reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej!

nineczko jasne że fryzjer czemu nie:-) to rzeczywiście poprawia humor no i jeszcze zakup jakiegoś super ciuchu;-) Ty się laska lecz koniecznie ale już!:angry: weź jakiś coldrex czy fervex i powinno być ok:tak: W ur córci musisz być zdrowiusia no coś Ty;-)
grrratki dla Hani:-)
p.s. pisałam do ciebie na gg ale nie odpisałaś hmm:confused::happy:

A co tam u reszty dziewuszek???:confused::-)

U mnie Filip się rozchorował, nie wiem czy pisałam.. ale już jest po 5 dniach brania leków i jest poprawa:tak: Teraz znowu ja mam problemy bo przypuszczają u mnie anemię:-( Mam zawroty głowy,szumi mi w uszach.. pozatym mam slaby apetyt i problem z wagą ( 164cm - 47kg) Niby za mało ważę... a co gorsza nic nie przybieram i waga powoli spada niżej.. Masakra! Dzis ide po 15 do lekarza pewnie znowu badania krwi mnie czekają.. Kuźwa mać:dry:

Miłego dzionka!!
Ja dziś mam zamiar w końcu wziąć synka na spacerek, należy mu się.

reklama
maarta - z małżonkiem nadal nie wiadomo ale już ja się dowiem, nie ma zmiłuj :-p

Kinga- przepraszam, że się nie odezwałam ale musiałam być u fryzjera i zostawić włączone gg a mój małż (wkurza mnie tym na maxa) "zapomina" bidulek mi powiedzieć, że ktoś pisał. Przepraszam raz jeszcze :-)
I ty mnie kochana każesz się kurować? Zasuwaj do lekarza w te pędy! Ważysz tyle co dobry kurczak :szok: Musisz mieć siły do zajmowania się Filipkiem.
A co do spacerku to i ja się dziś mobilizuję i jak tylko małpiszon się obudzi to idziemy na miasto ;-) szukać rajstopek białych na niedzielną imprezę.
O rany! Już jutro będę musiała zmienić suwaczek :szok:

Witam :-)

Czyli dziś Hanuś ma ROCZEK ?

Wszystkiego naj...naj...naj... Hanutku!!!

U nas nic ciekawego... Wczoraj kontrola stawów biodrowych u Wiktora - wszystko ok :tak: Jutro szczepienie, ważenie :szok: itp.... :-)
Poza tym Julka szaleje, stawia na swoim.... uparciucha jedna.... a mamusia chudnie znowu 0,5 kg w dół... :-)

Miłego dnia Dziewczynki!

Boszszzsz... Ale ze mnie matka :zawstydzona/y: Moje dziecię ma jutro urodziny. Ja nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia :zawstydzona/y:

Za życzenia dziękujemy baardzo! :-)

Grubelku - to ile ty już chudzino ważysz? Tylko chudniesz i chudniesz... :-) Wrzuć jakąś swoją fotkę z bąblami, please :sorry:

Nineczko to jutro te urodziny....:zawstydzona/y: czyli hanusia z 22.11 a Julka z 22,.12 :-) a waże 68 kg :zawstydzona/y:jeszcze 10 mi zostało do wagi sprzed wszystkich ciąż ;-) a do sprzed Wiktora 2 kg...

Oj kochana to ty szybka jesteś w tym chudnięciu :szok: Ja dopiero teraz mam 63-64. A u ciebie proszę - raz dwa. Jakaś dobra dietka? Czy to tylko dzieciaczki ;-) Ja odkąd przestałam się odchudzać to chudnę :confused2:

grubulek to Wy dzien po nas bedziecie imprezować:-) bo Filip 21.12
Oj jak ja bym chciała mniec takie problemy z wagą jak Wy!:tak::happy:

dziś Filuś 11miesięcy kończy!:-)

Serdeczne życzenia dla Filipka!
A ja chciałabym mieć problemy z przytyciem a nie schudnięciem, szczerze. Mam siostrę chudą jak patyk i ona zawsze narzeka, że ma za mało biuście itp. Ale przynajmniej nie ma problemu z kupnem ubrań, teraz wszystko na takie chudzielce. A co my - troszkę okrąglejsze gdzie nie gdzie babeczki mamy powiedzieć? W sumie jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził hehe.

Wszystkiego najlepszego Filipkowi:tak:
Grubelku witaj w klubie, waze praktycznie tyle co TY- 67kg, i chyba musze zaczac odchudzansko na dobre, jeszcze przed swietami:tak: chociaz ja to z takich tzw grubej kosci, nawet jak byłam chuda jak patyk, czasami i rozmiar 36 był na mnie za duzy to wazyłam 55 kg:tak: wiec na wage staram si enie zwracac uwagi. A Ty Kingo musisz chyba jakies goloneczki zaczac jeśc:-D:-D:-D

reklama
No i jestem pierwsza!

Dziś urodzinki Hanusi......

Wszystkiego naj....naj...naj..... STO BUZIAKÓW Hanusiu !!!

Nineczko i na co Ty z tą wagą narzekasz?:confused: uważam że jest OK, a ja tak chudne przez diete dzieciaczkową... :-D

Kinga zgadza się my po Was mamy imprezke....:tak:

Maarta od razu lepiej się poczułam.... chociaż patrząc na Twoje fotki nie wyglądasz na taką wage.... czyli super... a może zacznijmy to odchudzanie po świętach:confused:

Wiecie ja już nie narzekam.... chciałabym tylko dojść do 66 kg bo pewnie więcej się nie da.... chociaż nie tyle o wage chodzi co o tą skóre na brzuchu.... po 2 ciążach został taki spuszczony balon...:dry: i nijak się tego pozbyć.....
Miłego!

Do góry