reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczka obiecuje jutro zmienic suwaczek. Kurcze o wszystkim staram sie pamietać a niezawsze wszystko wychodzi:baffled::baffled::baffled: Nieżle masz jutro duuuzo do załatwienia bede trzymac kciuczki żebys dała rade załatwic z tymi lekarzami. Tak jest ciezko się zapisac cieżko dostac szybszy termin tylko cierpliwosc nas uratuje :tak::tak: POZDRAWIAM I SCISKAM

reklama
hejka lasencje!!
na sankach rano było suuuper:-) Synek wyglądał na zadowolonego, śmiał się jak zjeżdżał z górki:-) Nice..
Byłam dziś u kumpeli która niedawno sie na swoje wprowadziła,tez było Fajnie.Filip jej wszystko w domu poprzestawiał:-p
Byli u nas rodzice..kawusia te sprawy i też milutko:cool2:
A teraz wieczorek,synek śpi.. mężuś przed tv.. ja mam chwile dla siebie;-) Jutro do pracy idę,kuźwa denerwuje się he:-) no ale bedzie git! musi być no nie!:-p

witaj kucia milo że zdecydowałas się na dołączenie do Nas!:tak: o sówaczku i ja Ci już pisałam wczesniej kiedyś hehe. Ah no i pokaż swoją pociechę koniecznie.

a to zdjecia z saneczek

Hejka dziewczęta. Dawno mnie tu nie było a wy nie traciłyście czasu... Tyle mam do poczytania :sorry2:

Na początek - witaj Kucia!! Fajnie, że jest nas coraz więcej :tak: Pokaż nam jak najszybciej swoją pociechę, bo jak nie to razem z Nineczką nie damy Ci spokoju... hihi :-):-):-)

Kinga - trzymam kciuki za nową pracę. Wierzę w Ciebie kobieto, na pewno dasz rade. Super zdjęcia Filipka na saneczkach. My dopiero dziś pierwszy raz wyruszamy, bo do tej pory się bałam jakoś... :sorry2:

Nineczko - co to za choróbsko się do Ciebie przypałętało :baffled: Życzę zdrowia!!

Grubelku - pokaż proszę Julcie i Wiktorka. Ostatnio widziałam go jak był jeszcze malutkim brzdącem :happy2: Nawet nie wiesz jakbym chciała, żeby Amelusia już tak mówiła jak Twoja Julcia. Tyle śmiechu przy tym :-D

Któraś z was nie dawno pisała, że jej dzieciaczek dostał jakiś zmian na skórze... Nie pamiętam tylko kto :confused: Moja Amelusia dostała już takiego czegoś przed świętami i do tej pory się męczymy. Latamy od lekarza do lekarza i albo syropek, albo maść jakaś i żadnej poprawy nie widać.
Dermatolog w Mrągowie zna się chyba jak świnia na gwiazdach. Maść nam dała, którą podobno wszystkim pacjentom wypisuje na wszystko :wściekła/y:
Z tego co sie dowiedziałam to przyjeżdża w czwartki jakaś Pani dermatolog z Olsztyna i przyjmuje prywatnie, ale jak do niej zadzwoniłam to się dowiedziałam, że w ten czwartek ma już full ludzi i może nas przyjąć dopiero za tydzień.
Tylko, że jak to jeszcze z tydzień potrwa to ja już zwariuję... W dzień jest wszystko ok, ale noce są tragiczne, bo wtedy zaczyna to ją swędzieć i drapie się i płacze przez całą noc. :no::no:

Witam Dziewczynki

Natala zaraz wrzuce foty... A odnosnie uczulenia to Wiktor miał ale to uczulenie na oliwke Jonnssona.... :-( Teraz uzywamy serii AT z Pharmaceris (od Ireny Eris) jest rewelacyjna... mamy olejek do kapieli,żel i balsam... pomogło już po 3 dniach...

Kinga powodzenia w pracy

Nineczko jak tam przeboje z lekarzami...? :confused:

potem poszukam fajniejszych....

My wreszcie w domku.
Kinga super wyglądał Filip na saneczkach :) No i pisz jak tam w pracy??
Natala moj synek miał zmiany skórne. Były to plamki na czole ale nie suche. Były żółtawe a jak maly się zgrzał stawały się czerwone... Stosujemy maść od trzech dni i po plamach nie ma śladu :) A jakie zmiany ma Amelka?
Grubelek super foty ;)
A my mamy problem ze spaniem w dzień...mały spi łącznie z godzinkę i koniec...

No właśnie Kinga zapomniałam dodać że wersja zimowa Filipka super!:tak:
Martaja z tym spaniem u nas to samo.... Wiktor śpi łącznie w dzień 3 x 40 min czyli ok 2-3 godz...:wściekła/y: Julka w jego wieku spała 2x dziennie po 2- 3 godziny....:-)

hej! w pracy było dobrze:happy2: lekko nie jest ale też nie narzekam. Jestem zadowolona, dużo dziś zrobiłam, w sumie nie musiałam aż tyle no ale chciałam:-) nawet kierowniczka zadowolona była. Jutro podpisuję umowę o pracę w JAK-u:tak: Jestem zdecydowana. A jutro do pracy juz na 7.
Wróciłam do domu to pierwsze co musiałam wyściskać Synka! no i męże też;-) brakowało mi ich.
Wiecie dziewczyny, mimo że byłam w pracy i robiłam 7h na nogach to jestem pełna energi:-) moje życie nabrało barw, mam chęci i motywacje do wszystkiego!
Własnie robie sernik na zimno z galaretką:-)zachciało mi się ciasta:-D a mąż sie dziwi że ja taka pełna energi ale i cieszy się razem ze mną.

Grubelku ale u nas tak jest dopiero trzeci dzień...Jakub zawsze łącznie spał około 3 godzin w dwóch lub trzech drezmkach... A teraz... Tylko, ze on nie jest zmęczony... Dzisiaj spał 20 min...no i teraz dopiero padł... Tylko wydaje mi się, ze to równiez jest efekt zbliżających się zębów...
Kinga ciesze się, ze jesteś zadowol;ona...to najważniejsze ;)

Hello lachony :cool2:

Kinga - cieszę się, ze ty się cieszysz :tak: Ja teraz wstaję o 6 rano z uśmiechem na twarzy hehe
Natala - jak swędzi to pewnie na coś alergia... Nic nowego nie było ostatnio :confused:
Grubelku- bossskie te twoje bobasy!
Moje bobo ma dziś dzień jęczenia :baffled: Stawiam na zęby.

Jutro jadę do Olecka do laryngologa. Ten z Giżycka nie chciał mnie przyjąć, kazał się zapisać na koniec stycznia :wściekła/y: Rtg w porządku, tarczyca też, żyć będę. Tylko krew na wymazie z gardła :baffled: No nic, może jutro już się w końcu czegoś dowiem.

reklama
Grubelku - super masz pociechy :tak:
Martaja - wygląda to tak, że na całym ciele na chropowate i suche krostki, a na brzuchu to wygląda jakby się wrzątkiem poparzyła (takie rozległe, wypukłe plamy). Nie wiem już co mam robić. A jakiej maści używałaś?
Kinga - gratuluję pracy!! :-):-):-) Super, że masz tyle energii ;-)

Popijam sobie właśnie poranna kawę i wymyśliłam, że zrobię dziś kartoflaka.
Może zbiorę się też do nauki... Ależ mi sie nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry