reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

No i mamy AZS :wściekła/y: Jasna cholera :wściekła/y: Maść ze sterydami i zyrtec. Odstawiamy też gluten żeby zobaczyć czy się bez niego polepszy. Jak nie urok to sraczka :wściekła/y:

reklama
Maarta biedulek.... :-( ucałuj Go od nas....

Co się dzieje z tymi chorobami..... :confused::angry::angry::angry: unas narazie ok.... chociaż Wiktor chyba przygotowuje się do zębów... :-) ślini się i pakuje rączki do buzi.... :baffled:

Już jesteśmy :-) Byłam z mamą i jej pracownicami na targach w Białymstoku. Mąż sam walczył z Hanią i oczywiście super mu szło. To dziecię ma alergię tylko na mamusię :dry: Dziś powitała mnie pacnięciem "z liścia" w twarz :no:

maarta - ucałuj od nas biednego Antosia :-(
AZS objawia sie swędzącą czerwoną wysypką (takie pryszczyki drobne) na udkach i policzkach. Widoczne to bardzo, chyba, że przyblednie wtedy te pryszczyki są koloru skóry. Od dwóch dni smaruję sterydami i nie schodzi :wściekła/y: a mogę smarować max tydzień. Teściowa już szuka nam alergologa dziecięcego w Białymstoku. Przed świętami mamy nadzieję, że uda nam się do niego dostać.

Z innej beczki - ale odpoczęłam! Mimo tego, że ciągle w drodze prowadząc samochód lub na nogach ale za to ta noc bez Hani :szok: Spałam jak suseł. Ostatni raz tak dobrze się wyspałam przed porodem heh heh

Hej!

marta ucałuj Antosia od cioci.. bidulek:-( Moj Filip tez marudzi przy ząbkowaniu, a u Antosia jeszcze do tego zapalenie jamy ustnej uhhh:-( Mam nadzieje ze wysdrowieje jak najszybciej. 3mam kciuki

nineczko też sie masz widze z Hanią:-( bidulka.. buziaczki na zdróweczko! oby się polepszyło szybko!
Dobrze że miałaś okazję się wyspać porządnie! :)
grubulku oj możliwe możliwe że to zębolki!:tak:

U nas też zębole wyłażą.. teraz już 8 wyrasta a moje dziecie marudne jak cholera:-( też mi go szkoda... żelik idzie w ruch i nurofen też.

pozdrawiam!

Witam

Oj jaka cisza....

Nineczko jak tam Hania?:confused:

Maarta co u Antosia?

A u nas dla odmiany burza jakaś.... dzieciaki od kilku dni wieczorem mają problemy ze spaniem.... i to oboje.... :angry: Julka zasypia ok 22.00 a Wiktor jeszcze później... :-( nie mam już siły... cały dzień walka i jeszcze wieczorem.... nawet już nie mam kiedy prasować... :wściekła/y: jak zasną to ja padam....

Kinga jaki Filipek duży.... nie wiadomo kiedy ten czas minął.....;-)

Natala, Madzia odezwijcie się.....

reklama
grubulku ja też od paru dni mam meksyk.. Filip zasypia ładnie po kąpieli i butli mleka,ale zawsze budzi się o 1:00 i mam 2h chodzenia przy nim:dry: Obudzi się i jęczy.. czasami uda mi się Go ululać w chwile ale czasami trwa to dłużej. U mnie to pewnie prze zębole:-( A rano jestem wykończona..

U nas malowanie trwa... przedpokój poszedł w ruch. Dziś już mąż będzie kończył. :-)
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem i postanowiliśmy położyć kafelki w przedpokoju i kuchni bo mamy wszędzie panele. No ale to już w przyszłym roku bo teraz już na Święta trzeba kasiore trzymać no i na urodzinki naszego synka.

Siedze sobie w domu.. mały zasypia, za oknem pruszy śnieg. Zima się już robi brr

Pozdrowionka for all
Milego dnia!

Do góry