K
Kinga85
Gość
a ja myślę że ten pomysł może się uda wkręcić w życie i rodzice tacy jak ja beda sie cieszyliKinga to dopiero jest pomysł...a raczej moim zdaniem przedwyborcze widzi mi się... To nawet nie jest oficjalne oświadczenie a wpis Hall na blogu... Dla mnie jest to akcja przedwyborcza... tak samo jak obniżenie narzuconych opłat za przedszkola...
Ja jestem dobrej mysli. O tym już jakiś czas mówili i teraz kwestia czasu aby tak własnie było. Bo rzeczywiście te dzieci nie są gotowe jeszcze tym bardziej że idąc do szkoły nawet nie mają skończone 6 lat. więc sześciolatkami jeszcze nie są. Mamy szanse!
Szkoda tylko że hall dopiero teraz na to wpadła i zaskoczyła... Jeżeli tego faktycznie nie zmienią to w 1012roku w 1klasach będzie masakra poprostu :\ maluchy zginą w tłumie..
Miłego weekendu wam życzę!
pozdrawiam
dokładnie! również uważam że tym dzieciom skracają rok z dzieciństwa. Na naukę mają jeszcze czas! ja jako 6latek do przedszkola chodziłam normalnie.. i kończąc 7 lat szło się do 1 klasy tak jak być powinno. No ale teraz tak się pozmieniało niestety na gorsze dla co niektórych :\ciekawe jak to będzie z tymi maluchami ja tam nie jestem za ta przyśpieszona edukacja to dla mnie skracanie dziecinstwa
Ostatnio edytowane przez moderatora: