reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Kinga oczywiście... Jeszcze będzie szła ze mną / z nami moja koleżanka, ma synka 2-letniego :) Zbieramy się około 11-12 u mnie... Buziaki i cieszę się, że się lepiej czujesz!! Zgramy się telefonicznie ;)
A u mnie z internetem idzie się powiesić... Jakaś masakra...chyba jakaś awaria na linii...
Do tego moj m. w pracy... Wrócił z jednej o 20 do drugiej poszedł o 22 wraca o 6 rano i spowrotem idzie o 9...Wykończy się biedaczek... No cóż ale takie p... czasy są...
Pozdrawiam

Witam się porannie...:-)
Był Mikołaj...!!!:-D:-D:-D

Martaja mój Wiktor jest młodszy od Twojego synka o 2 tyg i kupiłam mu taka małą czapeczke... produkuje je Broel:tak:

I widze że Wy już na spacerki razem... fajnie... ja nie mam z kim...:-( no tylko z dziećmi..:-);-)
dzieciaki spią jeszcze... czekam az wstaną...

Miłego dnia Wszystkim!

I do nas Mikołaj zawitał ze słodyczami (kolejne kg na plusie :-p).
023.gif

Ze spacerku nici, bo wieje straszliwie :wściekła/y: Ja już mam dosyć tej pogody. Mogę kręcić telenowelę "Uwięziona w domu" :eek:
Może dziś zrobię Hani sesję zdjęciową... W sumie dawno nie robiłam a zawsze to jakieś zajęcie :cool2:

Witajcie.
My jeszcze w domku... Pogoda do d...y mam nadzieję, ze się rozpogodzi, bo teraz pada mżawka... No ale do Mikołaja mamy jeszcze dwie godziny... Bo akcja jest od 12 do 15 :)
A u nas oczywiście słodyczowy Mikołaj był...dobrze że kupiłam długie kozaki hihihii

Hello!!
Szkoda Kinguś że spacer się nie udał... No widzialyśmy się mijając... Ja wracałam już do domku... Spotkaliście mikołaja? Jakub ma zdjęcia z mikołajem i dwiema paniami Mikołajowymi hahaah
Teraz mały rozrabia...zaraz podwieczorek i ziuziu...a później moi rodzice z prezentami przyjeżdżają...ciekawe czy mi coś skapnie :)

I co Marta? Skapnęło coś? ;-)
A gdzie zdjęcia Jakubka z Mikołajem? Hę? Dawaj je szybciutko! ;-)

Młoda zasnęła a ja zamiast latać po domu z mopem siedzę na BB. Znowu leje ale obiecują, że jutro ma być ładnie to może w końcu spacerek zaliczę :confused: Hanulca trzeba dotlenić.

Oglądałam rano na National Geographic ciekawy program o urodzonych geniuszach. To co było ciekawe to to, że dzieci do 3 roku życia tracą połączenia nerwowe w mózgu a nie je zyskują :baffled: Te nieużywane zanikają. Podano przykład dziewczynki więzionej przez 13 lat w pokoiku w domu - już nigdy potem nie nauczyła się dobrze, poprawnie, pełnymi zdaniami mówić :no:
Jaki z tego morał? Naszym bąblom musimy dostarczać jak najbardziej różnorodnych doświadczeń. Tak pomiędzy zmywaniem, praniem, sprzątaniem a kolejną zmianą pieluchy :baffled:;-)

Witam :-) Nie zagladałam dawno bo w poniedzialek pojechałam do mojej siostry z Amelką i wróciłam dopiero wczoraj wieczorem.
Na szczęście Mikołaj o nas tam nie zapomniał :laugh2: Amelusia dostała sanki.
Widzę, że większośc pociech juz zdrowa :tak: Amelusia niestety z jednego choróbska w drugie, boję sie, że się w końcu w szpitalu oprzemy :no:

Pochwalę się, że być może jeszcze przed świetami kupimy sobie w końcu jakieś auto :-) Koniec z jazdą autobusami :-p Mój M. zdał w środę prawo jazdy :rofl2:

Amelka wczoraj była na wielkim Kinderbalu u córci mojej siostry. Kończyła 3 latka. Zabawę mialy maluchy świetną. Tyle, że bardzo głośno było, że aż mnie głowa rozbolała. Było około 10 dzieci, a najstarsze miało 11 lat, więc same dobrze wiecie jakie pobojowisko. Amelka cały czas tańczyła :tak: Każda dziewczynka miała piękna korone na głowie :rofl2::rofl2:

Biore się teraz do roboty bo prania sie zebrało... :nerd:

reklama
Witamy sie:-)

I zaczynamy od chwalenia...:rofl2: Wiktor przewrócił się na brzuch..... sam!:tak:
Poza tym nadal w domu bo pogoda pod psem....:baffled:

Natala a foty z balu...:confused: no i buziaki dla Amelki niech zdrowieje...:-)

Do góry