reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguśka u mnie wszystko ok:)
Mam sporo zajęć o których pisałam stronę czy dwie wcześniej poza tym pogoda na wyspach w miarę dobra więc korzystamy rodzinnie :)
Zdrowie moje...w miarę jako takie :-/
W domu mam mały bałagan bo mąż montuje nowy mebelek i takie tak gadżety do domu.
Sprzątać będę jutro!
Pierwszą lekcję angielskiego mam już za sobą i teraz czeka mnie poważana nauka.
Poza tym ok.
A Tobie Aguśka gratuluję przeprowadzki,mam nadzieję że w Płocku będzie wam dobrze:))oczywiście trzy mam kciuki zaaklimatyzowanie się i nowe zmiany!

Miłego wieczoru życzę wam:)
Pozdrawiam

reklama
Aguśka super gratuluję przeprowadzki:) kiedyś pisałaś że chciałabyś wrócić do Płocka no i się udało :-)
Co do moich chłopaków to odpukać jest ok :) mam nadzieję że choróbska już się od nas odczepiły za dużo ich ostatnio było .
Pozdrawiam wszystkie mamusie i buziaki dla Waszych skarbów:-)

Miłej niedzieli:)

My z Filipem byliśmy juz z rana na kasztanach:) dużo teraz tego... jest co zbierać a dzieciaki mają frajdę:tak:
Zbieram się powoli do kościoła.
Za tydzień chrzciny. Muszę iść do księdza..

Pozdrawiam!

Marta03
dzieki za smska, u mnie lepiej!

Heeja !!!wekendowo to i pustawo tutaj:)ja tez dzisiaj mialam wizytacje tesciowej i mamy bo jednak zdecydowaly ze same zrobia jedzenie na przyjecie poslubne na 30 osob ,myslelismy o cateringu ale skora wola tak to niech bendzie tak swietnie gotuja to co tam .a co wiecej mala marudna jak niewiem co ,pozatym niewiem ale mala bardzo czesto je i troszke to dla mnie jest meczace czasem mam kryzys i mysle o butli ale narzazie nie tak mysle karmic gdzies do 6 miesiaca zobaczymy jak wyjdzie,teraz mala poszla na spacer z Tomkiem ,chwila odpoczynku ,chociaz juz teraz to nienarzaekam bo przesypia prawie cala jak zasnie 21_22,no i ucze juz do lozeczka bo do tej pory ze mna w lozku spala ,ale trzeba oduczyc bo pozniej bendzie gorzej.Aguska kciukasy za przeprowadzke ,KIngo korzystajcie z takiego dzionka fajnego,Aniu obu z coreczkami to tylko przejsciowy problemik byl,Necia dzieki za pozdro i nawzajem,

dziewczyny dokładnie przeprowadzamy sie za tydzień mam nadzieje bo załatwiamy ostatnie sprawy.
naprawde bardzo sie ciesze:-)
Necia dobrze pamiętałaś bardzo chciałam ponownie mieszkać w Płocku i teraz mam nadzieje że będziemy mieli troche z grki a nie ciągle pod górke;-)
teśka skoro możesz karmić to karm jak najdłużej;-)a kryzysy niestety bywaja ale pokonasz je;-)i widzę że ślub tuż tuż powodzenia
Ania życzę zdrówka dla dziewczynek
Kinga my też na spacerku byliśmy piękna dziś pogoda mój Bartek uwielbia zbierać żołędzie:-D
reszte pozdrawiam gorąco i śle całuski

Hej
My wróciliśmy od mojej babci-zadowoleni,chociażmały kaszleniesamowicie jutro obowiązkowo do pediatry. Mam nadzieje że nic poważnego.
jestem w pracy jutrosię odezwę
Pozdrawiam

reklama
aguska pochwal się koniecznie nowym mieszkaniem! :tak::-)

Miłego wieczorku
my już na spokojnie.
Niedawno wróciliśmy ze spaceru wieczornego. Fajnie było. Pies pobiegał:)

Do góry