reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Aguska tak mam tylko u mnie sie nazywa sopelek ale to chyba jedno i to samo prawie:)rutinoscorbin ja tez biore :)dzieki ,moze pomoze bo to tylko poczatek.dzieki dziewczyny za dobre rady i wsparcie koffane jestecie:)

aaa to dobrze :))))) hihi ale widzę że tak nie zabardzo pomaga co? czy lepiej jest?
bo u mnie Filip dużo lepiej. jeszcze w tym roku z nim nie byłam u lekarza wogóle.
Kinguś i oby tak dalj życzę Wam byście do lekarza nie musieli chodzić!!! Buziaki
u Pawełka niestety nie za bardzo pomaga :(
Aguśka w kropelkach nie ma rutinoscorbinu ja podaję też go Adasiowi tylko że pediatra kazała mi tą żółtą otoczkę zmyć pod wodą a tabletkę skruszyć na łyżeczce i rozpuścić ją w niewielkiej ilości wody :)
Teśka zdróweczka!!!!

kinga a wy rutinoscorbin w tabletkach podajecie?a jest w kroplach czy coś?bo mój jakoś nie choruje na razie odpukać ale przygotowana muszę być
nie ma w kropelkach raczej.
Filip łyka normalnie tabletki już. duży chłopak w końcu już z niego. nawet jak go brzuszek boli to nie daję mu nic w kroplach tylko nospę w tabletce normalnie ( tak nam lekarz zalecił kiedyś) ale to każde dziecko inaczej zależy od wieku. Jak był młodszy to podawałam mu rutinacea junior:tak: w syropku, polecam!
Nel i wam zdrówka zycze!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to i ja powiem coś od siebie
Aguśka Twój maluch jest miesiąc starszy od mojego :) i my dajemy viboviit na zmianę z tranem :) i przeziębień nie widać tylko przed wirusem ostatnim nie ustrzegł niestety, ale po za tym to naprawdę żadko zdaża się przeziębienie.

Witajcie

Ja dzisiaj zaczęłam fajnie weekend. Pojechałam z maluchami do koleżanki i się zasiedziałam :) Wróciłam przed 20...dzieci tylko w locie coś zjadły i padły hehe
Kinga to dopiero jest pomysł...a raczej moim zdaniem przedwyborcze widzi mi się... To nawet nie jest oficjalne oświadczenie a wpis Hall na blogu... Dla mnie jest to akcja przedwyborcza... tak samo jak obniżenie narzuconych opłat za przedszkola...
Teśka zdróweczka. U nas zawsze na katarek była woda morska Marimer + frida oraz kropelki Nasivin Soft... są rewelacyjne.
Necia zapraszam...wyszła przepyszna ;)

reklama
Młoda mój synek jest o 2 msc od twojego starszy:-);-)
będę musiała coś tam mu kupić na wzmocnienie chociąz ja mu nigdy nic nie dawałam bo on raczej nie choruje raz dawałam tylko cebion wit c ale zakupię coś tak żeby mieć w domku w razie czego
ciekawe jak to będzie z tymi maluchami ja tam nie jestem za ta przyśpieszona edukacja to dla mnie skracanie dziecinstwa

Do góry