reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Ja weekend spędziłam w szkole. BYłam taka wymęczona, że nie moglam sie obudzic rano.
Porobilam sobie w realu jeszcze troche zakupow :-)
Poza tym ok. Pozniej was podczytam to sie odezwe (jak dojde do siebie)
pa

reklama
hej dziewczyny!
ja na chwile teraz bo mam troche pracy w domu.
Choinkę pokażę ale dopiero wieczorkiem jak bedziemy palić bo wtedy ładniej wyglada:-)

pozdrawiam

Witajcie!
Ja równiez weekend spedziłam w szkole... na szczęscie teraz miesiąc wolnego...i sesja :/
Był ze mną Marcin...pojechalismy do znajomych...jeszcze dzisiaj się nie wyspalam hihihi
Zabrałam się dzisiaj za porzadki...zrobiłam kuchnie ale tak od A do Z włącznie z szafkami i ich zawartością :)
Pozdrawiam gorąoc

Widzę, że gorączka świąteczna dopadła już wszystkich ;-)
Kinga - gdzie zdjęcie choinki :confused: Poprawiaj się szybko!

Jak ja nie cierpię się pakować! A już szczególnie na tyle dni. Nie mam pojęcia nigdy co do tych toreb włożyć :no:

O mamo! Współczuję wam sesji :no: Już prawie zapomniałam jak to jest ;-) Życzę powodzenia!

Hello!
Ja wreszcie wyspana...ale mi dobrze hihihi
Kinga właśnie gdzie ta choinka?
U nas prawdopodobnie bedzie jutro...Musimy najpierw pozwozić ozdoby od moich rodziców...latem przy przeprowadzce nie pakowałam ich :)
Nineczka...a sesja to mic strasznego kilka tygodni i po krzyku hihihi ja jeszcze trzy sesje przed sobą i obrona... :)

A obronę akurat miło wspominam, choć nie powiem, że stresu nie było :-D

martaja - co studiujesz?

Kinga - kopniak w tyłek za choinkę
27.gif

Właśnie zbieram manatki i w drogę! Jak znajdę chwilę i dostęp do komputera to sie odezwę.
Miłego dnia!!!

Nineczko ja studiuję gospodarke przestrzenną...
Dzisiaj musze zabrać się za resztę porządków...ale mi się nie chce...dodaje mi sil myśl, ze to na świeta...

Hej babeczki
Jakiś smętny dziś. Amelka załatwiła mi dwa okna danonkami i muszę je jeszcze raz myć... :sorry2: Poza tym też ciągle sprzątam. Zawsze coś się znajdzie do roboty.
U nas również jest zwyczaj, że choinkę ubiera sie w poranek wigilijny. Popołudniu zabieram sie za pierogi już. Zamrożę sobie i będzie z głowy chociaż jedno.
Chociaż dużo roboty to i tak uwielbiam te święta :-)
Wczoraj kupiłam Amelusi dwie piękne bluzeczki i spódniczkę. A wcześniej jeszcze sukienusię na wigilię :tak:

reklama
Nineczko ja studiuję gospodarke przestrzenną...
Dzisiaj musze zabrać się za resztę porządków...ale mi się nie chce...dodaje mi sil myśl, ze to na świeta...
ja skonczyłam gospodarke przestrzenna, wiec służe pomocą:tak::-)

ach te porzadki, musze sie wziac do roboty:tak: cały dom na głowie:-(

Do góry