reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Sprawa ze słupami rozwiązana - wstawią je w ścianki działowe. Ufff...
Matko jak zimno :szok: Musiałam dziś włączać grzejnik elektryczny, żeby wykąpać Hanuta.

Właśnie mobilizowałam męża do pracy :happy2: Jutro jedziemy kupić laptopa i mój ślubny w końcu zabiera się do roboty. No jak dziecko normalnie :no: Myślał chyba, że klienci sami do niego przyjdą.

Ja się cieszę, że już mam małpę. Przynajmniej na wesele mam spokój.
A jutro - od nowa Polska Ludowa :crazy: Sprzątanie, gotowanie... Muszę kupić Hani kilka bodziaków z długim rękawem, bo ze wszystkich wyrosła :szok: Ale to w Białym, u nas nie będę przepłacać za badziewie.

Idę spać, bo jutro nie wstanę. Dobrej nocy!

Ciągle myślę o Grubelku i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę jej maleństwo :happy2:

reklama
Ojejej..... Swietnie ze Grubelek juz urodzila :-):-):-):-) Zyczymy zdrowka jej i malenstwu :tak::tak:
Marta oczywiscie ze zaraz bylismy na obdukcji i u dentysty zeby mu wstawil nowy zab. Teraz moj biedaczek bedzie musial chodzic 3 tygodnie bez zeba. NO ale najwazniejsze ze zglosilismy na policji wszystko i nie ujdzie to na sucho tym lobuzom!

A ja od poniedzialku jestem Niania. Moja siostra poszla do pracy a ja pilnuje jej 2,5 letniej Julci. Dzis dodatkowo bede miala jeszcze na 3 godzinki czteroletniego synka mojego Rafala brata. Dobrze ze to tylko 3 godzinki bo bym chyba jobla dostala z trojka tak rozbrykanych dzieci :szok::szok::szok:

Nineczko zycze udanych zakupow ;-);-)

Nineczko mam nadzieje ze dzisiaj bede mogła pogratulowac zakupu:tak: tez mam laptopa juz dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona, tymbardziej przy małym dziecku to duża wygoda!
ja jade do Białego w sobote- tez na zakupki id o fryzjera:tak: przynajmniej humorek sobie poprawię.
Bo nerwy mi siadaja , juz ponad tydz mam w domu 3 dzieci:tak: Antosia, moja chrzesnice i bez przerwy siedzi u nas jej koleżanka:no: dosłownie mam dosyc krzyków, chichotek itp, chce odpocząć. Wczoraj az musiał nakrzyczec bo mi sie dzieciaki rozwydrzyły i zaczęły pyskowac:-( dosłownie podasz palec wezmą rękę. ale amm nadzieje ze dzisiaj juz bedzie lepiej:tak:
na dłuższa mete z taka ilościa dzieci nie chciałabym mieszkać:tak: a mowią ze fajnie mieć gromadke:-D
Natala i za Ciebie trzymam kciuki, ja jakoś sobie i radze i Ty też dasz rade!!:tak:
Natala przypomniało mi sie, kiedys mój kumpel chciał obronic dziewczyne na disco, przyczepili sie do niej ajcys kolesi, on jej ani ich nie znał i stanął w jej obronie bo ja popychali. za jakiś zcas wychodził i wtedy go dorwali i pobili ze niby sie wtrąca w nieswoje sprawy, miał podbite oko, kilka siniaków i podarta bluże, poszedł na obdukcję, założył im sprawe i dostali rok w zawiasach i wypłacili mu 1,5 tys:tak: więc na pewno warto pociagac sie po policji itd:tak:

maaarta - a niedawno pisałaś, ze tak fajnie mieć gromadkę, bo tak slicznie się zajmują Antosiem :happy2:;-)
Trójka dzieci w takim wieku to horror :szok: I dobra kuracja odchudzająca ;-)

Marzę o fryzjerze ale już dotrzymam do tego wesela. I pazurki sobie będę musiała zrobić i makijaż (tego akurat nie cierpię robić :wściekła/y:).

Dla mnie weekendowe wakacje w Białym to prawdziwy odgromiacz :-) Tyle sklepów do zwiedzenia, tyle knajpek... A mała z dziadkami całymi dniami...

Parę fotek z dzisiejszego spaceru i kąpieli wczorajszej (nudzi mi się po prostu to was zamęczam ;-))

1) Trrroszkę zza duuuużo tego mleeczka byłoo... hik!
2) Bez płaczu dam się wytrzeć tylko na siedząco :tak:
3) Panowie! Podłoga w moim pokoju za równa to nie jest! Nieładnie, nieładnie...
4) Nasz domek :-)

Nineczko Hanusia rośnie w oczach. Sliczna z niej dziewczynka :tak::tak::tak:
Ja fryzjera mam na 25 umowionego wiec jeszcze jakies 2 tygodnie musze wytrzymac :cool2:
A tego waszego domku to nawet nie wiesz jak wam zazdroszcze... Ni emoge sie doczekac kiedy nasza budowa ruszy...ehh:confused2:

Nineczko super, domek juz stoi, sciany sa:tak: mam nadzieje ze budowa szybko sie skonczy i niedługo tam zamieszkacie:tak:
A Hania sliczna dziewczynka, a jaka juz duża:szok:

Jak Grubelek zamieści foty swgo skarba to Hania przy nim to będzie gigant :laugh2:
Samej budowy to nie ma co zazdrościć. Ja o naszej mogę już książkę napisać a architekt lepiej niech mi pod rękę nie podłazi :wściekła/y: Już nie mogę się doczekać przeprowadzki a to jeszcze aż na wiosnę :-( Ale bliżej niż dalej ;-)

Kupił wczoraj małż laptopa, w piątek chyba odbiera. Nie wiem jaki, zadne cudo, jeden z najtańszych. 500 zl mniej niż u konkurencji za ten sam model :szok:
I w ten sposób rata naszego kredytu znowuż wzrosła :-p

Od wczoraj Hania bije rekordy w jedzeniu. Jak do tej pory min co 3 h to teraz po półtorej dziki wrzask i 210 ml wrąbane. Nie móiąc o wczoraj kiedy zjadła deser (słoik) mleko 210 obiad (słoik) i znowu tyle mleka w ciągu 2h :szok:

reklama
hehehe Nineczko czasami tak jest:tak: niech rosnie Hania, na zdrowie:-) Antos czasami bardzo dużo je, ze sama sie dziwię a czasami nic nie chce;-)
a tak wogóle to gdzi jest Madzia??? chyba lanie sie szykuje:tak:

Do góry