reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

wybaczcie mi kochanienkie ale kuźwa nie mam czasu na nic wnet!:wściekła/y: praca prac praca.... dom dziecko dom praca... itd:wściekła/y: jeny albo się przyzywczaję albo oszaleję... zdjecia na spokojnie dodam innym razem a teraz ide sie kąpać i do wyrka bo dopiero z roboty wróciłam zważona..

marta może Filipek bedzie miał rodzeństwo, jest taka możliwość hehe zobaczymy;-)

reklama
hej!!! niestety nie mam pzepisów na dynię, zreszta nigdy nic z dyni nie robiłam:-(
ja tez niestety jestem zalatana, na dodatek w domu netu niet i moge zajrzec do was tylko w pracy:-( mam nadziejje ze w domku szybko naprawia neta bo oszaleć można.
Ostatnio mam tez wysokie ambicje i zapisałam sie na studia podyplomowe, a co tam:tak: dopuki mam zapał to bede sie uczyć, nie zaszkodzi:-D
a jutro wyjezdzamy na weekendzic do W-wy, mamy tez przy okzaji spotkanie z forum kwietniowych dzieciaczków:tak: ciesze sie, bo ostatnio troche oszczedzałam i porobie zakupki:-)

Witam Dziewczynki...:-)

Wiem że jestem okropna bo sie nie odzywam.... :-(
Ale to brak czasu.....:no:
Od jednego do drugiego.... sił mi brak....
Poza tym wszystko ok....
Dzieci rosną i rozrabiają...:wściekła/y:
Dziś przyjeżdżją teście z odsieczą...:-D troche odetchne..
Lece poczytać co u Was..
Miłego dnia!

Oj Grubelku - masz co robić :tak: Ale i tak zazdroszczę takiej fajnej parki :cool2:
Ja zagrypiona nadal na maxa. Rano myślałam, że nawet małej nie przewinę ale po kilku prochach gorączka już spada. Ja nie mam czasu na chorowanie :wściekła/y:
Kinga - pisałaś coś o zdjęciach z podróży poślubnej :confused2: Nic nie widzę... ;-)
maarta - z ciebie to prawdziwa kobieta pracujaca :happy2: Jeszcze studia podyplomowe... Podziwiam :tak:

tak tak obiecałam zdjecia ale jak narazie mam mało czasu...:-( Moge teraz ewentualnie pokazać wam hotel w którym byliśmy z mężem:-)

Reszte zdjec dodam wieczorem. Jak juz synka wykąpie. Mąż wychodzi wiec komputer bedzie wolny;-)
Narazie!!

oto kilka zdjęć z Hotelu

schody i te dywany zrobiły na mnie wrażanie... ładnie wyglądały i bardzo czysto

mieliśmy prysznic z sauną i masażami

jeden z naszych pokoi

dostalismy wino,słodycze, owoce... :)

wejscie do sali kominkowej w ktorej jedlismy kolacje we dwoje

przed hotelem

Oj zazdroszczę :tak: A za taki prysznic dałabym się pokroić heh heh ;-)
Wieeelki ten hotel :szok:
Nasza podróż poślubna to trasa Białystok - Gołdap w załadowanym torbami samochodzie podczas przeprowadzki :confused2: Może kiedyś nadrobimy...
Kinga - mieliście tam zapewnione jakieś atrakcje? To tylko hotel czy ma też spa?

Mój małż uczy małą samodzielnego zasypiania a ta drze japkę aż miło :confused2: Próbujemy ją też przestawić na zasypianie wieczorne o 21szej, bo 24 to moim zdaniem trochę za późno nawet jak na mnie :no: Horror i masakra w jednym :wściekła/y:

nineczko mieliśmy zapewnione różne atrakcje w hotelu. Spa też jest:tak: Rewelka!
Można tam korzystać ze wszystkiego! nawet na łyżwach pojeździć hehe

Zostałam ciocią!!!!!!!!!!:-D Igorka
Urodził się wczoraj o 22.
waży 3400 i mierzy 59cm
ależ się cieszę!:-)

reklama
Gratulacje!!! Ależ "wysoki" chłopak :szok:
Co rusz słyszę, że ktoś jest w ciąży albo urodził. Ciekawe kto sieje te ploty o niżu demograficznym heh heh ;-)

Laski trzymajcie kciuki! Jak ognia boję sie tego usypiania małej. Ostatnio strasznie przy tym marudzi. Tylko w dzień jest względny spokój. Od jutra wprowadzam bardziej stały rozkład dnia, mam nadzieję, że to ją uspokoi.
Na szczęście choróbska minęły, tylko mnie jeszcze trochę katar męczy. Wracam do życia z nowymi siłami :-)
W piątek jedziemy do Białego na weekend. Cieszę się jak dziecko - w końcu zmiana otoczenia. No, nie liczę pierwszej nocy - wtedy Hania zawsze odstawia cyrki i wyje do północy :confused2: Jedziemy oglądać wyposażenie naszego domku - kuchnie, wanny, drzwi, itp. Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę to we własnym domku :happy2:

Do góry