reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - zdjęcia ekstra!! :tak: Ten hotel naprawdę robi wrażenie, pamiętam jak miałam tam studniówkę, nie wiadomo było w który korytarzyk skręcić :-p No i gratuluje siostrzeńca/bratanka :happy2: Naprawdę długaśny z niego chłopina :-D Życzymy zdrówka

Nineczko od nas niestety choróbska jeszcze nie uciekły :confused2: Amelce z tego kaszlu wyszło zapalenie oskrzeli :no: Na szczęście nie jest takie straszne, podaje jej antybiotyk i jakiś jeszcze jeden syropek na kaszelek i katarek. Oj i ja bym sobie pojechała wybierać meble do domu :sorry: Zobaczysz ze nie będziesz wiedziała co masz wybrać, tyle tego jest i wszystko takie piękne..... ceny też:confused2:

Marta opowiadaj jak weekend i spotkanie z przyjaciółkami...

reklama
Witam i ja... :-)

U nas nadal wszystko ok....

Dzieciaki ostatnio trochę zasmarkane były ale przeszło... Jutro z Wiktorem na szczepienie, ważenie i mierzenie.... :szok: Sama ciekawa jestem ile waży bo klops z niego straszny....

Kinga no to podróż poslubna chyba fajna była....:-) ja niestety nie miałam... :wściekła/y:

Trzymajcie się dziewczyki. Miłego dnia!:-)

grubulku podróż poślubna zaje..... była!!!:-D hehe

Hej laski!
U mnie kolejny dzisń szatana:-D Filip zapierdziela tak że szok, cwaniak wdrapuje się już na wszystko, i puszcza się próbując iść... :eek: szok! Choc widzę że ładnie mu wychodzi:-) Dumna mamuśka jestem:wink:

Amelko wracaj szybko do zdrówka!
Kinga- zdolny ten twój maluch to i nie dziwi, że mamusia dumna :-)
grubelku - dzielna kobieto, witaj! Pokaż nam jakieś aktualne zdjęcie Wiktorka :-)

O mamo :szok: Wiktorek na pewno ma 3 miesiące? Duuży chłopaczek z niego :tak:
A jaki śliczny :-):-):-) Świetny kombinezonik/pajacyk a kapciuszki - bossskie :happy2:
Juleczka wygląda przy braciszku na dużą pannicę już a przecież to taki mały szkrabik.
Śmieszy mnie jak pomyślę, że widząc Hanuta na co dzień jest dla mnie takim malutkim dzidziusiem aż do momentu spotkania z mniejszym bobasem - szok! Zapomniałam jak małe może być niemowlę 3tygodniowe np. :happy2:

Grubelku prześlicznego masz Tygryska w domku :tak::tak: Z Juleńki cudna księżniczka, włoski jej tak samo rosną jak mojej Amelusi :-):-):-)
Nineczko ja też nie mogę uwierzyć, że Amelka już taka duża, jak moja siostrzenica była w jej wieku to wydawała mi się taaaka wielka, a moja córcia wydaje mi się ciągle być małym bobaskiem :happy2:

Mam dziś kupę roboty.... Mój Rafał ma urodziny no i szykuje mu małą imprezkę (niespodziankę). Będzie miał radochę jak wróci z pracy :-D

Miłego dzionka . papa

Śliczne zdjęcia, fajnei patrzy sie na taka dwójke rodzeństwa:tak:
Kinga zazdroszczę takiego wyjazdu, super:tak::tak:

my zyjemy, przepraszam ze sie nie odzywałam, zapracowana niestety jestem:-( w weekend byliśmy w W-wie, było super, spotkalismy sie tez z rówiesnikami Antosia. Powiemm Wam, że mam łobuza w domu:-:)tak: w porównaniu do innych dzieci to mój syn jakiegoś diabła ma:-D:-D

reklama
Witam się...

Dziękujemy za komplementy :-)

Byłam u lekarza i załamka....:szok: Wiktor waży 8,230 i ma 65 cm... KOLOS:szok::szok::szok: sama byłam w szoku... ale cóż no.... rośnie maleństwo:-D
Poza tym wszystko w porządku dostał szczepionke 6w1 bo podobno w tych 5w1 coś tam odkryli i chwilowo są wstrzymane....

Natala miłej imprezki życzę!

Maarta co do diabła to też tak myśle o Julce... :wściekła/y:

Nineczko zgadza się... dzis w przychodni był maluszek może ze 3 tyg miał... kruszynka, Wiktor przy nim to OLBRZYM :szok: a przecież to jeszcze maleństwo :-D

Miłego dnia Wszystkim!

Do góry