paulina.blachut
Fanka BB :)
Dziewczyny wynik z papy 2.44 to dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trudno powiedzieć. Tych wyników nie da się samemu analizować, dopiero po wpisaniu do odpowiedniego programu, razem z innymi danymi, na tej podstawie jest kalkulowane ryzyko.Dziewczyny wynik z papy 2.44 to dobrze?
Bardzo dobrze. Norma do 2,5 mom (po przeliczeniu).Dziewczyny wynik z papy 2.44 to dobrze?
WitajWitajcie dziewczyny! Jeśli się zgodzicie to chciałabym do Was dołączyć. Mam 37 lat i 6 letniego synka Karola. Teraz jestem w 14 tc według usg. Termin z OM na 10 marca. Jesteśmy po usg prenatalnym, które dzięki Bogu wyszło prawidlowo, teraz czekamy na wprowadzenie wyników testu Pappa, które też nam nadzieję będą prawidłowe. Pozdrawiam
Witaj, rozgosc sieWitajcie dziewczyny! Jeśli się zgodzicie to chciałabym do Was dołączyć. Mam 37 lat i 6 letniego synka Karola. Teraz jestem w 14 tc według usg. Termin z OM na 10 marca. Jesteśmy po usg prenatalnym, które dzięki Bogu wyszło prawidlowo, teraz czekamy na wprowadzenie wyników testu Pappa, które też nam nadzieję będą prawidłowe. Pozdrawiam
Witaj gratulacje zapraszmy do wpisu do tabelkiWitajcie dziewczyny! Jeśli się zgodzicie to chciałabym do Was dołączyć. Mam 37 lat i 6 letniego synka Karola. Teraz jestem w 14 tc według usg. Termin z OM na 10 marca. Jesteśmy po usg prenatalnym, które dzięki Bogu wyszło prawidlowo, teraz czekamy na wprowadzenie wyników testu Pappa, które też nam nadzieję będą prawidłowe. Pozdrawiam
Dziękuję już się wpisałamWitaj gratulacje zapraszmy do wpisu do tabelki