reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka
my po 19 wróciliśmy dopiero z cyrku. Wymęczona jestem. Zrobiłam kolację zjedliśmy i teraz odpoczywamy przed tv. Fiol buduje konstrukcje. Już w piżamie wiec zaraz idzie spać o 21.
Ja jeszcze chce serial obejrzeć swój potem:)
Cyrk nic szczególnego... ale dziecko zadowolone a to dla mnie najważniejsze!

szczepionka zaliczona. Filip chwilkę płakał ale nie było tak źle. Dał radę. I ja też ufff...

marta03 chętnie bym na ciacho wpadła ale juz za późno dziś.
Jutro może też coś upiekę. Za mną chodzi murzynek mmm....

Miłego...

reklama
I ja już odpoczywam.
Dzieci zasnęły o 19:30 przy mamusi bajeczkach. Ostatnio ładnie (chodzi mi tu o Maję) zasypiają mi maluchy jak czytam im bajki.
Ja ciacho upiekłam, chałupkę ogarnęłam i czekam na męża, będzie za godzinkę :)

Kinga to dobrze że na szczepionce nie było źle:) dorośleje Ci synek brawa za dzielność:tak:
Marta zazdroszczę że dzieciaczki Ci tak cudnie zasypiają;)
A u nas o zgrozo Pawełek przyszedł ze szkoły taki nie swój mówił że go główka boli dotknęłam jego czoła był cały rozpalony :( Nie wyjdziemy chyba z tych choróbsk zobaczę jak się rano będzie czuł jak nadal będzie gorączka to do szkoły nie pójdzie !

necia zdróweczka dla chłopców
kinga zuch chłopak z twojego Filipka
reszte pozdrawiam cieplutko
ja zaganiana już jestem bo w piątek sie przeprowadzamy więc nie będzie mnie jakiś czas póki neta nie założymy

Aguska a zauważyłaś chociaż jak życzenia Ci ładnie złożyłyśmy z okazji rocznicy?
nic nie odpisałaś nam... :blink: nie oopowiadasz jak po rocznicy, miło spedziliscie czas?:happy:

Nel biedny Pawełek. oby się nie rozchorował Ci... zdrówka!

Ja ciekawa jestem jak dziś Fiol w zerówce. Ta rączka go boli trochę jednak. Mam nadzieje że uważa na siebie.

Miłego dnia
odezwe się wieczorem

kinga aż spojrzałam czy wam dziękowałam i na szczęscie dziękowałam:-p
a dziękuje że pytasz miło spędziliśmy rocznice ale tylko w domku przy winku a potem upojna noc:-D ale mam nadzieje że bez niespodzianki:-Dja już żyje tylko przeprowadzka i mam tyle na głowie że czasem nie pamiętam gdzie coś pisze niestety
a jak tam u ciebie?

Witam
Witaj Aniu:)
Dziękuje...tak choróbsko mnie jakieś wzięło ale dziś jest już lepiej :tak:
U mnie też mega słonecznie jest i już ponad 20 stopni na termometrze :szok: Piękna końcówka września!!
Na piątek,sobotę i niedzielę zapowiadają na wyspach ponad 25 stopni więc wybieramy się w sobotę od razu po moich zajęciach na wycieczkę :tak: nie możemy przegapić tak pięknej wrześniowej pogody.
Życzę Ci Aniu także dużo słoneczka !
Pozdrawiam

Oj tak trzeba korzystac :-)

Necia zdrowka

Kinga dzielny synek

Uciekam bo Lenka placze,ehhh dzis jaka niespokojna jest o 7 dzis wstala i marudzi dobrze ze niedlugo maz bedzie

Milego dnia zycze Wam

Witajcie:) Dzięki dziewczyny ale Pawełek jednak dziś czuje się nie za dobrze gorączka mu wzrosła:( i w ogóle jest taki osłabiony i został w domku biedulek. Życzę Wszystkim zdrówka :tak:
Aguśka jak się przeprowadzisz to pierwsze co to szybciutko załóż internet ;-)
Kinga a Filip ma spuchniętą tą rączkę ?
Pozdrawiam cieplutko:)

reklama
Do góry