reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko czym Ty sie przejmujesz kobieto... Wiecej wiary w siebie i swoja urode :tak::tak: Filimki z Hanusia swietne. Pieknie sie smieje brzdac maly :-):-):-)

Grubelku szkoda ze nie mozemy Cio jakos pomoc w przyspieszeniu tego porodu.
Z kawałami trzeba poczekac na Marte bo to ona je podrzuca ;-);-);-)

reklama
Hania taka mała a juz taka sprytna:-D:-D

Grubelku bardzo proszę:
co to jest ropucha i 40 żabek?
teściowa rozwieszająca firanki:-D:-D
Nineczko taki biust to skarb kobieto! zawsze odwraca uwage od reszty:tak: mi po przereaniu karmienia zmalał i juz nie jest taki superr:tak::tak: ale przez jakis czas mężus miał radochę:-D

Dzięki dziewczyny :-)

Jaka jest różnica między teściową a słońcem?
Żadna. Na jedno i drugie nie można patrzeć.

Teściowa leży na łożu śmierci. Nagle zobaczyła muchę i zaczyna podążać za nią wzrokiem. Na to zięć - "mamusia się nie rozprasza". :happy2:

Nineczko :-D:-D:-D:-D dobre

a u mnie dom pełen dzieci, z jednej strony to mam więcej sprzatania a z drugiej świety spokój bo Antos cały czas jest zajety:tak: ale na dłuższa mete wole zostac z jednym dzieckiem:tak:

witam
nineczko no hania super ale sie naśmiałam. najbardziej z tatusia jak fikał koziołki:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

to i ja jakis kawał :

Mówi zięć do teściowej:
- Gdzie mama jedzie?
- Na cmentarz.
- A kto rower przyprowadzi?!!!

Zięć do teściowej:
- Mamo, kupuję za rok psa.
Teściowa:
- Po moim trupie.
Zięć:
- No właśnie, za rok!

a teraz cos z innej beczki

Ranek w akademiku. Student pierwszego roku mówi:
- Chodźmy na zajęcia, bo się spóźnimy!
Student drugiego roku na to:
-E, pośpijmy jeszcze...
Student trzeciego roku:
- Może skoczmy na piwo?
Student czwartego roku:
- Może od razu na wódkę?
Jako, że nie mogli się dogadać, udali się do studenta piątego roku, by ich rozsądził. Ten zarządził:
- Rzućmy monetą. Jak wypadnie orzeł, pijemy wódkę. Jak reszka - idziemy na piwo. Jak stanie na kancie - śpimy dalej. Jak zawiśnie w powietrzu - idziemy na zajęcia.

Pijak wraca do domu, dzwoni do drzwi. Otwiera mu żona, ale widząc, że
mąż jest kompletnie pijany zatrzaskuje drzwi. Następnego dnia pijak
opowiada o tym koledze
- E ja robię inaczej : Rozbieram się do naga otwiera żona wrzucam do
środka ubranie żona zamyka drzwi, pukam jeszcze raz i żona mi musi
otworzyć
- Ciekawe. Facet puka, drzwi się otwierają. Szybko wrzuca ubranie.
Drzwi się zamykają. Facet więc puka i ... odjechał tramwaj

O rany :szok: Maarta - widziałaś ten wypadek? Znów o nas głośno w tv, szkoda tylko, że w tak niechlubny sposób się wsławiamy :-( Dobrze, że wszyscy żyją.

reklama
Witam dziewczynki!

Dzisiaj na wizyte ..... może coś się wyjaśni.... :confused: ile można czekać

A te kawały niezłe....

Uciekam się szykować bo lekarz od 10.00.... :-)

Miłego weekendu.... jakby się coś działo dam znać...:-)

Do góry