reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Kochane :sorry2:
Jestem przygotowana na wielki opierdziel od was za tak dlugą nieobecność, więc nie krępujcie się... :baffled::baffled:
Drżę na myśl o tych wszystkich choróbskach, które "chodza" teraz po dzieciach. Marta mam nadzieję, że już po wszystkim i nasz kawaler juz zdrowy. Co do zdrowia, to mam dobre wiadomości związane z serduszkiem Amelki... Bylismy tydzień temu w Olsztynie na kontroli i wygląda na to, że wszytko na dobrej drodze i operacja oddala się wielkimi krokami, dziurka samoistnie zaczyna się "zaklejac", czyli nachodzą na nią tkanki i jak dobrze pójdzie to żadnej okropnej operacji nie będzie :-D:-D:-D:-D

Dla Kochanej Hanusi spóźnione, ale szczere najserdeczniejsze zyczenia z okazji 1 roczku!! Wielkie buziaczki w policzek od Amelusi :-) Rośnij duża i wesoła Hanutku!!

Kinga ja niestety mam podobną sytuację ze szwagierką, tylko u nas raczej nie zapowiada się na żadna zgodę... Buziak dla Filipka. Czas leci szybko i on też już będzie pełnoletni... hihihi;-);-)

Grubelku czym Ty karmisz swoje dzieciaczki, że takie duże... :confused: Jak ja bym chiała żeby Amelka taka była. Taka z niej kruszynka :-(
Co do prezentów to dla męża nie wiem własnie co kupić (coroczny problem...) może odtwarzacz mp4... on lubi takie pierdołki :tak: A Amelce chyba to SUPER!!! PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ PLAYSKOOL (270983361) - Aukcje internetowe Allegro

Witam nowe forumowiczki :-D

milego dnia.

reklama
NATALA!!! Ty żyjesz :szok::-D
Daruję ci kazanie, ważne, że sie pojawiłaś :tak:;-)

Dziękuję w imieniu małej i swoim za życzenia urodzinowe :-)

Same dobre wieści! Tak się cieszę, że z serduszkiem Amelki lepiej. Przez te twoje nie odzywanie się już wymyślałam Bóg wie co :no:
A teraz koniecznie życzę sobie fotkę małej, tak dawno jej nie widziałam :cool2:

Grubelku - Hani chyba nic nie kupujemy, wyrodni rodzice :cool2: Nawet nie wiem co by to miało być bo ma już chyba wszystko :dry: Może jakiś ciuszek fajny znajdę. Jedziemy do Białego troszkę wcześniej a dziś otwierają nową galerię handlową, może tam coś znajdę.
A mężowi? Diabli wiedzą :dry: Niedawno dostał ciuchy, gry komputerowe sam sobie kupił...
Ale za to wiem co kupię rodzicom i teściom. Rodzicom to: RAMKA Z GLINĄ +++++NAJWIĘKSZY WYBÓR++++GRATISY (272811755) - Aukcje internetowe Allegro
a teściom (teściowa to wielbicielka żyraf, ma ich całe stado :-p): )G( ZABAWNA ramka harmonijka 10x15! Do postawienia (270407751) - Aukcje internetowe Allegro

Reszcie rodzinki nic nie kupujemy, tylko dzieciaczkom. I tu mam problem - co dać s ośmioletniej dziewczynce?? A co 12 letniemu chłopcu??

Nineczko jestem prawie pewna, że osmioletniej dziewczynce bedzie sie podobalo cos z Winxami, Witchami lub Barbie. Albo takie małe laleczki Polly (nie sa wcale takie drogie jak reszta). Mam bratanice w takim wieku wiec uwierz ze jestem na biezaco :tak::tak::-D
Co do chłopca nie wiem, ale moze jakas dobra grekomputerowa (to dobre wyjscie dla chlopcow w kazdym wieku :cool2:)

Amelke powierzylam dzis mojej siostrze a ja zasiadam do ksiazek, bo jutro czeka mnie kolokwium z jezykoznawstwa :baffled:

Buziaki dla wszystkich pociech :rofl2:

Natala! jesteś w końcu..... Cieszę się że stan Amelki się poprawia.... no a co do wielkości Amelka to dziewczynka i jak będzie drobinką to fajnie... :tak:a Wiktor postanowił chyba przerosnąć wszystkich facetówe w rodzinie... ;-)
Odkurzacz fajny tez się nad nim zastanawiałam... ale kupiłam w końcu z serii Baby Born... tak bez okazji.... bo pod choinke dla Julki lalke "Agatke z kołyską"...

Nineczko znam ten problem ;-):-D tez nie wiedzielismy co kupić dzieciakom....

Nineczko niestety nie mam teraz zadnego nowego zdjecia Amelki, ale obiecuję ze dodam je w nastepnym tygodniu. A tymczasem takie malutkie z telefonu :-p

Załączniki

• 28-11-07_1148.jpg
    28-11-07_1148.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 21
Witajcie.
Jestem z Iławy.
Mam 5-cio miesiecznego synka Jakuba.
Pozdrawiam wszystkie "mazurskie mamy" a w szczegolności Kingę85:-)

Natala witaj!
Więc Jakubek jest wesołym i bystrym chłopcem :) Potrafi sam siedzieć i trzymać sobie butelkę... A więcej-zapraszam na blog, za dużo pisania by było :)

Marta pieknego masz synka Kubusia. Wiec jak dobrze licze mamy juz 4 kawalerow na BB :-) Wiktorka, Antosia, Filusia i Kubusia :tak::tak: Chyba o nikim nie zapomniałam... :blink:

Nineczko, Kinga, Marta gdzie jestescie?? Wyglada na to ze sama dzis stoje na strazy. A bardzo rzadko to sie zdarza :-D

reklama
Do góry