paulina.blachut
Fanka BB :)
Ale muszę poczekać do poniedziałku bo w tedy mam wizytę to się zapytam moje ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas mialy byc bez % ale taki okrojony sklad ze jakas butelke sie postawi xPU nas żyją slubem A później się zacznie [emoji23][emoji23] juz mowia ze wódka jak zostanie to na chrzciny hahaha
Szczerze... z chrzcin synka nie wiele pamiętam bo się denerwowałam, ale na pewno trwały dłużej niż pół godziny.... Chyba z godzinę... bardzo mi się dłużyło, synek miał kilka miesięcy i bardzo marudził...
Pół godziny byłoby idealnie!
My bedziemy mieli rodzenstwo rodzone, rodzicow i dziadkow.no i brat cioteczny meza z zona bo to ona ma byc chrzestna a chrzestnym bedzie moj brat.My nie świrujemy. Zapraszamy do domu dziadków i chrzestnych na obiad i ciacho. Tyle. Żadne restauracje, wielkie imprezy no i na chrzciny czy inne dziecięce uroczystości nie ma alkoholu.
U mnie bez Alkoholu by nie przeszło xD u mnie to jak w tym kabarecie "chrzciny" xDMy nie świrujemy. Zapraszamy do domu dziadków i chrzestnych na obiad i ciacho. Tyle. Żadne restauracje, wielkie imprezy no i na chrzciny czy inne dziecięce uroczystości nie ma alkoholu.
Witaj, mamy oficjalny termin na ten sam dzieńWitajcie
Chętnie dołączę, jestem Ilona mam 31 lat i to moja druga ciąża, mam synka Franka ze stycznia 2017 r., tylko podczytywałam, bo chciałam poczekać do prenatalnych, które miałam wczoraj i wszystko jest ok więc jestem spokojniejsza, mój termin OM 22 marca, pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
My tez robimy male chrzciny w domowym zaciszu. Nawet wyjątkowo mielismy swoja msze w 11 osob hehe - sprawka męża. Ja czuje sie wtedy dobrze bo moge nakarmić przy rodzinie bez stresu.My nie świrujemy. Zapraszamy do domu dziadków i chrzestnych na obiad i ciacho. Tyle. Żadne restauracje, wielkie imprezy no i na chrzciny czy inne dziecięce uroczystości nie ma alkoholu.