reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

heja ,wybaczcie za bledy w tym poscie ale mala wisi mi na rekach a z teskniam sie za wami wiec niema wyjcia ,a sama niechce lezec wogole jakas marudna ostatnio ,powaznie zastanawiam sie nad kupnem chusty lub nosidelka tyko niewiem co lepsze...patrze chorobska na tapecie ,u mnie tez tylko ze maz chory juz konczy chorowac a teraz ja zaczelam chodze jak chirurg w maseczce moze o przesada ale wole niezarazic malej chociaz niewiem czy to cos da ,helo kinga a ja moge cie zaprosic na fb ?ania a ja nic specjalnego dzis kotlety w polowie zrobione bo mala nie daje skonczyc,necia zdrweczka dla synka ania mloda rowniez zdrowka falszywa ta pogoda

reklama
Aniaa mogę się wprosić na te pulpety?

Pewnie ze mozesz :-)starczy dla wszytskich bo na dwa dni zrobilam obiad
Zdrowka dla WAS

Teska
wygodniej chyba w nosidelko ja jak pilnowalam 2 miesieczna dziewcznke to po jedzeniu musialam ja nosci w nosidelku bo miala refluks
Ja wiem ze nie chcesz narazac corki na chorobe ale lepiej tak nie przesadzaj z ta sterylnoscia wiem jak to sie skonczylo u kuzynki tez chuchali,dmuchali a pozniej tylko wyjscie na dwor i dziecko chore

Z Nacia zjadlysmy obiad chwila odpoczynku i chyba na spacerk ruszymy

Aniaa to zostaw dla mnie tych pulpetów bo zanim dotrę to może zabraknąć ;-)
A ja też Was chcę na fb:tak: jeśli Wy też mnie chcecie to moje namiary Nel Dowgiało Olsztyn :-)
Teśka zdrówka życzę ! A co do maseczki to ja też raz tak nosiłam jak sama zachorowałam a niuniuś miał wtedy z parę miesięcy ale niestety i tak zachorował także u mnie to nie pomogło no i z drugiej strony Aniaa ma rację z tym chuchaniem dmuchaniem

Wlasnie wrocilysmy ze spacerku bylysmy nad morzem,troszke posiedzialam z kolezanka sobie poplotkowalam jeszcze troche i zaraz kapanie,kolacyjka i spanie i bede delektowac sie cisza :-)

reklama
Do góry