reklama
Witajcie.
Dziękuję bardzo za gratulacje...ciężką miałam tą sesję ale chyba najszybszą
Oj cos te choroby za często się przyczepiają...a sio!!
Ja teraz mam chwilkę dla siebie...Jakubek zasnął
Co do spotkania MAZURSKICH MAM to proponuję mniej więcej okreslić czy jesteście za... A później byśmy ustaliły gdzie-myslę, że gdzieś w połowie by nam się udało spotkać No i termin...tutaj chyba wiosna wchodziłaby w grę
Buziolki!!
Nie ma nikogo??
Wklejam wam foteczki...dzisiaj montowalam
Dziękuję bardzo za gratulacje...ciężką miałam tą sesję ale chyba najszybszą
Oj cos te choroby za często się przyczepiają...a sio!!
Ja teraz mam chwilkę dla siebie...Jakubek zasnął
Co do spotkania MAZURSKICH MAM to proponuję mniej więcej okreslić czy jesteście za... A później byśmy ustaliły gdzie-myslę, że gdzieś w połowie by nam się udało spotkać No i termin...tutaj chyba wiosna wchodziłaby w grę
Buziolki!!
Nie ma nikogo??
Wklejam wam foteczki...dzisiaj montowalam
natala_2006
Fanka BB :)
Witam się porannie i kawowo... :-)
Martaja ekstra zdjęcia Kubusia Ja jakoś nie mogę załapać jak sie obsłużyć tymi programami do zdjęć
Ja również jestem za spotkaniem Mazurskich Mam. W tamtym roku był jakiś pomysł, że na Countrach (nie wiem czy dobrze napisałam ), ale nic z tego nie wyszło
Martaja ekstra zdjęcia Kubusia Ja jakoś nie mogę załapać jak sie obsłużyć tymi programami do zdjęć
Ja również jestem za spotkaniem Mazurskich Mam. W tamtym roku był jakiś pomysł, że na Countrach (nie wiem czy dobrze napisałam ), ale nic z tego nie wyszło
natala_2006
Hop hop!! Czy jest tu kto?
Ojej, ale echo... ;-)
Pusto tu i głucho. Ja dziś od rana tylko piorę i piorę.
M. wyjechał w delegację do piątku i mam troszkę spokoju... hihi
Kinga jak tam z Twoja praca?
Nineczko co u Ciebie?
Ojej, ale echo... ;-)
Pusto tu i głucho. Ja dziś od rana tylko piorę i piorę.
M. wyjechał w delegację do piątku i mam troszkę spokoju... hihi
Kinga jak tam z Twoja praca?
Nineczko co u Ciebie?
K
Kinga85
Gość
hej!
natala u mnie z pracą narazie cienko znowu, w JAKu już nie pracuję.. dziś byłam zawieść cv do pewnej hurtowni bo tam potrzebują fakturzystki.. no i dalej szukam i zanoszę cv. Oby coś mi się trafiło dobrego w końcu.
Ja własnie położyłam synka spać. przeczytałam mu bajeczkę)
Teraz troszkę odpocznę, a mężuś bedzie pracował przy kompie jak zwykle..
pozdrawiam!;-)
natala u mnie z pracą narazie cienko znowu, w JAKu już nie pracuję.. dziś byłam zawieść cv do pewnej hurtowni bo tam potrzebują fakturzystki.. no i dalej szukam i zanoszę cv. Oby coś mi się trafiło dobrego w końcu.
Ja własnie położyłam synka spać. przeczytałam mu bajeczkę)
Teraz troszkę odpocznę, a mężuś bedzie pracował przy kompie jak zwykle..
pozdrawiam!;-)
Martaja super zdjęcia bardzo mis ie podobaja
Natala ja jestem
Kinga powodzenia w szukaniu pracy na pewno uda Ci sie cos porzadnego znaleźć. Najgorsze jak ma sie małe dziecko, chciałoby sie wszysko pogodzic:-) niestety nie zasze tak sie da:-(
apropos pracy to siedze w domu zawalon apraca, echh:-( jak chce sie byc gwiazda tv to tzreba pracować zartuje
Robie projekt nowego placu zabaw nad jeziorkiem, super dostalam na to kaske i mam pole do popisu:-)
Bylismy wczoraj u lakarza na kontroli, rana goi sie dobrze, za tydzien sciagnięcie szwów.
Natala ja jestem
Kinga powodzenia w szukaniu pracy na pewno uda Ci sie cos porzadnego znaleźć. Najgorsze jak ma sie małe dziecko, chciałoby sie wszysko pogodzic:-) niestety nie zasze tak sie da:-(
apropos pracy to siedze w domu zawalon apraca, echh:-( jak chce sie byc gwiazda tv to tzreba pracować zartuje
Robie projekt nowego placu zabaw nad jeziorkiem, super dostalam na to kaske i mam pole do popisu:-)
Bylismy wczoraj u lakarza na kontroli, rana goi sie dobrze, za tydzien sciagnięcie szwów.
nineczka
Witam pączkowo Tak się obżarłam, że jeszcze mi niedobrze
Jakaś senna ostatnio jestem i po powrocie z pracy padam na twarz - oczywiście po przygotowaniu obiadu na jutro i ogarnięciu chałupy
W pracy dużo dziubaniny - zamknięcie roku - ale dziś skończyłam i teraz mogę trochę zwolnić obroty
Hania nabiła sobie dziś pierwszego guzioła czym doprowadziła dziadka prawie do zawału To u nas tyle
Martaja zdjęcia super - taki pączuś (dziś mi się wszystko z pączkami kojarzy ) słodziutki, pulchniutki :-)
Maarta - Antoś nie próbuje majstrować przy szwach? Nic go nie boli? Dzielny z niego chłopak
Kinga - trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracy! Uda się na pewno!
Jakaś senna ostatnio jestem i po powrocie z pracy padam na twarz - oczywiście po przygotowaniu obiadu na jutro i ogarnięciu chałupy
W pracy dużo dziubaniny - zamknięcie roku - ale dziś skończyłam i teraz mogę trochę zwolnić obroty
Hania nabiła sobie dziś pierwszego guzioła czym doprowadziła dziadka prawie do zawału To u nas tyle
Martaja zdjęcia super - taki pączuś (dziś mi się wszystko z pączkami kojarzy ) słodziutki, pulchniutki :-)
Maarta - Antoś nie próbuje majstrować przy szwach? Nic go nie boli? Dzielny z niego chłopak
Kinga - trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracy! Uda się na pewno!
K
Kinga85
Gość
hej laski sory że ja tak na moment ale zabiegana jestem....
kolejny tydzien bedzie dla mnie na maksa napięty.. ponieważ czegoś się dowiem...
wiecej napisać nie mogę narazie.
pozdrawiam was!
buziaki!
kolejny tydzien bedzie dla mnie na maksa napięty.. ponieważ czegoś się dowiem...
pozdrawiam was!
buziaki!
Grubelek
mamy lipcowe'07
Witam wieczornie....
Melduję że u nas wszystko ok...
Nic ciekawego się nie dzieje... Jutro z Wikiem do lekarza na ważenie itd...
Martaja słodziak ten Twój Jakubek
Natala mój mąż takie foty robi... tylko z naszych zdjęć tzn pod naszym grzybkiem sadza Julke itp... wszystko robi w Gimpie... nie martw się ja też jakoś pojąc nie moge jak to...
Kinga czyżbys była w ciązy... ;-)
Nineczko ile Ty masz siły... praca potem obiad...
A! Zapomniałam mamy drugiego zęba już od kilku dni....
Dobranoc:-)
Melduję że u nas wszystko ok...
Nic ciekawego się nie dzieje... Jutro z Wikiem do lekarza na ważenie itd...
Martaja słodziak ten Twój Jakubek
Natala mój mąż takie foty robi... tylko z naszych zdjęć tzn pod naszym grzybkiem sadza Julke itp... wszystko robi w Gimpie... nie martw się ja też jakoś pojąc nie moge jak to...
Kinga czyżbys była w ciązy... ;-)
Nineczko ile Ty masz siły... praca potem obiad...
A! Zapomniałam mamy drugiego zęba już od kilku dni....
Dobranoc:-)
reklama