reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

młoda podpisuje sie pod tym co dziewczyny pisza;-) co do marudzenia i krzyków to dopiero początek;-) ja mam takiego mega urwisa i czasem nerwy mi siadaja ale wiem że to normalne w kóncu tak wygląda prawidłowy rozwój dziecka tzn bunt:-D mnie też wkurzaja ludzie bo pytaja czy Bartek już mówi a czemu tak mało itp.więc olać ich wszystkich i trzeba cieszyć sie że mamy wspaniałe dzieci i tyle

reklama
witam was

ja dopiero co niedawno zwlokłam się z wyra... wczoraj posiedzieliśmy do poznej nocy,ale było fajnie:)
mam lekkiego kacyka niestety.Pocieszam się ze obiadu nie musze dziś robić bo idziemy teraz to teściów na goscinke ;)

miłej niedzieli życzę!
dziś do kościoła z Filipem nie pojde bo zle sie czuje niestety...

My dziś zaliczyliśmy z Filipem już chirurga, dobrze poszło :]
trochę mi młody smarka znowu i chcę go przetrzymać w domu pare dni. z przeziębieniem nie można na skróty niestety. Sama wiem po sobie jak mnie dopadnie.
Fiol mało zadowolony bo mu w domu się nudzi samemu. Nie to co w zerówce..

Miłego dnia
życzę!
for all

Hej

Kinga widze ze u Ciebie tez sobota milo uplynela :tak:
Mnie wczoraj ciezko sie wstawalo glowa ciezka,znajomi byli w sobote i sobie z kolezanka podrinkowalismy
Zdrowka dla synka

Uciekam :-)

Milego dnia

miło miło owszem ale rano w niedziele już nie było tak fajnie heh nie nawidzę tego stanu i zawsze sobie powtarzam nigdy wiecej! ;P

Hej
Dziękuje wam za słowa wsparcia :*
po weekendzie trzeba rozruszać forum :)
Mi wczoraj zachciało się sernika- więc upiekłam <pycha> :tak:
Na rehabilitacji nauczyliśmy się nowej pozycji i mam nadzieje że mały podda się temu w warunkach domowych. Teraz sobie śpi już od 14- zobaczymy jak długo :)

Pogoda szaro buro jesienna- nie nastraja pozytywnie niestety.

Pozdrawiam

Witajcie!!
Ja dzisiaj po pracy, po spotkaniu rodziców w przedszkolu... Po obiadku i zabawie z maluchami... Jakubek sobie zażyczył galerię więc wspólnymi siłami każdy pomalował rysunek <łącznie z Mają> i zrobiliśmy wystawę :)

My wczoraj oblegaliśmy okolice Torunia... Ja powinkowałam i podrinkowałam trochę... Więc dziewczyny wasz niedzielny kac chowa się z moim porankiem w pracy :-D

A tu dzisiaj cisza widzę... Na dworze okropnie :/
A ja muszę wstawić pranie i chyba w sypialni suszarkę postawić muszę :/ Oj już się zaczyna suszenie prania w domu :/

reklama
Hejaa !jaka pustynia tu dzis :)no to ja zaczne dzionek na bb ,bylismy dzis po obraczki kuupilismy i niezmiernie sie ciesze ,a dla malej kupilam kurteczke i kombinezonik bo juz jesien idzie pelna geba .kingo ,Aniu ,Marto a ja juz prawie zapomialam co to kac i jeszcze dlugo pewnie niebende miala ,a taka mam czasem ochote na drinka albo piwko ech ,moze za jakies pol roku ...:)mloda dalabym sie poktroic za sernik uwielbiam a ja teraz niemoge juz z miesiac bez nabialu jestem chociaz czasem troszke zgrzesze i posmaruje maselkiem chlebek czy cos bo dla malej jak zauwazylam wcale nie od nabialu ma te kolki ,kingo zdroweczka dla synka

Do góry