodę:happy: oto pare zdjeci Filolka krejzolka ;-)

marta.ja twój synek kończy dziś 10 miesięcy
wszystkiego najlepszego dla Kubusia!
jeszcze troche i roczek bedzie!
pozdrawiamy

Kinga dziękuję w imieniu Jakubcia... Ten vczas leci tak szybko...
Natalko sliczna suknia...
U nas pomalutku...wczoraj mieliśmy gości a dzisiaj my w gościnę jedziemy :)
Ostatnie zakupki się nam udały a w szczególności mi :) Dzisiaj bylam u fryzjera...No i Jakubciowi przyszedł jego rowerek :) hehe fantastycznie jeździ!!

reklama
Witajcie dziewczyny! Trochę mnie nie było ale zalatana byłam i nie miałam czasu spokojnie usiąść.
Natala -śliczności! Moja suknia dalej wisi w komisie i nikt jej nie chce :-:)-p Z tego wniosek, że albo ja mam gust spaczony i jest paskudna albo już nie wiem co - 2 lata minęły a ona dalej wisi ;-) Ale z ciebie chudzinka!

Fiolek krejzolek super! Śliczności chłopak!

Pandorax - witaj ale ja niestety nie z Olsztyna to nie pomogę.

U nas szaleństwo - posadzki w piwnicy wylane, kupiona terakota do kuchni i wiatrołapu a na majowe jedziemy do Białego po całą resztę. A szczęśliwa jestem, że nie wiem chociaż jeszcze mnóstwo roboty przed nami :-D :-)
Jutro idę do lekarza, bo jeszcze nie byłam z tymi swoimi bólami brzucha - ciekawe co wymyśli :dry:
Hania zdrowa a rozrabia jak pieron jakiś :baffled: Muszę jej walnąć sesję. Przyjechał rowerek - fajny i solidnie zrobiony.
martaja - czekam na fotkę nowej fryzury :tak:

Do góry