reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się i ja wieczornie...
Kucia ja nie jestem na wychowawczym, ale wiem ile moja bratowa dostaje więc wiem, że to śmieszna kwota :dry: Co do ślubu i chrztu nie zadawaj sobie tyle pytań bo będziesz bardziej zestresowana niż to warte, będzie co ma być :tak: Neluszka jest już taaaaaaaaaaka duzia :-p Śliczna pyzulka :laugh2:
Ja raczej nie mam ostatnio planów na weekendy, rano może poprosze tatę, żeby nas zawiózł do siostry, a później na cmentarz do dziadka :-(

Jakoś nie mogę się pozbierać po Jego śmierci, ostatnio straciłam też koleżankę z grupy ze studiów... ehh :sad:

I tym pesymistycznym akcentem zakończę ten wywód, bo łezki się w oczach kręcą...
Dobranoc

reklama
Natalko całuję gorąco i ślę troszkę optymizmu :*
Kucia oj wypad był i to bardzo udany :) A ziemniak faktycznie pomógł...już mąż widzi doskonale...hehe ale czy jest z tego zadowolony? Mówi, że dobrze było sobie "podotykać" hehe Ale za to z Jakubkiem byłam dziś u lekarza...jednak odziedziczył po mnie alergię...biduleczek ma katarek...no ale widzę, że od rana leki już pomogły.
Buziaki

Witam ija...

Wszyscy śpią.... :tak:

Kucia ja uwazam że taki 5-6 miesięczniak jest najlepszy na chrzest... Wika chrzciłam jak miał 2 bo 5 by skończył w grudniu a zimą nie chciałam, ani tym bardziej na Boże Narodzenie....

Natala nosek do góry... :tak:

Maarta co taki skromniutki post? co u Was?

A ja jutro do doktorka na lasero costam a potem zakupy i do domku mam troche pracy... w koncu trzeba posprzatać, a mąż z dziećmi niech sie bawi... :tak::-)

Miłego Weekendu Wszystkim!

Witam mamuśki :tak:

Ale miałyśmy zabiegany dzien dzisiaj :szok: rano zakupy końcowe jeżeli chodzi o chrzest okapnik swieca i takie tam. Póxniej kilka zakupów do domku. Neluszka z tatulkiem dzisiaj była na spacerku. Pogoda nie za fajna u nas ale najwazniejsze że nie padało. Kurcze mała od wczoraj marudzi że ho ho:nerd: wkłada paluszki do buźki i widac że drapie dziąsełka. Popiskuje dałam jej czopka i usneła. Masowałam szczoteczka tez pomogło ale na chwile no i oczywiście żel tez wmasowałam w dziąsla. I tak bywa.... My dzisiaj domowo spedzamy dzionek i wieczorek czyli przed telewizorem:-)

Natala dzielna babka z Ciebie już to kiedyś mówiłam.... głowa do góry

Grubelku co to znaczy ''lasero costam'' nie kojarze?????
Martaja buziaczki dla Jakubka :blink:

Laski za 20 dni ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale już powoli dochodzi do mnie...........................

witam z rańca!
Filol śpi.... mąż w pracy... a ja juz spać jakos nie mogę.
Zaczynamy kolejny weekend dziewczyny!! nie wiadomo czy sie cieszyć czy co.. he

kucia twoja mała jest śliczna! pisałam to nie raz wiem ale te zdjecia:happy: ah slicznie razem wyglądacie. Ja Filolka chrzciłam jak miał 3miesiące i nie narzekam było ok:tak: A wy chrzest i wesele no suuuper!:-)
natala głowa do góry kochana! wiem że ci ciężko kiedys straciłam babcie.. też bardzo to przeżyłam bo mieszkała z nami i byłam z nią bardzo zżyta, ale cóż ludzie przychodzą na świat i odchodzą od nas.. taka kolej losu. Nie smutaj się juz tak,buziak*
marta100 no tak Antos zaraz 2latka skończy! :-) wycałuj Go od ciotki**

miłego dnia!;-)

Jak ogladam zdjęcia dziewczynek to od razu córeczki mi się zachciewa;-) chyba trzeba bedzie z meżem porozmawiać:tak:
u nas wekkendzik fajny był, cały poza domem, :-)
urodzinki Antosia bede w sobote ale jeszcze nie wiem kiedy bede je wyprawiać, mam dużo gosci, chociaz teraz bedzie mniej, na roczku było 40 osób:-D ale moja Szwagierka juz prawie rodzi, tzn jest juz w szpitalu, w w-wie i jak urodzi mam do niej jechac na kilka dni i pomóc, niestety ma tak natarczywa teściowa, ze poprosiła mnie zebym przyjechała, zeby tylko tesciowa sie nie oferowała z pomoca bo Babsztyl uparty jest i przekonany o swojej racji. Tak więc wszystko sie rozegra w ciagu kilku dni, najwyzej urodzinki beda w weekend majowy. Zobaczymy bo i na weekend planowalismy dluższy wyjazd;-)
Kinga a jak w nowej pracy??

reklama
Hejka Kochane. Pozdrawiaam was serdecznie, ale muszę lecieć, bo mam full roboty. Później coś naskrobię więcej. :-):-):-):-)
A to moja piękniusia

Załączniki

• DSCF1942.JPG
    DSCF1942.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 36
Do góry