reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Miłego weekendu i my wszytskim zyczymy
zaraz wyjezdzamy do szpitala na operacje wodniaczka, trzymajcie kciuki, mocno, odezwiemy sie po powrocie. Potwornie sie boje o Antosia.

reklama
Witajcie.
U nas pomalutku i dalej bez zmian :)
Marta trzymamy mocno kciuki!!
Była dziś u nas Kinga z Filipkiem... Dawno się nie widziałyśmy i ja aż byłam zaskoczona jak nasze dzieci pięknie się bawią... Ostatnio jak się widziałysmy to Filipek dopiero zaczynał raczkować a Jakubek 4-miesięczny tylko go obserwował...a teraz...
jakub1694ts5.jpg

jakub1695ic6.jpg

jakub1702ks1.jpg

jakub1705xy8.jpg

jakub1708dm0.jpg

Kinga dziekujemy za odwiedzinki!!

Martaja nie ma za co!:-) było bardzo miło, teraz my zapraszamy do siebie:tak: Dzieci bardzo ładnie się sobą zajęły aż miło było popatrzeć:tak:
Marta trzymam kciuki !

Filipek zmęczony po spacerku i zabawie z Kubusiem:happy2: zasnął w drodze powrotnej no i śpi jeszcze... ja mam chwile dla siebie.
Po południu znowu wybieramy sie na goscinke tym razem do chrzestnego Filipka, nasz synek pozna swojego 4miesiecznego kuzynka Igora.

na spacerku..

Filip&Kuba

pozdrawiam!

ZAJEBIASZCZE FOTKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Dzieciaczki SUPPPPER dziewczyny !!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Martuś trzymam kciuki za Atośka koniecznie odezwij sie

po czekamy na informacje i serduchem jestesmy z Wami!!!!!!!

maarta - trzymam kciuki i ciągle myślę o Antosiu. Jak tylko będziesz mogła to daj znać jak mały się czuje po operacji.

Antosiu myślimy o Tobie! mam nadzieję że wszystko przebiega prawidłowo. Martuniu daj nam znać koniecznie jak po operacji
pozdrawiamy!

Nineczko a skąd jesteś?
Ja co prawda w Iławie mieszkam od nie dawna (odkąd się urodził Jakubek) a już mały ma tutaj 3 kolegów (3,2,1 lat) i 1 koleżankę (9msc) :)
No i w pobliżu ma kilku znajomych :)

reklama
Do góry