reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

:-)Wszystkim duzym i małym zdrówka zyczymy:tak:
Moj Rafa tez chory, niestety ale n aszczescie mnie i Antka nic nie bierze.
Ja tez jestem za spotkaniem Mazurskich mam, jak najbardziej:tak: trzeba tylko wymyslec gdzie i kiedy:-)

reklama
Witajcie.
Dziękuję bardzo za gratulacje...ciężką miałam tą sesję ale chyba najszybszą :)
Oj cos te choroby za często się przyczepiają...a sio!!
Ja teraz mam chwilkę dla siebie...Jakubek zasnął :)

Co do spotkania MAZURSKICH MAM to proponuję mniej więcej okreslić czy jesteście za... A później byśmy ustaliły gdzie-myslę, że gdzieś w połowie by nam się udało spotkać :) No i termin...tutaj chyba wiosna wchodziłaby w grę ;)

Buziolki!!

Nie ma nikogo??
Wklejam wam foteczki...dzisiaj montowalam :)
kopia200225oq7.jpg

kopiafotografierozzdjecgr0.jpg

kopiamargaretka158rf4.jpg

kopiarozamakrozdjecie60yo6.jpg

kopiazoom19lp1.jpg

Witam się porannie i kawowo... :-)
Martaja ekstra zdjęcia Kubusia :rofl2::rofl2: Ja jakoś nie mogę załapać jak sie obsłużyć tymi programami do zdjęć :baffled::baffled:

Ja również jestem za spotkaniem Mazurskich Mam. W tamtym roku był jakiś pomysł, że na Countrach (nie wiem czy dobrze napisałam ;) ), ale nic z tego nie wyszło :nerd:

Hop hop!! :blink: Czy jest tu kto?
Ojej, ale echo... ;-)
Pusto tu i głucho. Ja dziś od rana tylko piorę i piorę.
M. wyjechał w delegację do piątku i mam troszkę spokoju... hihi :happy:

Kinga jak tam z Twoja praca?
Nineczko co u Ciebie?

hej!
natala u mnie z pracą narazie cienko znowu, w JAKu już nie pracuję.. dziś byłam zawieść cv do pewnej hurtowni bo tam potrzebują fakturzystki.. no i dalej szukam i zanoszę cv. Oby coś mi się trafiło dobrego w końcu.

Ja własnie położyłam synka spać. przeczytałam mu bajeczkę:))
Teraz troszkę odpocznę, a mężuś bedzie pracował przy kompie jak zwykle..

pozdrawiam!;-)

Martaja super zdjęcia:tak: bardzo mis ie podobaja:tak:
Natala ja jestem:-D
Kinga powodzenia w szukaniu pracy:tak: na pewno uda Ci sie cos porzadnego znaleźć. Najgorsze jak ma sie małe dziecko, chciałoby sie wszysko pogodzic:-) niestety nie zasze tak sie da:-(
apropos pracy to siedze w domu zawalon apraca, echh:-( jak chce sie byc gwiazda tv to tzreba pracować:-D zartuje:crazy:
Robie projekt nowego placu zabaw nad jeziorkiem, super:tak: dostalam na to kaske i mam pole do popisu:-)
Bylismy wczoraj u lakarza na kontroli, rana goi sie dobrze, za tydzien sciagnięcie szwów.

Witam pączkowo :-D Tak się obżarłam, że jeszcze mi niedobrze :baffled::-D

Jakaś senna ostatnio jestem i po powrocie z pracy padam na twarz - oczywiście po przygotowaniu obiadu na jutro i ogarnięciu chałupy :rofl2:
W pracy dużo dziubaniny - zamknięcie roku - ale dziś skończyłam i teraz mogę trochę zwolnić obroty :-p
Hania nabiła sobie dziś pierwszego guzioła czym doprowadziła dziadka prawie do zawału :baffled: To u nas tyle :blink:
Martaja zdjęcia super - taki pączuś (dziś mi się wszystko z pączkami kojarzy :dry:) słodziutki, pulchniutki :-)
Maarta - Antoś nie próbuje majstrować przy szwach? Nic go nie boli? Dzielny z niego chłopak :tak:
Kinga - trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracy! Uda się na pewno!

hej laski sory że ja tak na moment ale zabiegana jestem....
kolejny tydzien bedzie dla mnie na maksa napięty.. ponieważ czegoś się dowiem...
wiecej napisać nie mogę narazie.

pozdrawiam was!
buziaki!

Witam wieczornie....

Melduję że u nas wszystko ok...:tak:

Nic ciekawego się nie dzieje... Jutro z Wikiem do lekarza na ważenie itd...

Martaja słodziak ten Twój Jakubek :tak:

Natala mój mąż takie foty robi... tylko z naszych zdjęć tzn pod naszym grzybkiem sadza Julke itp... wszystko robi w Gimpie... nie martw się ja też jakoś pojąc nie moge jak to...:rofl2:
kolejny tydzien bedzie dla mnie na maksa napięty.. ponieważ czegoś się dowiem...
wiecej napisać nie mogę narazie.

Kinga czyżbys była w ciązy... ;-)

Nineczko ile Ty masz siły... praca potem obiad...:szok:

A! Zapomniałam mamy drugiego zęba już od kilku dni....:rofl2:

Dobranoc:-)

reklama
Gratulujemy zabali Wiktorkowi;-)
Kinga nie pisz tak tajemniczo bo nas ciekawośc jeszcze bardziej zżera;-)
Nineczko nie tylko Ty jestes senna, ja od kilku dni w donku i nic nie zrobiłam:rofl2: a tyle sobie obiecałam, że zrobie:-p

Do góry