reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ależ tu dziś cisza.. Jak makiem zasiał ;-)
Za nami kolejna koszmarna noc, cały czas płacz i drapanie. :no:

Nineczko - współczuje choroby. Zdowiej szybko :tak:
Ja też jak jadę do szkoły na weekend to strasznie tęsknie za Amelką, ona z resztą chyba też bo jak wracam to mnie na krok nie odstępuje :cool2:

reklama
Witajcie!
Ależ dzisiaj pochmurno... buuu Ja dzisiaj wyspana że hoho :) Ostatnio Jakub kilka nocy budził się o 4 rano bawił się z pół godziny i zasypiał... Ale nie zmienialam mu pieluchy ani nie dawałam mleczka...tylko soczek... No i dzisiaj godz 4 Jakuba słychać... Poszłam do niego dałam smoczek i zasnął :) Może kryzys minął :) No i zacząl ladnie spać w dzień bo ostatnio tez tylko godzinkę spał a zawsze około 3 sypiał... No ale wczoraj już było ok...
Dziewczyny mały mioe chce mi pić mleka... Rano dałam mu gęstą kaszkę łyżeczką a wieczorem wmusiałam butlę ale z kaszką... Kurcze jakoś nie chce załapać...a jak już zassie to wypije całą bez przerwy :confused: I bądź tu mądra :wściekła/y:
No a dzisiaj już po drzemce leży na podłodze i się bawi... Wczoraj przestawiliśmy w pokoju...no i teraz jest szał na dvd i dekoder... Trzeba uważać...
Nineczko mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i będzie juz wszystko ok
Natala i ja też do szkoły na weekendy jeżdże...na szczęście dopiero za dwa tygodnie... Jakub choć malutki jak mnie nie ma słabiej śpi i taki markotny... Ale za to ja strasznie za nim tęsknie... Jak wchodzę do domku to ten jego uśmiech od ucha do ucha zawsze mnie wzrusza...

A oto mój skarb
2050588762.jpg

2044228762.jpg

Witam. Byliśmy u dermatologa, wyczekaliśmy sie ponad 2 godziny w kolejce ale chyba sie opłacało bo widać ze kobieta sie zna na rzeczy. Dala masc, jakis plyn i krople. Za tydzien jeszcze kontrol ale powinno byc juz dobrze

Natala - i co to w końcu jest :confused: Ważne, że już dobrano leczenie.

U nas noc byłą koszmarna :szok: Czwórka wyłazi małej baardzo chyba boleśnie, bo przejęczała całą noc! Ja dziś na rzęsach chodzę a ten mały troll zasnąć nie zamierza :dry: Ale dziś to już było moje dziecko - pogodne, rozbawione... Ufff...

martaja - ależ fajny pulpecik z Jakubka :-) Oczyska ma jak talerze duże, przystojniaczek z młodego wyrośnie :tak:

Kinga! Żyjesz?
Marty dawno coś nie było, że o Madzi już nie wspomnę :dry:

Natala dobrze że doktor byla do rzeczy i mam nadzeję, ze leki pomogą ;)
Nineczka oj tak Jakub oczka ma piękne :) ( wiecej zdjęć na www,jakub2007.smyki.pl ) A i ulpecik z niego...w końcu 9 kg to nie mało :)
Oj biedna twoja niuńka z tymi ząbkami... U nas też zęby, ale pierwsze mały jak nie ma nic pod ręką łacznie ze szczbelkami od łóżeczka to przygryza paluchy, język a nawet dolną wargę i to tak, że ma cała czerwoną o środka i boję się, żeby ranki nie zaczęly mu się tworzyc...

Witam się kawowo i porannie :-)

Doktor nie robiła Amelusi badań bo jeszcze jest za mała, ale powiedziała, żeby zmienić jej proszek na dziecięcy, myć tylko mydełkiem bambino, nie dawać czekolady, kakao, mandarynek i pomarańczy.
Zaraz lecę do apteki po tą maść robioną.
Później cały dzień nauki, bo jutro znów szkoła :dry: Amelka jak wstanie to wyrusza na cały dzień do mojej siostry, żebym miała spokój :happy2:
Może jeszcze wieczorkiem uda mi się wyciągnąć M. na zakupki, bo w końcu wczoraj Matki Boskiej Pieniężnej było, no nie :-D:-D:-D:-D

Martaja ślicznego masz synka :tak: Szkoda tylko, że bidulek męczy się z tymi zębiskami

No i witam się....:-)

Przedwczoraj wieczorem Julka miałą wysoką gorączke.... wczoraj byliśmy u lekarza, prawdopodobnie jakaś infekcja... tylko bez kataru i kaszlu itp.... Dziś już ok...temp spadła i noc spokojna....

Natala miejmy nadzieje że to pomoże Twojej Amelce....:tak:

U nas nic poza choróbskiem się nie dzieje...

Miłego dnia Wszystkim!

Witajcie. I ja kawowo... Bo jakas niewyspana jestem :/
Natala...oj czoraj Pieniężnej było...to i może u mnie jakieś zakupy będą :) Jednym słowem mała ma dietkę, żeby wykluczyć na co jest uczulona...biedactwo. No i mam nadzieję, ze maść pomoze :)
Grubelku życzymy zdrówka dla malej ;*

reklama
Do góry