reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

grubulek podciełam mu grzyweczkę i troszkę z tyłu ponieważ miał już za długie a grzywka na oczka mu już leciała wiec zrozumiałe:) Wszystkim się podoba nowa fryzurka juniora:-)

Byliśmy dziś na szczepieniu z synkiem, Filip waży 12kg i mierzy 89cm
troszke płakał przy szczepionce ale tylko chwilę.
Zdrowy jest jak rybka

Strasznie u nas zimno 10stop mrozu, miałam iść na spacer z małym ale rezygnuję:no:

Pozdrawiamy!

reklama
Witajcie.
My dzisiaj już jestesmy po wizycie u lekarza, bo Jakub jakiejś alergii dostał... Dostaliśmy leki i mam nadzieję, ż ebędzie ok :) A dodatkowo lekarz go porządnie zbadał :) A mały spał cały czas... Myślalam, że obudzi się chodziaż jak lekarz zaglądał mu w uszka i gardełko...ale ten nic nawet powieka nie mrugnął :) hihihi
My dzisiaj juz odpoczywamy :) Byliśmy co prawda u lekarza autem, no ale przy takiej pogodzie starczy małemu tlenu :)
Pozdrawiam

witam kochane
nineczko - napewno małazaczenie cie zuwazac :) u mnie było identycznie . od momentu jak poszlam do pracy _ WSZYTSKO ROBI TYLKO MAMA co tez nie jest dobre.....
co do wozów to chicco ct0,4 polecam bardzoooooooooooooooo . my do tej pory nim śmiagamy i nie ma na niego mocnych jest poprostu Rewelacyjny chociaz Kingi tez mi sie bardzo podoba
martamaja ja tez lubie jak mój małz jest w domciu ale cóz :-:)-:)-(żadko tak jest . jak nie on w pracy to ja ale chyba wszedzie tak jest - niestety czasy kiepski e:baffled:
grubelku a co i ciebie jak potomstwo ????
a gdzie natala ?

a co do pogody to nie skomentuje pizdzica na maxa . ale króciak spacer zaliczony . maja była z tata a ja miała m czas na spokojne przygotowanie sie do pracy .
całuje kochane

hej!
Dzis trzymajcie kciukasy dziewczyny bo to dla mnie ważny dzień! dowiem się czy dostane pracę.... :happy2:
Ide dzis w odwiedzinki do dobrej kumpeli ktora ma 3miesieczną córeczke Wiki i niedawno wprowadzila sie juz na swoje..:happy2: Spacer z synkiem sobie zrobimy.
Meżulek jeszcze chory.. do wtorku jest w domu co mnie cieszy.

Pozdrawiam
Milego dnia!!

Kinga więc mocno trzymam kciuki:-) Powodzenia:-)
I gratuluje zakupu, sliczny wózek:-)
Madzia jak miło ze sie odezwałaś:-)
u nas strasznie zimno brrr nie wychodze dzisiaj z domu, a chciałam na narty jechac:-D
Martaja mam nadzieje ze ta alergia to tylko chwilowa, Antos miał kiedys skaze białkowa, juz z tego wyrósl ale jak zje za duzo nabiału to mu to powraca, 2 dni dietki i jest dobrze:-)

Hello!
A ja dzisiaj w bardzo dobrym humorku :) Uwaga zarażam :)
Kinga trzymma kciuki.
Marta podobno skaza białkowa jest okropna. Jakub jej nie ma, bo i przeszliśmy na Bebiko ostatnio-tak pił Bebilon, i jadł juz jogurty więc napewno nie ma skazy. A co do alergii to wczoraj dwa razy posmarowałam mu zmiany maścią i juz widzę poprawę...tak więc jestem dobrej myśli :)
U mnie jak zwykle mąż w pracy...buuuu Ale na prywatce więc mam nadzieję, że wróci wcześniej bo wyjeżdzamy na weekend :) Niezla impreza nam się szykuje :) I chyba dlatego humor dobry :)
Ja zaliczyłam już sąsiadkową kawkę :) Przynioslam sobie od niej chyba z 20 filmów...musze je zgrać i kino nie potrzebne hihihi Jakub gada cosik w łóżeczku i pewnie zaraz zaśnie więc ja biorę się za sprzatanko :)

We wtorek idę do pracy!!!:-D chcą mnie sprawdzić i oczywiście jeżeli się sprawdzę to zatrudnią mnie na umowę:-) ciesze się bardzo! w końcu...
To moja wielka szansa:-)

reklama
Do góry