reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam kochane z rana
ja dziś do przychodni po recepte musze śmigać ale mi sie nie chce
a w czwartek pójde po karte małego mam nadzieje że bez problemów mi ja dadza
miłego dnia

Witajcie Dziewczyny:)
Ja też już dawno po porannej kawce :) Pawełek w zerówce mężuś w garażu a ja z Adasiem w mieszkanku słuchamy odgłosów wiercenia na klatce schodowej!
Mloda a o której będziesz u lekarza w czwartek? i zdrówka dla Aleksa życzę !!!
Aguśka spóźnione ale szczere życzenia z okazji rocznicy miłości i szczęścia na dalsze wspólne lata :tak::tak::tak:
Kinga trzymam kciuki za Filipa na szczepieniu zobaczysz jak Cię zaskoczy przecież to mądry i dzielny chłopczyk :tak:
Aga jak zdrówko?
Aniaa buziaki dla dziewczynek:)
Marta Ty to masz siłę do 2 w nocy pracować i jeszcze wyspana się obudziłaś :-) a ja wiecznie śpiąca jestem :)
Pozdrawiam wszystkie mamy:) i słoneczka Wam życzę

Witam

Od rana slonko swieci super az chce sie zyc zaraz ide przygotowac do obiadu a pozniej jedziemy do parku.
J od rana w ogrodzie trawe kosi

Dzwonilam dzis do Mragowa z dentysta umowione jestesmy tazke teraz tylko czekac pozostalo

Agnieszka zdrowka zycze chyba nie doczytalam ze chora jestes
Kinga jak tam po szczepieniu?

Uciekam
Milego dnia zycze

Agnieszka zdrowka zycze chyba nie doczytalam ze chora jestes

Witaj Aniu:)
Dziękuje...tak choróbsko mnie jakieś wzięło ale dziś jest już lepiej :tak:
U mnie też mega słonecznie jest i już ponad 20 stopni na termometrze :szok: Piękna końcówka września!!
Na piątek,sobotę i niedzielę zapowiadają na wyspach ponad 25 stopni więc wybieramy się w sobotę od razu po moich zajęciach na wycieczkę :tak: nie możemy przegapić tak pięknej wrześniowej pogody.
Życzę Ci Aniu także dużo słoneczka !
Pozdrawiam

reklama
Witajcie!
My już po obiadku... A raczej formie podwieczorka, bo zachciało się mojemu synkowi frytek :)
Teraz biorę się za szarlotkę, bo przywieźliśmy w niedzielę z działki pysznych jabłuszek i trzeba coś z nimi robić :)
Tak więc wieczorkiem zapraszam na ciasto!!

Przepraszam, ze tak tylko o sobie, ale na spokojnie usiądę wieczorkiem to poczytam i poodpisuję ;)

Do góry