reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam

Kinga super..... pamietam jak Julka pierwszy raz powiedziała.... tata.... jaka ja byłam zazdrosna.... :wściekła/y:
Dzieciaki jeszcze spią więc mamcia na BB... :-)

U nas też zimno.... i mokro... jesień :-( teraz to już śniegu się nie moge doczekać... :-D ale w sumie do wiosny 4,5 miesiąca.... Julka wstała.... :wściekła/y::dry:
Miłego dnia!

reklama
Kinga- zazdroszczę :cool2: U nas nawet tata już nie tylko "tikaaa" w tym pierwsza sylaba wyżej a druga niżej i tak sobie śpiewamy :laugh2:

Za godzinkę wraca małż a ja jeszcze nie umyta i nie spakowana. Nie mogę znaleźć naszej torby :wściekła/y:
Ja nie mam w co się ubrać! I to serio! Na takie "upały" nie jestem zaopatrzona. Nigdzie nie wychodzę (nie licząc spacerów z małą na naszym zadupiu - deptaku więc nawet o jesieni i zimie nie pomyślałam. Może naciągnę małża na jakieś zakupy w Białym, bo w moim mieście nie ma na mnie rozmiarów :-p
Grubelku - oglądałam rano pogodę na tvn24 i zapowiadali śnieg z deszczem na jutro więc może twoje marzenie o śniegu już wkrótce się spełni ;-)
Miłego weekendu dziewczyny! Spadam, bo do wieczora się nie spakuję :-)

Witam się.... :-)

Oj dziewczynki... nieładnie :wściekła/y: Gdzie jesteście? Wracać na BB, szybciutko.... ;-)
U nas wszystko w porządku... Julka ma kryzys dwulatka i jest strasznie upierdliwa...:wściekła/y: zwariowac mozna... Młody za to bardzo spokojny i cierpliwy na jej fanaberie... ;-) a ja lepiej nie mówić... nie mam juz siły...
Miłego dnia!

Och Grubelku TY nasz aMatko Polko, mam nadzieje ze Julce przejda złości. W Antka tez ostatnio jakis diabel wstapił, jest nie do zniesienia.
a u mnie ciągle to samo czyli brak czasu, najwazniejsze że net naprawili więc bede częściej zagladać, ostatnio wszytsko zaniedbałam, ale nadrobie, obiecuję:tak:
Miłej nocki Laseczki zyczę!!

Witam i ja w końcu :dry: Mam deprechę jesienną chyba a w połączeniu z pms-em sprawia, że jestem śnięta jak nie wiem :no: A teraz zamiast iść spać nadrabiam zaległości na BB :cool2:
Hania marudna ostatnio jak nie wie, bije mnie i wszystkich dookoła :wściekła/y: Zabraniam, mówię nie wolno, odsuwam od siebie, ignoruję i d..a blada :wściekła/y: Ręce opadają...
Jęczydupa na całego :dry: A zmiana pieluchy :szok: Wierzga, wyje, krzyczy, rzuca się, wstaje, obraca... Normalnie mam dziecko z ADHD chyba.
No dobra - pomarudziłam i już mi lżej ;-)
Z dobrych wieści - kupiłam sobie flanelową piżamę heh heh i jest mi w końcu ciepło ;-):laugh2:

reklama
Cześć dziewczynki.....

No wkońcu......
Dzieci spią mam czas dla siebie = BB :-)

Nineczko Julka robi to samo..... do tego ucieka z nocnika.... włazi na krzesełko do karmienia i staje... :szok: a mi się włosy jeżą.... :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie chce jesc... :no:
ja gotuje specjalnie dla niej obiadki a ona NIE! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maarta wygląda na to że maja przesilenie jesienne... :-p

U nas ok :tak:
Z Wiktora straszny smieszek i apetytu mu nie brak w przeciwieństwie do siostry....:-)

Miłego dnia!

Do góry