reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witajcie dziewczyny! Jeśli się zgodzicie to chciałabym do Was dołączyć. Mam 37 lat i 6 letniego synka Karola. Teraz jestem w 14 tc według usg. Termin z OM na 10 marca. Jesteśmy po usg prenatalnym, które dzięki Bogu wyszło prawidlowo, teraz czekamy na wprowadzenie wyników testu Pappa, które też nam nadzieję będą prawidłowe. Pozdrawiam

Witajcie dziewczyny! Jeśli się zgodzicie to chciałabym do Was dołączyć. Mam 37 lat i 6 letniego synka Karola. Teraz jestem w 14 tc według usg. Termin z OM na 10 marca. Jesteśmy po usg prenatalnym, które dzięki Bogu wyszło prawidlowo, teraz czekamy na wprowadzenie wyników testu Pappa, które też nam nadzieję będą prawidłowe. Pozdrawiam
Witaj:)

Witaj, rozgosc sie :)

Dziewczyny wszystkie jestescie w tabelce zapisane? Chcemy założyć watek zamknięty dodane tylko beda te co tam sa wpisane,ponieważ potrzebuje nicki kazdej z was ,a tak bedzie latwiej spisac aby was dodac.

Witaj gratulacje zapraszmy do wpisu do tabelki

reklama
Do góry