reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witaj Martaja!!! ciesze sie ze do nas dołaczyłas!
Natala bardzo sie ciesze, naprawde, super wiadomości!!!
Antek prawie zdrowy, juz rozrabia, spokoju nie daje więc wraca do formy. Jezdzimy codziennie na kontrole do szpitala ale może juz jutro nas wypisza:-)
Co do prezentów to ja swojej chrzesnicy 7-letniej oczywiscie obowiazkowo jakas babrbie albo cokowiek co ma taki napis i jest koloru różowego. Antkowi nie wiem ale pewnie zestaw majterkowicza a mąż... hmmm.... jeszcze nie wiem.

Natala u mnie z tesciami jest ok...tylko dzisiaj jak mam słuchac teściowej...a jej się buzia nie zamyka to jakoś głowa zaczyna mnie boleć...na samą myśl.
Marta witaj

Witamy martaja!

Dziś mam dzień cudów :szok: Moje dziecię zaczęło pić soki na dodatek z kubeczka :szok: I zupkę zjadło... Ktoś ja zauroczył chyba :cool2:
Chciałam wyciągnąć ja na sanki, chociaż na podwórko ale jest tak nieprzyjemnie na dworze, że nawet sama nie wychodzę, brrr :no:

No to chrześniaczce męża już wiem co kupić - coś różowego :-p:-D Rzeczywiście - pełno teraz tych lalek. Byłaś może Marta w Carrefurze? Rany! Te różowe stoisko dla dziewczynek mnie przeraża :szok:
Same niemowlaki i gary, gary, gary i odkurzacze :dry:

Nineczko byłam w carefurze i wiecej tam nie pójde, tragedia ile tam ludzi, szok, a stoisko faktycznie fajowe, ciężo wzrok oderwać.
Pisz Kochana jak nowa galeria jak bedziesz, ja do Białego dopiero za 2 tyg sie wybieram i zamierzam tam pojechać.

Marta pogrzebałam trochę w Twoim profilu bo chciałam sobie przypomnieć skąd jesteś i wyczytałam, że jutro masz urodziny!! :-D:-D
STO LAT!!
Wieczorem wyjeżdżam do Olsztyna więc nie będę miała dostępu do netu przez weekend dlatego już teraz życzę wszystkiego co najlepsze :tak::tak::tak:
A nawiasem mówiąc to ja jutro też mam święto :-p

Marta, to żadna tajemnica :-) Jutro są moje imieniny :-)
Niestety przez to, że będę w szkole nie będę mogła świętować... :dry:

aha i jak znajdziecie już jakiś pomysł na prezent dla męża to dajcie znać

reklama
Marta - ja jadę do Białego dopiero 19tego więc pewnie ty będziesz pierwsza :tak:

Natala - wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!!!
Całusy od Hanutka i jej mamy:-)

Do góry