reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Na początek Martaa masz super dzielnego synaczka!! Na szczęście już ten "koszmar" macie za sobą i będzie już ok!!
Dziękuję dziewczyny... Dzisiaj miałam najgorszy egz...strasznie się denerwowałam ale poszedł gładko :) Jestem taka happy.... I zapraszam na trunki z tej okazji :)
Pewnie z Kingą najszybciej obleję sesję... Ale jak najbardziej Kinga jestem za zorganizowaniem spotkania Mazurskich Mam tym bardziej że zbliża się wiosna i będzie cieplej :)
Zdrówka życzymy Julci...
JA uciekam stęskniłam się za moimi urwisami i za małym i za dużym :) musze nadrobić zaległości :)

reklama
Marta ciesze się że wszystko jest dobrze:happy2: Antos jest dzielnym chłopcem! buziam go mocno, niech szybciutko dochodzi do siebie:tak:
Martajja a Ty ciesz się chłopakami ciesz, na pewno się stęskniłaś za nimi!:-) oblejemy twoją sesje najszybciej jak sie da;-)

Miłego wieczorku!

Oczywiście Kinga!!
A ja zapomnialam się pochwalić, że za zdaną sesję dostałam od męża super róże :)
Jakubek już śpiocha...ja chwilkę przy komputerku i do łóżeczka...do mężusia :)

martaja ty już o świntuszeniu myślisz od razu!:-p

ja też własnie się kładę do łóżeczka.. a mój mężuś jeszcze przy kompie pracuje.
dobranoc

Witam się...:-)

Maarta cieszę się ze wszystko ok i macie już to za soba...:tak::tak::tak: dzielny Antos.....

Za zdrówko dziękujemy.... Z Julką już lepiej.... temperatury nie ma.... mam nadzieję że to już koniec z chorobami w tym roku....;-):tak::-)

Martaja gratuluję....:tak:

Co z Natalą i Madzią...? :confused:

Miłego dnia wszystkim!

Grubelku ciesze sie ze juz lepiej z Juleczka:-)
Ja dzisiaj w koncu troche pospałam, i tak musiałam wstawac w nocy i syropek przeciwbólowy podac ale jest juz lepiej i Antonio tez szczesliwy;-)
Teraz cały tydz znim posiedze w domku, bardzoo sie ciesz i przy okazji odpoczne do środy;-) bo od srody musez zaczac projekt robić... ech... dobrze ze Niania i Babcia na miejscu:-)

grubulek ciesze się i ja że Juleczka zdrowieje!:-)
marta korzystaj z tego wolnego ile się da, nacieszcie się Antosiem:-):tak:buziak dla synka!

Ja własnie wróciłam ze spacerku, śliczna u nas pogoda:happy: po obiedzie pojdę z Filipkiem jeszcze raz ale już bez wózka:-) pochodzimy troszkę a co;-)
miłego dnia!!

tak śpiochałem na spacerku..

Hello
Ale dzisiaj pospała...wstałam po 10 :) Ale należalo mi się po ostatnich nocach zakowania :) Na szczęście mąż ma dzisiaj nockę więc zajął się małym.
My też juz po spacerku...przepiękna pogoda!!
Mały leży włóżeczku...miał spać..ale jak narazie wcina swoje stópki i wyrzuca smoczek za łózeczko...bawi się skubaniec mały zamiast spać :)

Martaja gratuluję zdanej sesji :tak::tak: Mi zostały jeszcze 3 egzaminy za dwa tygodnie... :sorry2:

Marta bardzo sie ciesze ze z Antosiem wszystko dobrze. Kamień z serca. Odpoczywajcie teraz i cieszcie sie sobą :tak:

Później podczytam resztę postów, bo padam na twarz. Pol dnia dziś na sankach z Amelka i nie mam już na nic siły. Wczoraj wróciłam ze szkoły bardzo pozno i nie zdążyłam jeszcze odespać...
M. chory i śpi, Amelka tez... to i ja sie kimnę ;-)

miłego wieczorku

reklama
Buziaki dla Atosia super dzielny chłopak z niego:-):-):-):-)

Martaja gratuluje zdania egzaminów

Natala trzymam kciuki na egzaminach.

Miłego wieczorku dla Wszystkich

Do góry