reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

No to jutro światecznie :) Już po wizycie teściów...czekam na męża :) ktory wraca z pracy i idzie znowu na 22... Normalnie fantastyczne Andrzejki ;/

reklama
Ja też nie obchodzę dziś andrzejek. Małż na budowie, nie wiadomo o której wróci. Nuda...

natala -dopiero zauważyłam fotkę - śliczna ta twoja córcia jak marzenie :tak:

Witam sobotnio!
Szaleję z porządkami ale czas na bb zawsze znajdę :cool2: Hania podrzucona babci, bo nie lubi odkurzacza, małż z tatą na budowie, cisza i spokój :-)
Jak po andrzejkach? Ja wczoraj odwiedziłam nowo otwarty pub znajomego pod miastem. Nawet sobie piwka nie chlapnęłam, bo prowadziłam :-( Może dziś sobie odbiję.
Miłego dnia!

Cześć dziewczyny!

No proszę kogo tutaj do nas przyciągnęło!:-D Witaj Marta!!;-) No to juz są dwie Iławianki heh cool:cool2:

Jejciu ależ się rozpisałyście, nie wiem czy dam rade wsio nadrobić no ale spróbuje:-)

nineczko Hania jest niesamowita!:-D buziol**
marta100 STO LAT!:-)
natalia2006 wszystkiego najjj z okazji imienin!:-)

My z mężem andrzejki spędziliśmy u znajomych, wypiliśmy 0,7 bolsa i poszliśmy jeszcze na miasto:cool2: było ciekawie i wesoło.
Dzisiaj rano miałam mega kaca,ale teraz już lepiej;-)zaszalałam...
W ogóle dziś jakaś dobita jestem i tak jakby wyłączona :-/ RESET!

Pozdrowionka for all!!:-)

tratatata :sorry2: nie składałam wczoraj życzeń żeby je złożyć w terminie i ... prawie zapomniałam :zawstydzona/y:

100 lat,
100 lat
niech żyje, żyje nam!!!
A kto? Martusia!!!
Buziole!!!!

ach dziękuję bardzo za zyczenia, jak mi miło:tak::tak::happy2::happy2:
ale ja stara dupa juz jestem;-):-D
urodzinki z rodzinka juz obchodzilam, zrobiłam pyszny obiadek, torcik, pycha a teraz z mężem wybieramy sie na impreze andrzejkową.
Pewnie jutro bede sie czuła jak Ty Kinga:-D Antos na noc u dziadków, chata wolna:-)

marta100 bawicie się dobrze!:-);-)
super że impreza się udała!:tak: powiadasz stara dupa jestes heh:cool2: wydaje Ci się!

A ja własnie wykąpałam synka.
zasypia:happy2:
Dziś zakręciliśmy grzejniki w domu bo coś u nas za ciepło i niestety Filip sie budzi w nocy. Mam nadzieje ze dzis bedzie spał spokojnym snem jak aniołek.

reklama
PUK PUK dziewczyny!!:-)
Dzisiaj dla odmiany to ja samiusia hmm;-) no nieźle..
Co u was słychać??
Szybciutko się spowiadać mi!:wściekła/y::-D:cool2:
Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę!
buziol*

p.s. u nas wsio ok!:cool2:

Do góry