reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Nineczka to śliniaki w ruch!! U nas slinotok już dłuższy czas trwa i są inne objawy...a jeszcze zębów niet :/
Kinga miłej zabawy!!
U nas dzisiaj też impra... Kilka osób się zapowiedziało... powinni juz być około 18...a mój mąż z pracy wraca dopiero po 22 więc mam mały zapierdziel...Do tego mały zredukowal sobie drzemki z trzech do dwóch...no i jeszcze na drugą nie zasnął... A to najwyższa pora....

reklama
Witam dziewczynki...

Ale numer... my też wczoraj się pokłóciliśmy... :-D:-D:-D Osioł!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nineczko buziaki dla Hani... dobrze że to ząbek a nie co innego...:-)

Kinga tulam chorego Filipka... bidulek...:-(

Martaja ale fajny Twój synuś....słodziutki :tak:
Coś jeszcze chciałam od Natali ale..... musze doczytać.... :dry::sorry2:

widzę że główny temat to MĘŻOWIE:-D hehe ja na mojego nic złego raczej nie powiem:-p Kofany jest mimo że czasem upierdliwy hehe. Dużo pracuje i mało jest z nami w domu no ale już się chyba czas przyzwyczaić.
Wracam do moich chłopaków, bawimy się:-D:tak: jest super, Filuś sie cieszy.
A oto i mój zasmarkaniec rozrabiający!:-)

p.s. dzieki laski! bede sie dzis dobrze bawiła! taki mam plan:cool2:
martaja you to!;-)

Witam, i my jestesmy po imprezie:tak: fajnie było, tylkoze jak n złośc Antoś obudził sie dzisiaj o 7 a zawsze wstaje o 8:wściekła/y:
a z Mężem juz lepiej, chyba mi przeszło:tak: już mnie tak nie denerwuje:-D:-D
I zdróweczka Smyczkom zyczymy:tak:

witam się i Ja!

Mam małego kacyka, ale nie jest aż tak źle.
Wczorajsze wyjście sie udało, było fajnie.Pogadaliśmy popiliśmy itd:-) Wrócilismy późno.Filipek spał smacznie babcia dobrze się spisała;-) Dał nam pospac do 8:-)
Teraz pijemy kawusie

martaja a jak wy po imprezie? pisałam do ciebie smsa ale chyba nie byłaś w stanie odpisać hehe:-D
marta100 super że i wam sie impreza udała.Szkoda tylko że Antoś za szybko się obudził.

Miłego dnia!
My dziś do teściów na obiad i kawke jedziemy:cool2:

Hej... i u nas impreza udana... Nawet bardzo :) A mój synek jak nigdy wstał po 9 hihihi Mąz teraz myje naczynka :) a ja pakuję małego...
Zaraz zbieramy się do teściow a później do moich rodzicow na noc...Jutro wracamy :) I mąz od razu do pracy :/
Kinga...smska dostałam...ale odczytałam dzisiaj jak znalazłam telefon :) Trzeba było wpaść do nas w drodze powrotnej!!
Buziaki i milej niedzieli zyczę!

Zdjęcie nr 1 i 2 - mój mały syneczek w drodze na spacerek;-):laugh2:
3 - moje zblazowane maleństwo
4- zwycięstwo nad ręcznikiem!
5- moje pierwsze dzieło ;)
6,7,8,9 - czyste szaleństwo hehe
10 - a tak sie tulę do mamusi :)

reklama
martaja no nie wiem czy chciałabyś abyśmy do was przyszli w nocy po 3:-D Szaleliśmy do późna hehe.
nineczko Hania śliczna!:tak::-)

wrócilismy własnie od teściów.
teraz idziemy wszyscy na drzemkę zzzzz...zz....

Do góry