reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
A nie zmieniałaś husteczek?
Coś na pupkę musiało niefajnie zadziałać...

A tak wogóle witam się czwartkowo!!
My dzisiaj z mężem obchodzimy małą rocznicę :) 11 lat jesteśmy razem :)

Aniaa kup huggisy ale te z disneyem.Noi do smarowania pupy LINOMAG MAŚĆ ZIELONY. super.U nas pomagal bardzo a po sudocremie jest jeszcze gorzej.

Kupie ale czy dostane z disneyem to nie wiem a co masci to mame prosilam zeby wyslala bo tutaj tej masci nie dostane

A nie zmieniałaś husteczek?
Coś na pupkę musiało niefajnie zadziałać...

A tak wogóle witam się czwartkowo!!
My dzisiaj z mężem obchodzimy małą rocznicę :) 11 lat jesteśmy razem :)

Chusteczek nie zmienialam
Najlepszego z okazji rocznicy duuuzo milosci:-)
11 lat :szok:

marta wszystkiego naj z okzji rocznicy przede wszystkim dużo miłości zrozumienia i spokoju;-)
U nas działa krem na odparzenia z nivea nawet jak bartuś miał ostatnio pod pacha zaczerwienione miejsca i suche a do tego drobne krostki chyba obtarte to ten krem zdziałał cuda

Aniaa ja przechodziłam z Adasiem przez to samo mój to miał aż popękaną skórkę straszne ale sobie poradziłam . Może to być też od pieluszek jak pisze Mloda w tych pampersach może coś być takiego co podrażnia dupcie niemowlaczka . Ja na ten czas właśnie przeszłam na inne pieluchy a poza tym nie wolno używać sudocremu bo on też przy mocnym odparzeniu podrażnia najlepiej smarować tłustą maścią ja używałam bepanthen (smarowałam grubo ) no i najważniejsze nie używać chusteczek nawilżających tylko po każdej zmianie pieluszki myć pupcie wodą obsuszyć posmarować maścią i w pieluszkę ! Po kilku dniach u mnie już była poprawa ! Trzymam kciuki by odparzenie szybko minęło :tak:

marta dużo miłości wam życzę!

Miłego popołudnia dziewczynki, ja dziś zalatana. Dzień zakupów.
zaraz dla odprężenia idę z psem do lasu pobiegać:)
Fiol był dziś na wycieczce.Dostali paczki z kolorowankami zeszytami itp teraz siedzi i tam sobie pisze, maluje.. :) ma zajęcie.

Kinga pytałaś wcześniej o Pawełka dziękuję :) dziś jest troszkę lepiej bo nie ma gorączki ale nadal przeziębienie go trzyma:(
Ja dziś też zalatana jestem i umęczona . Panowie zakładali nam dzisiaj w mieszkaniu rury od gazu a brudu zostawili :szok: nie wiem kiedy to wszystko ogarnę w kuchni musieliśmy zabudowę kuchni odsuwać co nie było proste . A rury ciągną się przez cały korytarz i całą kuchnie .
Marta wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy!!! Kawał czasu jesteście razem :tak:szczęścia i miłości Wam życzę na dalsze wspólne lata :-)

ja dopiero teraz mam chwilę dla siebie
chwilę spokoju... tylko ja, M i tv :) Nawet pies już śpi he

odpoczywam więc!
A jutro od rana zabieram się za gołąbki. mój pomysł na obiad:] troszke babrania ale to sama przyjemność gotowanie! :tak:

reklama
a ja na odparzoną pupę radze tormentiol.....
poprawa natychmiast:)
dziewczyny pozdrawiam wsyztskie serdecznie
przepraszam że Was zaniedbuję...
poprawię się:)
ahoj

Do góry