reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko coś wyjątkowego..... moje dzieci? :confused::-p

A na powaznie nie pamiętam ale Hania miała chyba skaze białkową..? :confused: Bo ja Julke od 8-9 m-ca przyzwyczajałam do danonków... najpierw po pół potem po całym... teraz wcina już i Danio czy jakieś inne...

O! Kinga... fajnie wyglądasz...:tak:

reklama
No właśnie chodzi o to, że najpierw stwierdzono u niej AZS, potem skazę białkową a teraz ... to rogowacenie :baffled: I bądź tu człowieku mądry :confused:

Muszę się wam czymś pochwalić :cool2: Pierwsze, niepewne bardzo -ale zawsze -kroczki :-)
YouTube - Hania chodzi!

witam!

nineczko grtki dla Hanusi:tak::-)!!!!! Jak tak oglądam ten filmik to i mi zaraz przypominają się pierwsze kroczki Filipka.

A ja dzisiaj od rana czuje się jakby mnie czołg przejechał
masakra

Miłego dnia!!
for all

Dziękujemy dziewczyny :-)
Kinga - co sie dzieje?
maarta - dobre wieści - sypią sztucznym śniegiem na Pięknej Górze :cool2:

Słońca nadal u nas nie ma ale i tak idziemy dziś w końcu na spacerek. Może zaliczymy jakieś zakupy - muszę kupić coś małżowi na gwiazdkę :baffled: Młoda śpi więc szybko wstawiam pranie i szykuję się do wyjścia.
Miłego dnia!!!

Hej!
Jak ja sięczuję... Siedziałam przy jednym projekcie do trzeciej w nocy... Dzisiaj już tylko dwie małe mapki i koniec na grudzień :)
Nineczko brawo dla Hanusi!! Kiedy ja się doczekam pierwszych kroczków?
A co do prezentów to ja nie mam wogóle pomysłu co kupić mężowi na gwiazdkę... Pustka!!
My o 14 wychodzimy na spacerek...No i ja po kozaczki do szewca bo flek mi się zgubił :)

nineczko choróbsko znowu jakieś sie do mnie przyplątało:-( Głowa mnie napierdziela strasznie, męża też.. masakra
martaja pisz pisz dziewczyno jak trzeba:tak::cool2:

My własnie wstaliśmy, ucieliśmy sobie wszyscy drzemkę, troche zawsze człowiek wypocznie.
Teraz czekamy na pizze bo sobie zamówiliśmy.
Też byłam dziś na spacerze z synkiem ale cholernie ziiimno:baffled: brrr

pozdrowionka dla was!
i buziol;-)

reklama
Kinga zdrówka!!!
Nineczko ale mi radosc sprawilas, supe, wiec w tym roku pojezdze na nartach:tak:
a ja matka egoistka jade jutro sama z kolezanka na cały dzien do białego, do fryzjera, na zakupki, chłopaków zostaaiamy w domku, antos do babci :tak: troche odpocznę:tak: bo ostatnio żyje na maxa, na nic nie mam czasu.

Do góry