reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

I to porządne na gołą dupkę :-p W obiecanki - cacanki siękoleżanka z nami bawi. Nieładnie, nieładnie... :no:;-)

reklama
witam komp mi nawala nie wysyła zawsze postów
zauwazyłąm ze musza byc skrócone do maxa
a wiec kontakt ograniczony

Z mężem nie pomogę ale pogoda ma się poprawić jeśli cię to pocieszy ;-)
Mieliście gdzieś wyjechać razem?

Madzia jak miło że jestes:tak: u nas tez dzisiaj taka sobie ogoda, co raz kropi deszczyk:-(
Grubelek pisała ze moze w piatek bedzie juz w domku, mam nadzieje ze jak bedzie miała troszke sił to do nas zajrzy:tak:

Bozie jak to moje małe cierpi :no: Po paracetamolu i maści zasnęła w końcu. Ona wymęczona i ja. Byliśmy dziś na spacerku i małych zakupach. W szmatlandzie kupiłam Hani dwie pary spodni i bluzeczkę. Oczywiście wszystko po 2 zl ;-)
Kupiliśmy też puzle piankowe ale trafiliśmy na jakiś szajs totalny :wściekła/y: Śmierdzą a środki wypadają. Na dodatek ledwo je połączyłam, bo do siebie nie pasują. Żałowałam kasy na allegro to mam za swoje :crazy:
Mama wyjechała do Białego, jutro dojedzie do niej tata i ... chata wolna przez cały dzień (bo w niedzielę wracają sisters).
Już wiem co jutro na obiad - pizza :happy2:
Wczoraj zaliczyłam z mamą solarkę w ramach przedślubnych przygotowań. Ostatni raz byłam dwa lata temu, przed swoim ślubem. Już zapomniałam jakie to przyjemne, szczególnie w zimny, deszczowy dzień.

Grubelku - jeśli nas czytasz - ZDJĘCIA!!! Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę te twoje cudo. Jeśli znajdziesz chwilkę opisz wrażenia :-)

Nineczko tez kupiłam badziewne puzle Antosiowi ale je wymieniłam :tak:
Grubelku nasza podwójna Mamusiu, mam nadzijeje ze wszystko u Was w porządku i ze jakoś sie trzymasz, dzielna KObieta z Ciebie skoro od razu po cesarce chodziłaś:tak::tak::tak:

a ja niedługo pomykam do Białego, ale sie ciesze, jade do fryzjera i tym razem chyba zetne włosy na krótko, zawsze sie waham ale teraz jestem zdecydowana:tak:
oprócz tego wybieramy sie na zakupki, kupie kilka szmatek no i bedziemy kupowac telewizor, amm nadzieje ze cos wybierzemy:-) stary na szczęście nam sie popsuł:happy2:

Wow, Marta! Koniecznie cyknij fotkę i pokaż się w nowej fryzurze!
Miłych zakupów! Fajnie to brzmi - stary na szczescie sie popsuł :happy2:

reklama
Do góry