reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dziękujemy Grubelku za buziaki. Oby pomogły... :-)

Załączniki

• Obraz 137.jpg
    Obraz 137.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 15
reklama
Gratulacje dla Wiktorka!
028.gif
016.gif

Amelko! A tobie życzymy powrotu do zdrówka! Buziole od Hanki (serio - obślinia monitor :dry:)!
Natala - prawdziwa księżniczka z twojej pociechy :tak: Impreza musiała być przednia a sprzątanie ;-)

Nineczko Twoja Hania musi byc wystrzałowa :laugh2::laugh2: Ucałuj ja równiez od nas. Co do sprzatania to współczuję dzis mojej siostrze, bo cała góra i dól domu wyglada jakby przeszły tamtędy ze 3 tajfuny... ;-) Pełno serpętyn porwanych, szczątek balonów, itp. :-p

Witajcie! Wreszcie jest ok z internetem...dzisiaj był pan i mi naprawił :)
A oto zdjęcia mojego aniołeczka :)
Z Mikolajowymi...Jakub jest w czerwonym wózeczku
1537458762.jpg

I z jakimś niedorobionym Mikołjem :)
1542058762.jpg

czesc dziewczyny!

witaj natala2006, za żadko do nas zaglądasz. Zdrówka dla Amelki!
Kuba fajne ma zdjęcia z Mikołajami!

Siedzę sobie z synkiem... Mąż ucina sobie drzemkę. Zrobiłam wypas obiad (frytasy z rybą) Nawet Filip wszamał. Teraz idę zrobic sobie kawę i poczestuje sie Mikołajowym ciachem bo jeszcze nam zostało:happy:

Pozdrawiam serdecznie!

Fajne fotki :tak: A ten Mikołaj rzeczywiście jakiś taki niedorobiony :eek: Chudzinka...

Sit! Hania ma 37,7 :wściekła/y: Bez kataru, kaszlu, wszyscy zdrowi...
Nie wiem ale może zęby :confused2: Na szczęście nie jest marudna, chyba nic ją nie boli.
Ja chcę lata!!!

reklama
Boże dziewczyny powiedzcie mi czy ci faceci sa naprawde z innej planety niz my? Pozarlam sie strasznie z M. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zdenerwowal mnie az do czerwonosci :crazy: Poprosilam go tylko o pomoc w kapaniu malej bo strasznie zle sie czuje i jestem bardzo zmeczona a on ryknal na mnie ze charuje jak wol i nie dam mu nawet chwili spokoju. Tak jakby naprawde nie wiadomo ile mi pomagal i sie zajmowal Amelka, po pracy aby tylko sie najjesc i walnac przed telewizor do wieczora! :no:

Tym pesymistycznym alcentem zakańczam dzisiejszy dzien i zaraz udaje sie do wyrka bo po wczorajszych tancach do pozna strasznie sie nie wyspalam i jestem juz padnieta. Dobranoc dziewczyny

Do góry