reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

martaja - Ten twój Jakubek to prawdziwe cudeńko :tak: Śliczny chłopczyk i jak na swój wiek to baardzo ruchliwy :cool2:
To imprezka niezła była chyba skoro jeszcze do siebie dochodzisz ;-) Ja już dawno na żadnej nie byłam.

Hanusisko spać dziś nie chce :wściekła/y: Rano dziadek usypiał a teraz chyba babcie zagonię. Nie mam coś dziś do niej cierpliwości :no:

reklama
Nineczko oj tak Jakub jest bardzo ruchliwy...co to bedzie jak zacznie się przemieszczać... strach pomyśleć :) I dziękuję za komplementy w imieniu synka -pewnie zaglądałaś na blog :)
Tak imprezka udana...dwudniowa...I chyba dziś pojdę spać razem z Jakubem...bo odlatuje :)

witam!

wróciliśmy własnie z miasta. Kupiliśmy Filipkowi zabakę ( matę z cyferek, można tez ułożyć wielkiego klocka) jak bede miała mozliwosc zrobie fote i wam pokaże. Dziecka nie ma!:-D jest bardzo zafascynowany nową zabawką:tak: A my zadowoleni że synkowi sie podoba!
Pijemy kawkę...

martaja ty imprezowiczko! a już o Nas zapomniałaś:-(;-) w tym samym miesicie mieszkamy..a wy tak bez nas imprezki tak?! buuu niedobra Ty:dry::cool2::-D

Kinga! Dzięki! Przypomniałaś mi o tych puzzlach piankowych! Zaraz lecę i wyciagam je Hani :-):cool2:

Aha! Koleżanko! Jak po wizytach lekarskich :confused:

u lekarza nie bylam dziś.
powód- brak lekarzy:dry::confused::wściekła/y: idę za tydzień.

martaja oj to ja nie wiedziałam że zaproszenie na kawę to impreza:-D teraz już bede wiedziała. Ale wtedy to i tak bysmy nie przyszli..
nineczko o tak! zapraszamy do IŁAWY:tak::cool2::-) urządzimy sobie babski wieczór!

O proszę jak się w Iławie baluje :cool2::-D Może i my się kiedyś na jakąś imprezkę załapiemy ;-)
Nineczka, tak Iława to rozrywkowe miasto...Jeszcze jak sie trafia takie dwie jak ja i Kinga...to hoho :tak: A na imprezki jak najbardziej zapraszam!! My (czyt. ja i mąż-Jakub tez pomalu:-)) zawsze chętni...okazja też zawsze się znajdzie :tak:;-)
Mój synek już spiocha...mam wolne! Mąż zaraz wraca z pracy ale na 22 jedzie znowu buuu normalnie chyba doła zlapię...
EDIT:
Jestem już sama...Jakub spi M. w pracy...
Tutaj też sama??
EDIT:
Tak więc chyab pora szykować się spać :) No i znowu pora spania przypadnie po 1 w nocy :) Tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc i wklejam zdjęcie Jakubka ;)
2053018762.jpg

Witam
Martaja jaki Twój synek słodki.... :-)

No i tak byliśmy u lekarza AZS nie mamy ale wracamy do kosmetyków typu Emolium itp :sorry2:
A poza tym... ja też chce do Iławy....!!!!! :cool: kiedyś miałam tam "nażeczonego" ;-)... też chceeeeeeeee!!!!! no....
Nineczko nie wiem czy jeszcze się odchudzać...?:sorry2: czy może jakieś ciacho z bitą smietaną zjeść...
Miłego Wszystkim!!!

reklama
witam

jestem chora i nie wiem kiedy znowu pojawie sie tutaj na forum:-(
musze sie kurować, jestesm zasypana lekami!

pozdrawiam!

Do góry