reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Pozdrawiamy serdecznie!!:-) sorki że sie nie odzywam ale ten tydzien jak już wspomniałam mam na maksa zabiegany i jestem umeczona..
Zaglądam do was jak tylko mam chwile dla siebie;-) Buziaki***

28 września nasza podróż poślubna :))

reklama
Kinga- śliczna z ciebie mamuśka :-) A Filipek jaki duży :szok: Niezły przystojniak ci rośnie :cool2:

Grubelek nam zaginął w akcji, że o MADZI już nie wspomnę :no:

U nas nuda, nuda, nuda. Siedzenie w domu może męczyć. Brakuje mi kontaktu z innymi dorosłymi ;-) Przez 12 h dziennie tylko Hania, ja i ... nuda. Spóźniona deprecha poporodowa :confused2:

Kinga sliczne zdjęcie:tak:
Antos cvaly czas goraczkuje, bylismy rano u lakarza i to chyba wirus, dostał leki ale jak bedzie goraczkował do piatku to mamy znowu przyjsc. dziąsła ma popuchniete ale od samych zebów nie moze miec tak wysokiej temp, dzisiejsza noc znowu była nieprzespana:-( padam w pracy:-(

nineczko uwierz mi ja mam podobnie tak jak Ty..:-( ciągle sama w domu, dziecko dom itd. Teraz mąż mial urlop i bylo przyjemnie bo razem spedzalismy sporo czasu,ale dzis wrocil do pracy i znowu zaczyna sie to co było.
Ciesze sie ze od 1go pazdziernika ide do pracy!:-)
A dziś u nas też nuda.. siedze z synkiem w domu, sprzątam i doskakuje do małego bo oczywiscie szał jak jest sam dłuzej niz 15min:dry: cwaniak mały:cool2:

maarta - to jednak coś poważniejszego widzę :no: Ucałuj od ciotki Antosia biedactwo. Sezon na choróbska sie zaczyna, fuuuj :wściekła/y:

Kinga - a co z podróżą poślubną? Chyba mieliście jechać do Mikołajek :confused:

Oj zazdroszczę ;-)
Sama bym chętnie gdzieś wybyła, najlepiej do swojego domku :cool2: Z rodzicami dobrze ale jednak co samemu to samemu ;-)
Dziś cały dzień totalne zamieszanie, bo poszła rura kanalizacyjna i tata z M. podkopywali się pod dom :wściekła/y: Cud i wielkie szczęście, ze nie musieli rozkopywać łazienki, bo musiałabym się ewakuować z małą do dziadków. Małża swego widuję 3 h dziennie przez pracę i budowę. I jestem sama "jak palec albo cooooś" :-(
Dobrze, że mam dzidzi które skutecznie zabija mi nadmiar wolnego czasu ;-)

Hej dziewczyny!
My dzis bedziemy sie juz powoli pakować bo jutro rano wyjezdzamy.. Bede tesknila za moim bąblem kuźwa cała ja;-) no ale mamuśki tak już mają no nie?:-D

Antosiowi życzę szybciutkiego powrotu do zdrówka!:tak: Jak dziecko choruje to jest cos strasznego wiem juz cos o tym:-( tak w ogole to od kiedy Filipek juz wyzdrowiał to faszeruję go co dziennie vibowitem do picia z witaminkami i jest jak narazie wsio ok!:-)zdrowiusi!

pozdrawiam was!

Kinga - miłego wyjazdu i udanej zabawy! Na pewno zatęsknisz za małym ale na długo nie wyjeżdżacie - ciesz się tym sam na sam :-)

W sobotę chyba będę miała najazd teściów :eek: Suuper... Jutro cały dzień z mopem w ręku i małą pod pachą :cool2:

reklama
Kinga udanej i może owocnej podrózy:tak:;-);-)
wypoczywajcie!!!a Filipek nawet nie zauwazy że Was nie ma, uwierz mi, ja zawsze tak mam jak Antka zostawiam, jakieś wyrzuty i niepotrzebnie.
a Antonio juz dobrze się czuje:tak: bede mu jeszcze podawac leki, odzyskał apetyt, smieje sie i sie bawi;-)

Do góry