reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

dzieki dziewczyny:-) ciesze sie bardzo!
Bede pracowała w firmie która zajmuje się szyciem i sprzedażą garniturów. Ja bede siedziała przy maszynie która prasuje garnitury lub na guzikowni gdzie maszyny przyszywają guziki do garniturów. Narazie wiem tyle:)
Mąż teraz w domu siedzi wiec troche sie zajmie synkiem a potem to moja mama przejmie pałeczkę:)

buziaki!
mykam robić podwieczorek:happy2:

reklama
Kinga - z ciebie to zdolna bestia :tak: Czy to nie ty pisałaś kiedyś, że pracowałaś w firmie, która miała coś wspólnego z obróbką drewna? (Pamięć mi szwankuje więc mogę się mylić)
Prawdziwa z ciebie kobieta pracująca co żadnej pracy się nie boi ;-):cool2:
Trzymam kciuki na obu rękach, żeby się udało!

O słodkie lenistwo! Aż nie wiem co mam ze sobą zrobić - nie licząc góry prasowania hehe ;-)
Jutro paskudny dzień, bo muszę się urwać z pracy na parę godzin i latać po lekarzach. Dlaczego u nas nie da sie zrobić rejestracji na określone godziny? To możliwe tylko w prywatnej służbie zdrowia? :baffled:

Dobra, uciekam, bo zaraz zasnę przed tym kompem. Straszne pustki na BB w weekendy :szok:

Miłego dnia babeczki!

Kinga - z ciebie to zdolna bestia :tak: Czy to nie ty pisałaś kiedyś, że pracowałaś w firmie, która miała coś wspólnego z obróbką drewna? (Pamięć mi szwankuje więc mogę się mylić)
Prawdziwa z ciebie kobieta pracująca co żadnej pracy się nie boi ;-):cool2:
Trzymam kciuki na obu rękach, żeby się udało!

Tak to Ja nineczko:tak::-p No słuchaj żadna praca nie hańbi :cool2: podejmuję się tego co mi proponują i jeżeli się sprawdzam w tym co robię to robię to dalej;-) Tam było mi troszke jednak za ciężko na stanowisku stolarza.. po tygodniu zrezygnowałam.
Mam nadzieje że tutaj mi sie uda:-) Dziekuje za kciukasy!;-)

A co do lenia to ja też czasami tak miewam:cool2: cóż taki life.. trzeba czasami odpocząć no nie?!

pozdrawiam!!

mój bąbel!!

Kinga i ja trzymam kciuki!
A my niedawno wrócilismy...tylko synka wykapałam, połozyłam spać...chwilkę przy komputerku i zaraz idąc za ciosem otwieramy winko i do wyrka... A no i bym zapomniala...jutrzejsza noc też pełna wrażeń...powtórka imprezy... :)

Witam mazurskie mamy. ,Mam na imie Monika od 1,5 miesiąca jestem mamusia mojej córeczki Nel. Jestem z Olsztyna konkretnie z Jarot a może jest wsród nas mamusia z tej dzielnicy? Pozdrawiam Was cieplutko :-):-):-) buźiaki

Witajcie...:-)

Madzia u nas bez zmian....:tak:
Dzieciaki rozrabiają..... Julka przechodzi nadal swój bunt dwulatka (ostatnio kazałam jej go schować do kieszeni.... powiedziała żed nie ma kieszeni :wściekła/y:), a Wiktor rośnie... Już prawie siedzi tzn siedzi ale jeszcze się giba ;-)

Kinga gratuluje nowej pracy...

Nineczko ja jak chodze do lekarza to na okresloną godzine....

Witaj Kucia :-) Ja prawie z Olsztyna tzn mieszkałam tam w centrum, ale w 2003 przeprowadziłam się i mieszkam 15 km za..... I tez mam na imię Monika...:-)

Miłego dnia Wszystkim!

Kucia witaj! Ja nie jestem z Olsztyna...tylko z Ilawy.
Grubelku no wiesz..jak widzisz, ze Julka nie ma kieszeni to po co każesz bunt do niej chować...Dziecko musiało ci wszystko wyjaśnić :) A Wiktorek już zaraz będzie siedział... Pamiętam jak Jakub tydzień przed skończeniem 5 msc zaczął trzymac lekko równowagę siedząc...a teraz już pięknie siedzi i się bawi :)
U nas biało. Mąż jest do 14 w pracy a później wyjazd... Jakub dalej marudzi na zęby... A już ma taką białą mocno kreseczę z jednej strony...już chyba tylko czekamy na przebicie się zębola...

Witam WAS cieplutko mamuski!!!!!!!!111 Widze że macie suuuper pociechy. Własnie wróciłam ze spacerku z córcią ładna u nas pogoda i sniegu po pachy. Powiem Wam że na spacerze widzialam kilka mam z wózkami i jak zobaczyłam ile wysiłku ( także i mojego ) kosztuje jeżdzenie wózkiem po zwałach sniegu!!! każdej mamuśce rozdałabym medal:-):-):-):-) a chodniki zasypane!!!! Kurcze nieziemsko. :shocked2::shocked2::shocked2: u was tez tyle sniegu? chciałbym juz wyskkoczyc z moja dzidzia ulepić bałwanaka:tak::tak::tak:

reklama
Witaj kucia! Zmień suwaczek, bo zaraz pokaże najdłuższą ciążę w historii ludzkości ;-)
Pokaż tą swoją królewnę (Nel - baaardzo ładne imię, strasznie mi się podoba :tak:)

U nas też pełno śniegu ale ja się z Hanutem z domu nie ruszam, bo ciągle strasznie wieje :no: Byłam rano u lekarza i pełno zakaszlanych maluchów. Jedna bidulka na oko trzyletnia to aż się dusiła i dostała sterydy :szok:
A ja już po prześwietleniu klaty, jutro wyniki hormonów i rtg i jakimś cudem mam być o 8mej w dwóch różnych miejscach :baffled: U lekarza rodzinnego (ma mi zrobić wymaz z gardła - fuj) i u laryngologa. A z tym to w ogóle przeboje :wściekła/y: Lekarz wypisał mi skierowanie na cito i kazał gadać w rejestracji, żeby mnie bez kolejki zapisali, bo to poważna sprawa a ta pinda mi wyjeżdża z terminem na 29.01 :wściekła/y: I jutro sama będę laryngologa błagała, żeby mnie przyjął. Płaci człowiek składki a jeszcze musi się płaszczyć o wizytę :wściekła/y: Na dodatek jeśli on nic w gardle nie znajdzie to muszę gonić do neurologa. Co to mi się przyplątało do jasnej cholerki, bo sie zaczynam bać :szok:
Grubelku - silny ten twój mały mężczyzna :tak: A córcie masz inteligentną :-D

Do góry