reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witaj nineczko:-)
zabiegana jesteś jak widzę... 3maj się!
do wieczorka!

A moj mąż wrócił z pracy z gigantycznym bólem glowy:no: MIGRENA!
szkoda mi go poprostu... mam nadzieje że jak sie przespi to juz bedzie lepiej. Najadł sie tabletek ale nic nie pomogły..:hmm:

Ja siedzę z Filipkiem.. mały popierdziela.
Zrobił mi numer sluchajcie- chwila nieuwagi.. poszedł do kuchni otworzył szafke dolną i rozsypał kasze manną..:shocked2: poprostu mały diabełek no!:-D
...siedział taki ubabrany cały w kaszy i się dziwi heh

pozdrawiam!

p.s. pilnujcie swoje maluszki bo potrafią zaskoczyć;-):cool2:

reklama
Witam:-)

Maarta tak mi przykro....:no: nos do góry będzie dobrze.... :tak:

Melduję posłusznie że u nas wszystko ok!

Kinga no to masz już rozbójnika w domku....:-D

Nineczko dobrze że Hanusi się poprawia... :-)

Madzia w końcu się pojawiłaś.... Co tam u Twojego skarba? :confused:

Miłego dnia i weekendu Wszystkim!

witam z rana!

Nocka calkiem nieźle.. Filip spał do 7.
Mąż w pracy siedzi a ja z małym sama...
Idę robic sobie kawę i musze sie troche ogarnąć...
Miłego weekendu Wam życzę!:-)

Pozdrowionka for all

I odpoczynek... Ale się dziś zmachałam przy porządkach :baffled: A co będzie za tydzień? Przygotowania do urodzin córciaczka idą pełną parą. Menu gotowe tylko goście coś się ociągają z odpowiedziami na zaproszenia :no: Muszę jeszcze kupić sobie i małej jakieś bardziej eleganckie łaszki - będą od razu na święta (z domu nigdzie nie wychodziłam więc szafa pusta :dry:). AAA! I z fryzjerką muszę się umówić, bo odrosty na pół głowy i skrócić troszkę by się przydało...
Mój małż to ma dobrze - wyciągnie z szafy garnitur i gotowy.
Tort już zamówiony, świeczkę kupili teściowie (dowiem się jaką w dniu urodzin - mam nadzieję, że znośna heh heh).
Bardziej się stresuję tymi urodzinkami niż chrztem :baffled:

nineczko spokojnie... to normalne że się denerwujesz:tak: rodzice zawsze się denerwują najbardziej urodzinkami swojego dzicka a tym bardziej pierwszymi!:-) Na pewno wszystko pojdzie zgodnie z planem albo nawet i lepiej!:tak:
Dziekuje Ci bo przypomniałaś mi o zaproszeniach które już musimy wysłać na roczek naszego synka!! w tygodniu się tym zajmę, akurat bedzie miesiąc przed..

U nas już spokój.. Filipek wykąpany. Zasypia...
A my z mężem szykujemy się na mecz piłki nożnej dziś o 20:00:-)! ! ! Bardzo ważny bo od tego meczu zależy to czy Polska wejdzie do finału

Miłego wieczorku!

Ale ten czas leci.... Hania zaraz roczek skonczy i niedługo Filipek:tak:
Nineczko nie stresuj sie, bedzie dobrze,teraz sie mądrzę ale pamietam jak sama sie denerwowałam, z tym, że my robilismy impreze na 40 osób, ale jakos przesszło, kazdy był zadowolony:tak: bedzie oki.
Kinga meczyk był pierwsza klasa:tak: hurraaa!!!

Dzięki dziewczyny - to wczoraj to jakiś mały atak paniki :zawstydzona/y:;-)

Super, że nasi wygrali i to taki historyczny moment :tak: W życiu obejrzałam jeden cały mecz - Polska - USA na mundialu chyba, gdzie nasi wygrali. Marna ze mnie fanka piłki nożnej :baffled: Szczerze mówiąc wolę jazdę figurową na lodzie albo gimnastykę artystyczną i trochę się wkurzam, że piłki u nas pełno w tv a tego nigdy nie ma, tylko w kablówce/ satelicie i to o nieludzkich porach :wściekła/y:

Mój mąż coś ode mnie chce :cool2: Już drugi dzień cichutko rano wstaje i zabiera małpiszona do drugiego pokoju, żebym się wyspała...
Podejrzane to troszku...:confused::-D

Hejj ;-)

My własnie po obiadku.. Filipek śpi ale zaraz na pewno sie obudzi i tez bedzie chciał jeść:-) W ogóle jakaś ta niedziela smętna.. na dworze ponuro i zimno w domu nic sie nie dzieje nadzwyczajnego, na forum przeważnie ciiszaa jak to w niedziele

nineczko no coś podejrzanie sie twój mężuś zachowuje:tak::cool2: hehe zapytaj o co kaman i już! ;-)

MECZYK OCZYWIŚCIE ŻE PIERWSZA KLASA!:-) Polska awansowała do ME2008 super!

Pozdrawiam wszystkich!!

Cześć babeczki :-)

Na poprawę humoru odwiedziłam dziś fryzjera i tylko pofarbowała mi kobitka włosy i kazała zapuszczać minimum do wiosny :baffled: Tylko, że moje piórka to tak bardziej niż średnio do zapuszczania się nadają. Muszę odwiedzić dermatologa, bo okazało się, że mam na głowie łyse placki :szok:

Poza tym chyba coś mnie bierze. Od ok dwóch tygodni chodzę taka zdechła a dziś cały dzień mi strasznie zimno. Jeszcze się rozłożę na urodzinki małej :no:

Muszę się wam pochwalić - wczoraj moje maleństwo pierwszy raz wstało na równe nóżki bez podtrzymywania się o cokolwiek i postało tak chwilkę całkowicie samo :-) A jaką miała zdziwioną minkę! "To ja to zrobiłam? Co ja zrobiłam!" :-D

Pozdrawiamy ciotki i ich bąble! Buziole!

reklama
Gratulejy Hani postepów:tak::tak: Może pomaszeruje na urodzinki:tak:
Nineczko nic tak nie poprwia humoru jak fryzjer:-)
a jak Małzonek? wiadomo juz czemu taki dobry??;-);-)

Do góry