reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Martaja przepraszam bardzo!!! zapomniałam!!! mam teraz tyle na głowie i do tego jeszcze te problemy zdrowotne:-( Przede wszystkim przepraszam twojego Marcina!

Miał urodziny w weekend przecież! ależ dałam plame:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
sto lat sto lat żyj Marcinku!!:-D
życzenia od całej naszej rodzinki:tak:

No a ja jednak dziś w łóżku nie poleżę... synek mi nie da. Musze sobie jakos radzić

reklama
Grubelek to przyjeżdżaj...;)
Kinga dziękuję za życzenia w imieniu Marcina :) I się kuruj!! No z kim na spacery będziemy maszerować?? I na piwo?? A poza tym chcialam, żebyśmy razem z dziećmi poszły w czwatrek na miasto...bedą Mikołaje chodzili i bysmy zdjęcia maluchom porobiły!!
Ja już znowu sama :/

martaja z tym czwartkiem świetny pomysł ale nie wiem jak bede sie czuła i zapowiadają sie goscie, bede zajeta zapewne (robienie ciasta itp) No ale jeszcze sie zobaczy, zgadamy sie:tak:

Filipek szalejący na cyferkowej macie:-D

Kinga mam nadzieję, że będziesz czuła się lepiej i uda ci się znaleść godzinkę w czwartek. A te puzzle sa super szczególnie do zabawy na podłodze...tez muszę Jakubowi zakupić takie :)

Kinga - pod kołdrę marsz! Wracaj szybko do zdrowia!

Kupiłam dziś małej zajefajną ale chyba "męską" czapkę :-p I dwa swetry, z czego jeden oddaję znajomej - golfik ale małej łepek nie chce przez niego przechodzić :eek: I zonk... Może w Białym coś znajdę, bo w moim "ukochanym" miasteczku mieli tylko dwa swetry dobre na moją córcię :szok: Za to w szmatlandzie kupiłam za 8 zl :cool2: sztruksy (też "męskie" - czyżby odzywała się we mnie nieuświadomiona dotąd tęsknota za posiadaniem potomka płci męskiej :cool2:).

Poza tym nuda... Serio, przez tą pogodę fioła dostaję. Chyba zacznę w deszcz na spacery chodzić :confused2:

Witam się szybciutko....:-)

Nineczko czemu męską....? Czyżby kolejny czołgista?:confused:;-)

melduje że u nas wszystko w porządku....:tak: szał prezentów światecznych trwa... mam pełno kartonów po przesyłkach i nie mam co z nimi zrobić...jakieś ognisko by się przydało...:baffled: Julka jak zawsze rozrabia i nie słucha się mamusi a młody kochane dziecko... nie płacze nie marudzi...:-)

Masz małego aniołka :tak: Pozazdrościć. A dla równowagi Julka ;-)
Mój potwór uparł się, że dziś z drzemki nici i sprzątanie mamusi poczeka :dry:

Masz rację Grubelku - ta czapka to taka troszkę jak czołgisty :-D Ale jaka cieplutka!

reklama
Hej!
Coś mi net szwankuje...ponad godzinę się tu dobijałam...
Te czapeczki są fajne...tez chciałam małemu kupić ale za mały do niej jest...może jeszcze znajdę mniejszą.

Do góry