reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
A co tu taka cisza? JA piję właśnie kawkę...która się przyłączy?
Dzisiaj urywam się z pracy i idę z Majcią do lekarza. Podejrzewam, że znowu jakaś alergia bo nocami męczy ją kaszel od kilku dni. I tylko nocami, w dzień wszystko jest ok... A ze moje dzieci sa alergikami po mamusi, musimy pewnie jakieś leki podać :/

Pogoda piękna. Całe popołudnie spędzamy na dworze. Jakubek już prawie jeździ rowerem na dwóch kółkach :)

Teresko spełnienia marzeń...i wszystkiego wszystkiego najlepszego!!

Hej :D

Marta zdrowka dla Majeczki.Mam nadzieję że lekarz wam pomoże i Majunia nie będzie się męczyć.
Gratulacje dla Jakubka,pewnie niedługo pozbędziecie się bocznych kółek :)

Mój Alan już od około 2 miesięcy śmiga na dwóch kółkach :tak:
Ma już większy rower i świetnie sobie radzi.Mąż nauczył synka jeździć i jest z tego bardzo dumny bo wciąż powtarza że taka kolej rzeczy jest,że to tata powinien nauczyć syna jeździć :-D i coś w tym jest.Męża rozpiera duma a synka ogromne zadowolenie :happy:

Teresko wszystkiego najlepszego :D
Necia spóźnione 100 lat dla synka i spełnienia marzeń :D
P.s. Zawsze możesz przyłączyć się do spotkania.Daj znać jak się zdecydujesz.

Moje suwaczki pięknie pracują ahhh :-D Sprawdzałam pogodę na Majorce a tam już 28 stopni :szok: SUPER!!!!:-D:-D:-D:happy:

Życzę miłego dnia!
:D

Ostatnia edycja:
Ja już wróciłam do pracy. Majka tak jak podejrzewałam ma alergię...Dostała leki i mam nadzieję szybko przejdzie.
Aga na pewno cieplutko będziecie mieli :)
U nas też tata uczy synka jeździć na rowerze. I nieźle im idzie, bo dopiero co zaczęli się uczyć a już Jakubek większy kawałek sam przejedzie... Szkoda tylko tatusia, ale formę łapie :)
My w poniedziałek z rana ruszamy na tydzień nad morze...podobno ma być pogoda :)

Witam
Marta zdrowka dla corci
Agnieszka pogoda Wam dopisze na pewno :tak:my juz myslimy o kolejnyhc wakacjach ale poki co narazie mamy inne problemy

A my mamy 4 dni wyciete Lenuska nam goraczkowala najwiecej miala 39,3 taka biedna rozpalona byla pojechalismy do lekarza i lekarz stwierdzi ze to prawdopodobnie od zabkow na drugi dzien goraczki brak za to wysypana wiec trzydniowka ma za soba

U mnie pogoda masakryczba wieje pada juz kolejny dzien jutro moja siostra przylatuje :-)

Zmykam Milego dnia

Helo!
Agnieszka pogoda Wam dopisze na pewno :tak:my juz myslimy o kolejnyhc wakacjach ale poki co narazie mamy inne problemy
Też tam myślę Aniu :-)
Zdrówka dla całej rodzinki życzę!
I oby szybko rozwiązały się wasze problemy.

U mnie ok.
Byłam na zakupach dziś kupić prezent dla męża bo niedługo ma urodziny:tak: i kupiłam nowiuśki telefon HTC Desire S mąż zadowolony bardzo :-D wycałował mnie i wyściskał na maksa
:-D
Kupiłam także kilka rzeczy do domu.
Weekend mam pracujący.Niestety mało mam czasu na bb ostatnio.

Życzę miłego weekendu i majówki :tak:
Pozdrawiam was!!

witam was

udanej majóweczki życzę!!!! :)

Fiol też już na dwóch kółkach śmiga sam:) załapał w jeden dzień :-) i oczywiście M go nauczył. Ale to było do przewidzenia jak swoją siostrę też w jeden dzień nauczył! :]
zdolne te nasze dzieciaczki są! ;-)

pozdrowionka!

reklama
Hej!

...ale tu cisza :szok: myślałam że jak zajrzę po dłuższej nieobecności to będę miała co czytać a tu pustki.
Lecz nic dziwnego pogoda w Pl piękna więc każda z was pewnie wolny czas spędza poza domem i słusznie,łapcie promienie słoneczne i nabierajcie energii :tak::-)
W UK pogoda okropna,deszcze,wiatry i zimno :dry: Oszaleć można :dry:
W tygodniu pracujemy więc spoko a w weekendy grywamy sobie na PS3 ze znajomymi w Quiz Buzz :-D nawet Alan gra z nami :tak: Polecam,świetna zabawa i rozrywka dla paczki znajomych :tak:

Marta Ty chyba się urlopujesz jak dobrze pamiętam...nad morzem :confused: Zazdroszczę Ci szczęściaro bo kocham wodę i morze :-D Odezwij się jak wrócisz koniecznie.Liczę na kilka zdjęć z nad morza ;-)

Brawa dla zdolnych małych rowerzystów!

Miłego dnia życzę!

Do góry