reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Heya,jak widze ja znowoz jestem ranny ptaszek ,a wiec witam sie i zycze wszystkim mamusiom i maluszkom udanego poczatku tygodnia:)dolanczam rowniez spozniona kawusie prosze sie czestowac:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka i ja witam przy kawce
młoda zdróweczka dla was
u nas przeziębienie mija całe szczęście a Bartkowi od 3 dni podaje tran na wzmocnienie
Kinga ja już sie przeprowadzimy i troche urządzimy to na pewno sie pochwale;-)chociaż to i tak nie nasze tylko na wynajem ale p[óki co dobre i to;-)
miłego dnia

u mnie aktywny poranek
Filipa zaprowadziłam do przedszkola
wyszłam z psem..
i poszłam jeszcze na cmentarz :]
zlazłam się.
Dopiero wróciłam

Miłego...

Aguska dobre i to jasne... a jak duże? Ja mam nadzieje cichą że i my niebawem zmienimy mieszkanie ale na wieksze:)
My wprowadzając się tu 5lat temu od razu braliśmy kredyt i kupowaliśmy to mieszkanko. Jestem przeciwna wynajmowaniu ale wiadomo że nie każdy może sobie pozwolić. Takie jest życie.

kinga wiesz co ja także jestem przeciwna wynajmowaniu bo zamiast płacić za wynajem to sie spłaca podobna rate w banku no ale że nam nie da jak narazie kredytu bo m teraz wiadomo zmienia prace a ja jeszcze nie pracuje więc nam zostaje tylko wynajme.małe bo tylko 30m2 ale jak dla nas wystarczy na razie jak znajde prace to będziemy na pewno chciei większe.ważne że sa 2 pokoje i Bartuś będzie miał swój;-)
to ty z rana bardzo aktywnie widze

Witajcie

Ja zaczynam tydzień. Weekend szybko nam minął i bardzo przyjemnie co najważniejsze.
Dzisiaj jadę podpisać umowę o internet więc w tygodniu będę już mobilna :D
Chociaż powiem wam, że nawet są dobre strony braku neta w domku, chociaż przez pare dni :)

Więc ja robię kawkę i jestem na bieżąco ;)

Aguska gratuluję przeprowadzki...
Dla choruszków zdróweczka...
U mnie małą coś się kilka dni temu smarkoliła ale daliśmy radę na szczęście :D

AGUSKA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!! zauważyłam na suwaczku ;-):-) najlepszego dla Was.

marta03 dobrze że mała się nie rozchorowała.. :) do zobaczenia na kawce!! ;-)

a ja znikam
biorę się dalej za robotę
narazie!

A ja znów z pracy.
Jeszcze jutro i 2 dni wolności:D
Mały smarcze na całego, kaszel już na szczęscie mniejszy.Po za tym ok.
i Necia będe w czwartek u lekarza na kościuszki to może po wizycie spacerek? Co Ty na to?

nas jutro czeka szczepienie... i wieczorem cyrk.
to bedzie ciężki dzień dla mnie. Fiol nie wie co go czeka o 13. powiem mu jutro..

Dobranoc

reklama
Hej

Kinga powodzenia na sczepieniu oraz udanej zabawy zycze w cyrku,szkoda ze tak wczesniej jest bo z Nacia poszlabym ostatnio jak byllismy w kraju to poszlam z Nacia i bratem,cora byla zachwycona

Mloda zdrowka zycze

Aguska najlepszego z okazji rocznicy

A ja dzis mialam dzien busy ,rano poszlam na kawke do kolezanki pozniej poszlam kupic preznet dla meza i oczywiscie dla siebie i dla dziewczynek tez co nieco kupilam,Lena spala w ogrodzie ze 3 godziny normalnie az w szoku bylam.Pogoda piekna oby tak bylo jeszcze ladnie przez najblizsze dni kiedy moj malozonek ma wolne:-)
A umowilam sie na sesje zdjeciowa rodzinna na sobote i juz sie doczekac nie moge jak to wyjdzie :-)

Spokojnej nocki zycze

Pozdrawiam

Do góry