reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Teraz ja pogadam sama do siebie...:-)
My już po szczepieniu... Wiktor był dzielny , nie płakał.... waży 9,440 :szok: i ma 70 cm... a Julka 95 cm i 15,300 w ciuszkach bo ważylismy ja tak przy okazji... pewnie ma z 14,800... :-)

reklama
Dla Hanusi z okazji 1 urodzinek życzę wszystkiego najlepszego! dużo zdróweczka i uśmieszku na twarzyczce:-)
buziaczki od cioteczki i Filipka! **

No ładnie waża Twoje dzieci Grubelku:tak: a Wiktorek to kawał chłopa:tak:
Moze i masz racje z tym odchudzaniem zeby przełożyc to po swietach;-):-D

Dziękujemy serdecznie za życzenia :-) To takie miłe, że ktoś pamięta...

Dostałyśmy dziś z Hanią po kwiatku od małżonka mojego :-) Ależ zrobił mi niespodziankę! Po dniu matki (nie złożył mi życzeń, bo to nie dzień żony jak stwierdził :dry:) nie spodziewałam się czegoś tak miłego.

W ramach odwyku od dziecka poszłam dziś na całe popołudnie do pracy pomóc przy remanencie na jednym ze sklepów i pleców nie czuję :no: Przewaliłam chyba z tonę towaru :sorry2: Wróciłam godzinę temu i nawet nie dam rady zasnąć ze zmęczenia.

Wiktorek na niezły kawał chłopa rośnie :szok:

Odzywam się! ;-)

Właśnie mi się przypomniało (to w sumie najbardziej Martę zainteresuje) - Piękna Góra jest tak zadłużona w zakładzie energetycznym, że w tym roku ma być ZAMKNIĘTA :szok: Pisali o tym w naszej gazecie. Mają im odciąć prąd - ani naśnieżanie ani wyciągi nie pójdą. Jeśli to się sprawdzi to szkoda ogromna - miasto straci na tym kupę kasy. No i akurat zaczęli mi budować deptak od mojego osiedla i byłoby jak bezpiecznie z małą na sanki latać :-(

Teraz pomarudzę trochę na stan swojego zdrowia :-p Od rana cholernie boli mnie brzuch. Cierpię na zespół nadwrażliwego jelita i ostatnio nie mogę NIC jeść. Nawet głupia kanapka albo ciastko albo serek... Dziś zjadłam sałatkę rybną i mąż musiał mi leki podawać - dobrze, że akurat przyjechał na chwilę do domu. Nie ma na to żadnych leków tylko paskudna dieta - wszystko na parze albo wodzie :szok: Jedna zaleta - może schudnę ;-) Pojęczałam, już mi lepiej :cool2:
Idę łapać się za mopa. Dziś posprzątam górę, jutro dół domu a potem to tylko generalne odkurzanko na koniec. Już mi się odechciało tej imprezki :sorry2: Mąż przywiózł już piersi kurczaka i całą pticę, w niedzielę od rana gary, bleee...

witam was!

Wybaczcie ze dzis nie popisze za wiele...

Jestem wściekła:wściekła/y: Razem z mężem jesteśmy skłóceni z moją szwagierką (męża siostrą) Do tego wszystkiego teściowa trzyma jej strone mimo że uwaza inacze..:dry:
paskudna sytuacja!
świeta idą urodziny tuż tuż... a tu tak nieprzyjemnie!:no:

Kinga - współczuję :-( Nie da się jakoś naprawić tej sytuacji? Wiesz, teściowa broni córki jak to mama zakochana w swoim dziecku.

reklama
Laseczki!
Wygrałam w konkursie z dzieciowej gazety zestaw kosmetyków Oilatum :szok: Właśnie dzwonili po dane do wysyłki.
Ale jestem happy, jakbym co najmniej milion wygrała :-D
Swoją drogą przydałoby się zagrać w totka :cool2:;-)

Do góry