reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam
miło miło owszem ale rano w niedziele już nie było tak fajnie heh nie nawidzę tego stanu i zawsze sobie powtarzam nigdy wiecej! ;P

Tak samo zawsze mowie :)

Moj J dzis ostatni dzien do pracy a pozniej ma dwa dni wolne,ciesze sie bo troszku pomoze przy dziewczynkach ja moze sama wyskocze na zakupy ostatnio tylko dla dziewczynek kupuje a sobie nic.Pranie sie kreci ale cos pogoda sie popsula ;/
Na poczatku grudnia prawdopodobnie do Anglii lecimy :)

Milego dnia

reklama
ja moze sama wyskocze na zakupy ostatnio tylko dla dziewczynek kupuje a sobie nic.Pranie sie kreci ale cos pogoda sie popsula ;/
Na poczatku grudnia prawdopodobnie do Anglii lecimy :)
Aniu oczywiście, sobie też trzeba czasami coś kupić:) dzieci ważne ale i My jesteśmy ważne nie należy o tym zapominać ;)
A do Anglii lecicie z jakiej okazji? do kogoś?

u nas też pogoda kiepska ostatnio.
Tylko w domu siedzieć, zwłaszcza że Fiol zasmarkany.
gramy w gry planszowe:) też fajnie jest..

hej u nas sie wypogodziło ale jak na razie na dwór nie poszliśmy ja mam dzień lenia
obiad zrobiony tylko czekam na m a on ma przyjść dopiero za godzine:-(
kinga zdrówka dla smarkusia;-)fajnie już tak grać w gry z moim brzdącem ciężko cokolwiek zrobić a zabawa trwa kilka minut i jest kolejna
Ania udanego wyjazdu do Anglii
ja też bardzo rzadko cokolwiek sobie kupuje bo zawsze dla Bartka czegoś szukam ale czas to zmienić
miłego dnia

Hejka
Pogoda dziwna.. My w domu jak narazie. Filip zasmarkany jeszcze.
W środę za tydzień szczepionkę ma obowiązkową. Nel dziękuję że mi wytłumaczyłaś co i jak! :* bo sie pogubiłam. W tabelach inaczej i tu inaczej robią widzisz.
Twój synek płakał Ci mocno? To była doustna i w zastrzyku w ramie?

Witajcie:)))
Kinga nie ma za co ja też jak dostałam telefon z przychodni że mam się z Pawełkiem stawić na szczepienie to się bardzo mocno zdziwiłam :confused: i od razu podzwoniłam i się wszystkiego dowiedziałam;)
Kinga co do tej szczepionki to miał i doustną i w ramię :tak:
Pawełek nie płakał był baaaardzo dzielny i nawet jak mu igłę wbiła to tylko oczka zmrużył :) Ale za to po wyjściu od lekarza wykorzystał to w sklepie " mamo byłem dziś taki dzielny kupisz mi za to jakąś słodkość :-D" no i nie mogłam odmówić ;-)
U nas pogoda prawie letnia słoneczko świeci :) Miłego dnia dla wszystkich Mam :-)

reklama
Kinga co do tej szczepionki to miał i doustną i w ramię
yes2.gif

Pawełek nie płakał był baaaardzo dzielny i nawet jak mu igłę wbiła to tylko oczka zmrużył :)
NEL no prosze jaki dzielny! :)
Mój na pewno bedzie płakał, on sie boi zastrzyków ma uraz po szpitalach.... nie dziwie mu się.
Czy po tej szczepionce dziecko może źle się czuć? pamietasz może jak było z Pawełkiem. Rączka go nie bolała nie miał gorączki? Na pewno zapytam pielęgniarkę ale wolę też zapytać kogos kto juz to przechodził ;] dziekuje Ci.

Miłego wieczoru życzę dziewczynki
my miło spedzamy czas razem
mąż ma luźniejszy dzień.

Do góry