reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ojej Natala :szok: Nawet jakby to on brał udział w tej bójce to żeby zaraz na ziemię i bić :szok: Nie, no w szoku jestem. Nerwów to wam napsuje ale nie zostawcie tak tego. Należy się wam odszkodowanie a tym debilom wylot na zbity pysk z roboty :wściekła/y:

Oprócz tego, że mąż mnie wkurza cały dzień na maxa to nic się nie dzieje. Myślałam, że go dziś czymś ciężkim rąbnę :no: Np. Karmił rano małą. Pytam czy zjadła - tak, zjadła. Prawie 2 h nosiłam rozbeczane dziecko na rękach, zastanawiałam się czy to zęby, czy brzuszek a ten baran po półtorej godzinie mi mówi - ona może być głodna bo rano zjadła 30 ml :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście nie można było wcześniej :wściekła/y:
Jakiś czas potem wchodzę do pokoju a mała siedzi na tapczanie a tatuś stoi w progu od garderoby i się przebiera. Mówię baranowi, żeby nigdy jej samej nie zostawiał na łóżku a on, że przecież ja widzi :wściekła/y: No bezmózgowie totalne. Albo porusza się z prędkością światła a ja nic o tym nie wiem :confused2:
Matko, za kogo ja wyszłam :szok:
Dobra. WYgadałam się - już mi lepiej.

Grubelku - słychać już coś? Jakieś zmiany na froncie :happy2:

reklama
GRUBELEK URODZIŁA!!!!!!!!!!!!

Wczoraj o 17-10 miała cc, urodziła chłopczyka 4 kg i 58 cm- Wiktor Michał:tak:
Wszystko jest oki, Mały ssie cycusia, a Mamusia czuje sie dobrze, juz chodzi;-) nie męczyła sie długo, odeszły jej wody, akcja sie nie posówała, dostała oxyc i nic, więc na stół i dzidzius już jest na świecie:tak:

Natala tez bym tak tego nie zostawiła, straszne!!!!zazwyczaj ochroniarze to napaleńcy do bicia bezmózgowie!!!porzadnie mąz dostał, szkoda najbardziej zebów. mam nadzieje ze byliście na obdukcji.
a ja jakoś zyje po imprezie, zabalowalysmy na całego, nawet u koleżanki spałam, wesoło było:-D przyszła Młoda bardzo zadowolona z prezentu z gumowego przyjaciela w szczególności:-D

Grubelku GRATULACJE!!!
A więc jednak chłopaczek :-) Super! Wracajcie szybko do nas!

maarta - no super, że zabawa się udała :-)

cisza cisza....:tak: ne było mnie cały dzień w domku, dopiero wróciłam, byłam na rowerku spalać kalorie;-)
Grubelek pisała ze w domku bedzie juz w piatek ale podejrzewam ze przynajmniej na poczatku to za bardzo czasu nie bedzie miała zeby tutaj wpaść;-)

Laski normalnie lanie się Wam szykuje!!!! gdzie jesteście?? taka brzydka pogoda a Was i tak nie ma na BB:-( nieładnie:no:

Czy dzisiaj jest 10ty? Jeśli tak, to ktoś tu obiecywał, że od 10tego zasypie nas postami :happy2::-p

U mnie nuda. Pogoda do d..., bo już inaczej powiedzie ć nie mogę. Jadę zaraz do miasta po zakupki (@ przyszła a zapasy sie skończyły :wściekła/y: ileż ja zaoszczędziłam w czasie ciaży na samych tamponach ;-)) i zamówić dach. Kur@# oni chcą nam wstawic w każdym pokoju po jednym słupie podtrzymujacym dach na samym śdrodku pokoju :szok: Dzizuss! Ja chyba gołymi rękami zamorduję tego architekta jak go dorwę :angry:
Z dobrych wieści - upiekłam dziś pierwszą w swoim życiu babkę drożdżową zgodnie z przepisem babci męża :-) Udała się!!!

reklama
Nineczk nie przejmuj się, takie słupy moga dodac urok pokojowi:tak:, a swoja droga to ze architekt wczesniej nie pokazał Wam rozmieszczenia konstrukcji.
ja dzisiaj mam bardzo zły humor, tez jestem przed @@@@ wszystko mnie wkurza:wściekła/y:

Do góry